«Έχω υπάρξει αγαπητικός, μου έφερνε η γυναίκα λεφτά...»

 

Τι αποκαλύπτει ο Λευτέρης Πανταζής  για την εγχείρηση που θα κάνει η κόρη του, Κόνι Μεταξά

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Τον Λευτέρη Πανταζή φιλοξένησε το βράδυ της Πέμπτης στο πλατό του «The 2night Sho» o Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης περιέγραψε τα ευτράπελα της νύχτας από το ’70 που ξεκίνησε την καριέρα του μέχρι σήμερα ενώ στο τέλος τραγούδησε ζωντανά και το κέφι έφτασε στα ύψη!

Ο Λευτέρης, αποκάλυψε στο Γρηγόρη ότι στα νιάτα του, υπήρξε και αγαπητικός χωρίς να το θέλει!

«Έχω υπάρξει αγαπητικός χωρίς να το θέλω! Ήταν μια γυναίκα που δούλευε και μου έφερνε λεφτά! Και κάποια στιγμή  ήρθε ο πρώην της που ήταν φυλακή και ηθελε να με σκοτώσει! Ευτυχώς κάποιοι φίλοι του με ήξεραν και με έσωσαν»! είπε ο ΛΕ ΠΑ, στον Γρηγόρη που τον κοιτούσε έκπληκτος ακούγοντας την αφήγησή του.

Ο Λευτέρης Πανταζής μίλησε όμως και για την μονάκριβη κόρη του Κόνι Μεταξά, αποκαλύπτοντας ότι θα κάνει μια επέμβαση στις φωνητικές χορδές με λέιζερ. «Νομίζω δεν θα γλιτώσουμε την εγχείρηση. Έκανε πρόβα για το θεατρικό με τη Συνατσάκη, τα έδωσε όλα φώναξε και τραυμάτισε τις χορδές της… Έπαθε αιμάτωμα, έκανε αφωνία. Το αιμάτωμα υποχώρησε αλλά έμεινε ένα καλάκι και πρέπει να γίνει μια επέμβαση με λέιζερ» είπε ο αγαπημένος τραγουδιστής για το πρόβλημα υγείας που παρουσιάστηκε στην Κόνυ Μεταξά.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην τρέχουσα πρωτόγνωρη κατάσταση από την οποία λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού η νυχτερινή ζωή πλήττεται έντονα με τα μαγαζιά σε αναστολή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λευτέρης Πανταζής σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στεναχωριέσαι σίγουρα και στεναχωριέσαι γιατί, χωρίς να φταις, ξαφνικά εδώ και δέκα μήνες δεν δουλεύεις. Τα τηλέφωνα χτυπάνε ασταμάτητα για μουσικούς, παραγωγούς, σερβιτόρου, τραγουδιστές, τραγουδίστριες, λουλουδούδες, πορτιέριδες. 20, 30 επαγγέλματα το βράδυ και μπορεί και παραπάνω. Ένας ολόκληρος στρατός από πίσω με κόσμο ο οποίος ζει τη νύχτα. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι, τώρα, δεν έχουν δουλειά».

«Στεναχωριέμαι γιατί δεν ξέρω πως να τους βοηθήσω. Δεν ξέρω. Έχω πάει και σε κάποιον υπουργό και μου είπε πως το κοιτάνε το θέμα με αγάπη» πρόσθεσε, με ειλικρίνεια, ο αγαπημένος τραγουδιστής στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. «Στον Άδωνη Γεωργιάδη πήγα που είναι παλιός μου φίλος. Θα το κοιτάξει, μου είπε, με αγκαλιά. Πήγα σαν Λευτέρης Πανταζής γιατί νομίζω πως μετά από τόσα χρόνια έχω χτίσει με το όνομα μου να μπορεί ο καθένας να σέβεται τον Λευτέρη τον φίλο σου και τον Πανταζή του κόσμου. Με σεβασμό, λοιπόν, κάθισα στο τραπέζι απέναντι του και μιλήσαμε για όλα τα πράγματα. Πρώτα για τη ζωή μας. Πως ξεκινήσαμε και οι δύο και τώρα αυτός είναι υπουργός και γω είμαι ο Λευτέρης Πανταζής από την αγάπη του κόσμου».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»