Αφού ανακοίνωσαν ότι θα γίνουν ντοκιμαντέρ, φήμες θέλουν την Meghan 6 μηνών έγκυο

 
 
Μετά τους Meghan-Harry και οι Beckham κάνουν τη ζωή του… ντοκιμαντέρ
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Γνωρίζουμε ήδη πως ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle επιθυμούν να αποκτήσουν μέχρι δύο παιδιά. Ξέρουμε πως η δούκισσα είναι ήδη 39 ετών και οι εμφανίσεις της έχουν αραιώσει πια ακόμα και για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Ξέρουμε επίσης, πως η Meghan σε μια απρόσμενη κίνηση, ζήτησε και πήρε τελικά αναβολή για την δίκη με την Mail της Κυριακής μέχρι το φθινόπωρο του 2021, αναβολή εννιά ολόκληρων μηνών.

Αυτό το εννιά φαίνεται να είναι και σημαδιακό, μιας μεγάλα μέσα όπως το Harper’s Bazaar και η Express θεωρούν πως η αναβολή αυτή ήρθε μιας και η Markle είναι έγκυος και δεν θα μπορεί ως τότε και εν μέσω πανδημίας να ρισκάρει να πετάξει στο Λονδίνο.

Οι φήμες θέλουν άλλωστε τον Harry να ταξιδεύει άμεσα στο Λονδίνο ενώ το Frogmore Cottage έχει ήδη καθαριστεί για την άφιξή του.

Μόλις χθες ο πατέρας της Markle είχε ζητήσει να μην ισχύσει η αναβολή της δίκης που θα λάμβανε χώρα τον Ιανουάριο του 2021 μιας και ο ίδιος, θέλει να καταθέσει, εναντίον της κόρης του όπως θυμάσαι.

Πάντως η φήμη περί εγκυμοσύνης ενισχύεται από ένα κρίσιμο στοιχείο: Η νομική ομάδα της Markle ζήτησε την αναβολή για έναν εμπιστευτικό λόγο και από εκείνη την στιγμή που έγινε γνωστή η αναβολή της δίκης το hastag #meghanmarklepregnant έχει αρχίσει να θεριεύει στο Twitter.

 

Σίγουρα η πανδημία και οι ραγδαίες παγκόσμιες εξελίξεις, δεν θα μπορούσαν να μην έχουν αντίκτυπο σε πολλούς και σημαντικούς τομείς της ζωής μας. Ένας από αυτούς φυσικά, είναι και η ψυχαγωγία, ή για την ακρίβεια η διασκέδαση. Με το… «έξω» να γίνεται όλο και πιο δύσκολο, και η παραμονή στο σπίτι να γίνεται κανονικότητα, όλοι μας έχουμε επενδύσει σε σειρές, ταινίες, ντοκιμαντέρ και αγώνες, μπας και βγει ο χειμώνας αναίμακτα.

Την τάση αυτή, την έχουν αφουγκραστεί όσοι ασχολούνται με το θέαμα, την τηλεόραση και γενικά τις υπηρεσίες, και έχουν θα λέγαμε… οργιάσει δημιουργικά, ώστε να καταφέρουν να κρατήσουν στον έγκλειστο τηλεθεατή, την καλύτερη παρέα.

Αυτός λοιπόν είναι και ο λόγος για τον οποίο τον τελευταίο καιρό, εκτός από πολλές εγκυμοσύνες, έχουμε και πολλά τηλεοπτικά προγράμματα. Ταινίες, σειρές, reality, shows, ντοκιμαντέρ… Γενικότερα οτιδήποτε μπορεί να τραβήξει την προσοχή του κοινού.

Ένα από αυτά που την τράβηξε λοιπόν, είναι και το επικείμενο ντοκιμαντέρ με επίκεντρο της ζωή του Πρίγκιπα Harry  και της Meghan Markle! Oι θαυμαστές του ζευγαριού ανυπομονούν φυσικά μιας και θέλουν να μάθουν τα πάντα για τους δύο επαναστάτες του Παλατιού.

Και αφού έκλεισαν το ένα ζεύγος… υπάρχει και δεύτερο που θα κάνει την ζωή του ντοκιμαντέρ στο Νetflix και αυτό δεν είναι άλλο από το ζεύγος Beckham! Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρόγραμμα θα επικεντρώνεται στον David με μία κάμερα να τον ακολουθεί παντού, ενώ θα μάθουμε και πολλά για τα πρώτα χρόνια της σχέσης του με τη Victoria. Φυσικά, θα εμφανίζεται και όλη η υπόλοιπη οικογένεια ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Αυτό που ξεχάσαμε να αναφέρουμε, είναι ότι η συμφωνία του David, αξίζει 16 εκατομμύρια λίρες!!! Πιες λίγο νεράκι τώρα και καλό Σαββατοκύριακο.

 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν έμαθα την καταγγελία βιασμού εις βάρος μου, ήταν κεραυνός εν αιθρία»
Το πρώτο μήνυμα του Δημήτρη Δερματά μετά το τροχαίο και το χειρουργείο
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Γιάννης Ξανθόπουλος ανάρτησε το πρώτο του βίντεο 1,5 μήνα μετά το θανατηφόρο τροχαίο
Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Ο πατέρας μου δεν με αποδέχθηκε… έλεγε αν σου βγει έτσι ο γιος, να τον σφάξεις»
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Μαρία Αντωνά και Άρης Σοϊλέδης ανταλλάζουν αναρτήσεις όλο νόημα μετά τον... χωρισμό τους
Γιώργος Καραμίχος: «Συνεχίζω τη θεραπεία μου για τον καρκίνο για λίγο ακόμα»
Γιώργος Θεοφάνους: «Είμαι παραδοσιακός, την Κυριακή θέλω να τρώμε κοτόπουλο με πατάτες, είμαι & της εκκλησίας»
Η δημόσια αντίδραση της Ελένης Βουλγαράκη, στις φήμες περί ντόπινγκ του συντροφου της, Φώτη Ιωαννίδη