«Πλήρωσα τη συγγένεια... Όλοι θεωρούσαν ότι δεν έχω ανάγκη, ότι τα βρήκα εύκολα»

 

 

Το διαζύγιό της από τον γιο της Ελένης Βιτάλη και η επίπτωση που είχε στην καριέρα της η συγγένεια με τον Γιάννη Μπέζο!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης η Βαλέρια Κουρούπη. Η ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη συνεργασία της με τον Γιάννη Μπέζο στην τηλεοπτική σειρά «Παρουσιάστε» αποκαλύπτοντας πως χάρη σε εκείνον έμαθε την τηλεόραση, μεταξύ άλλων μίλησε για το διαζύγιό της από τον γιο της Ελένης Βιτάλη, αλλά και πως έχει διαμορφωθεί η σχέση της με τον γιο της.

«Μετά το “Εκείνες και Εγώ” τηλεοπτικά συνεργαστήκαμε ξανά σε ένα guest που έκανα στο “Ευτυχισμένοι Μαζί” αλλά συνεργαστήκαμε και στο θέατρο. Συνεργαζόμαστε ξανά τηλεοπτικά φέτος. Δε ξέρω αν ταιριάζουμε ή αν είναι το ότι γαλουχήθηκα μαζί του. Έμαθα την τηλεόραση μέσα από τον Γιάννη, έχουμε κώδικες πια. Συνεννοούμαστε με τα μάτια δε χρειάζεται να μιλήσουμε» είπε.

Στη συνέχεια μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο ο Γιάννης Μπέζος αντιμετωπίζει τα νέα παιδιά στην τηλεόραση αποκαλύπτοντας πως δεν είναι αυτό το αυστηρό πρόσωπο που όλοι πιστεύουν.

«Ο Γιάννης είναι ένας άνθρωπος που λέει τη γνώμη του ανοιχτά και αυτό το θαυμάζω…Δεν είναι αυστηρός. Είναι αυστηρός στη δουλειά και τελειομανής για αυτό και οι δουλειές του είναι αυτές που είναι. Δημιουργεί όμως ένα κλίμα εργασίας εξαιρετικό… Είναι εμπνευστικός πολύ στη δουλειά. Δίνει χώρο, είναι πολύ γενναιόδωρος με τους νέους ανθρώπους… Αυτό συνέβη και με εμένα. Έκανα έναν ρόλο στο “Εκείνες και Εγώ” που ποιος θα μου τον έδινε τότε;»

Όσο για το πόσο η συγγένειά της με τη σύζυγό του, Ναταλία Τσαλίκη και τον ίδιο επηρέασε την καριέρα της απάντησε, «Πλήρωσα τη συγγένειά μας. Όλοι θεωρούσαν ότι δεν έχω ανάγκη και ότι τα βρήκα εύκολα. Με τον Γιάννη και τη Ναταλία έχω δουλέψει μόνο όταν υπήρχε ανάγκη και μπορούσα μόνο εγώ να κάνω αυτό. Όταν ξεκίνησα και με πήρε ο Γιάννης του έλεγα ότι θα λένε πως με πήρε επειδή είμαι ανιψιά του και μου είπε, “Αν είσαι καλή δε θα το πει κανείς” και είχε δίκιο»

Το διαζύγιό της από τον Νίκο Ξύδη γιο της Ελένης Βιτάλη, αλλά και πως έχει διαμορφωθεί η σχέση της με τον γιο της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ηθοποιός Βαλέρια Κουρούπη χώρισε μετά από 17 χρόνια γάμου με το γιο της Βιτάλη!

Η ηθοποιός ανέφερε για τον γιο της: «Είναι λίγο δύσκολη η εφηβεία γιατί πρέπει να είσαι στις επάλξεις και να παρατηρείς χωρίς να ενοχλείς και να πιέζεις. Είναι ένας πολύ ωραίος τύπος, κουβεντιάζει πάρα πολύ κι οτιδήποτε συζητάμε του δίνω και δεύτερη σκέψη. Έχει πολλές φορές δίκιο. Δεν ανοίγεται πολύ στα προσωπικά του. Έχω μεγάλο άγχος γιατί τα ναρκωτικά είναι μεγάλο trend στην εποχή τους. Γίνεται υπερδιαφήμιση από την μουσική που ακούνε έως τον τρόπο ζωής. Έχει κια ροπή προς τις τέχνες και την μουσική, μπορεί να θέλει να ασχοληθεί με το θέατρο. Πολλές φορές μου απαντά πιο ώριμα από εμένα που πάω με την πεπατημένη.»

Για το διαζύγιο της από τον Νίκο Ξύδη είπε Βαλέρια Κουρούπη: «Έχουν περάσει 20 χρόνια στην σχέση μου με τον Νίκο, δηλαδή μεγαλώσαμε μαζί. Είναι η οικογένειά μου. Σαν σχέση ανθρώπων δεν τελειώνει. Εμείς διαμορφωθήκαμε από παιδιά 25 χρονών. Πιστεύω ότι θα είμαστε πάρα πολύ καλοί φίλοι κάποια στιγμή. Καλοί φίλοι δεν είμαστε ακόμα αλλά είμαστε δύο άνθρωποι που σεβόμαστε, αγαπάει και καλύπτει ο ένας τον άλλον και πρακτικά. Θα με ενδιέφερε πολύ να ακούσω την γνώμη του. Τον σέβομαι πολύ τον Νίκο και τον εκτιμώ. Ρωτώ την γνώμη του και στην δουλειά και στα θέματα του παιδιού μας.»

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν έμαθα την καταγγελία βιασμού εις βάρος μου, ήταν κεραυνός εν αιθρία»
Το πρώτο μήνυμα του Δημήτρη Δερματά μετά το τροχαίο και το χειρουργείο
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Γιάννης Ξανθόπουλος ανάρτησε το πρώτο του βίντεο 1,5 μήνα μετά το θανατηφόρο τροχαίο
Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Ο πατέρας μου δεν με αποδέχθηκε… έλεγε αν σου βγει έτσι ο γιος, να τον σφάξεις»
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Μαρία Αντωνά και Άρης Σοϊλέδης ανταλλάζουν αναρτήσεις όλο νόημα μετά τον... χωρισμό τους
Γιώργος Καραμίχος: «Συνεχίζω τη θεραπεία μου για τον καρκίνο για λίγο ακόμα»
Γιώργος Θεοφάνους: «Είμαι παραδοσιακός, την Κυριακή θέλω να τρώμε κοτόπουλο με πατάτες, είμαι & της εκκλησίας»
Η δημόσια αντίδραση της Ελένης Βουλγαράκη, στις φήμες περί ντόπινγκ του συντροφου της, Φώτη Ιωαννίδη