«Ο πατέρας μου είναι υιοθετημένος και εγώ βρέθηκα να ενώνω ανθρώπους»

 
 
Η γνωστή παρουσιάστρια, που φέτος παρουσιάζει την εκπομπή «Γράμμα για σένα» στο Open/Οmega, παραχώρησε συνέντευξη μιλώντας, μεταξύ άλλων, για το παρασκήνιο διαφόρων ιστοριών και δύσκολων στιγμών που είχε έρθει κατά καιρούς αντιμέτωπη στην εκπομπή, δήλωσε ότι ο μπαμπάς της είναι υιοθετημένος, ενώ αναφέρθηκε και στα παιδιά της. Το περιστατικό σε εκπομπή της που έκανε την επώνυμη παραλήπτρια «να παγώσει»
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Το βράδυ της Τετάρτης, η Βίκυ Χατζηβασιλείου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2night show».

Όσον αφορά το «Πάμε Πακέτο», τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησε, αλλά και την απότομη διακοπή του η Βίκυ Χατζηβασιλείου δήλωσε: «Δεν κοστολογείται ούτε η αγάπη ούτε το ανθρώπινο αίτημα για συνεύρεση με ένα δικό του άνθρωπο, αλλά εντάξει, συμβαίνει να είμαστε σε μία κατάσταση που υπάρχουν επιχειρήσεις, τα κανάλια είναι επιχειρήσεις, δεν είναι κοινωφελή ιδρύματα ούτε οργανισμοί, δυστυχώς.

Παρ’ όλα αυτά, αυτή η εκπομπή δεν έπεσε πότε στα νούμερα. Παρότι είχε δυσκολίες απέναντι, ο κόσμος τη στήριξε τόσο πολύ, γιατί ήταν όλη η αλήθεια που βγήκε μέσα από εκεί. Τα πρώτα χρόνια δεν τα κοιτούσα καθόλου τα νούμερα. Μετά, όταν άρχισα να βλέπω ότι αυτό είναι και το ζητούμενο για το αν θα παραμείνω στην τηλεόραση άρχισα να τα κοιτάω. Εμένα με ένοιαζε όλα τα χρόνια το αίτημα να έχει ένα αίσιο τέλος»

Στη συνέχεια, η επιτυχημένη παρουσιάστρια αποκάλυψε την πιο δύσκολη ιστορία που της έτυχε όλα αυτά τα χρόνια: «Η πιο δύσκολη ιστορία, ήταν μία μητέρα που ήθελε να συναντήσει την κόρη της. Όταν ήταν 28 και το παιδί 4 άφησε τη μικρή στη Ελλάδα, στη γιαγιά, για να κάνει καριέρα τραγουδίστριας στον Καναδά. Όταν επέστρεψε και αποφάσισε να βρει την κόρη της, η κόρη δε τη συγχώρησε, δε δέχτηκε να τη δει. Ο τοίχος σε αυτό το πακέτο δεν έφυγε ποτέ. Ήταν αμήχανη στιγμή για μένα…Αν κάποιος θυμώνει και δε θέλει, δε γίνεται η εκπομπή, δεν έρχεται»

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, Βίκυ Χατζηβασιλείου εξομολογήθηκε ότι ο πατέρας της είναι υιοθετημένος αναφέροντας: «Ο πατέρας μου ήταν υιοθετημένος και εγώ βρέθηκα σε μία εκπομπή που ένωνα ανθρώπους. Το ξέρω από μικρή. Πέθαναν οι γονείς του και τον υιοθέτησε ο θείος του. Ήξερε απόλυτα ο πατέρας μου. Ένα παιδί πρέπει να μαθαίνει μόνο αν το θέλει. Είναι θέμα των γονέων. Οι συμβουλές των ψυχολόγων είναι να το λένε σε μικρή ηλικία, 4-5 ετών όταν αρχίζει να καταλαβαίνει, γιατί μπορεί να συμβεί κάτι ακραίο αργότερα και να το μάθει και να σοκαριστεί»

Τέλος, η παρουσιάστρια μίλησε για τους δύο γιους της και τις επαγγελματικές πορείες τους. «Ο μικρότερος γιος μου στην αρχή της πανδημίας ήταν στην Αγγλία και ταλαιπωρήθηκε πολύ για να γυρίσει στη Ελλάδα. Τώρα είναι ακόμα εδώ. Νιώθει πολύ πιο ασφαλής κι εγώ σαφέστατα πιο ήρεμη. Ο μεγάλος μου γιος δουλεύει ως σκάουτερ στον ΠΑΟΚ. Ταξιδεύει συνέχεια, είναι καταπληκτική η δουλειά του»

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου κάθισε στον καναπέ του The2Night Show και μεταξύ άλλων ανέφερε και περιστατικά που είχαν τύχει παλιότερα στην εκπομπή που παρουσίαζε στον Alpha και την έφεραν λίγο σε άβολη θέση. Έτσι αποκάλυψε κι ένα περιστατικό με επώνυμη κυρία που δεν κατέληξε με τον καλύτερο τρόπο.

Η παρουσιάστρια ανέφερε: «Έχει συμβεί μια φορά με επώνυμο πρόσωπο, επώνυμη κυρία που την κάλεσε μια άλλη κυρία που εμάς μας παρουσιάστηκε ότι θα είναι κάτι που θα κάνει πάρα πολύ χαρούμενη την παραλήπτρια και την ξέρω από χρόνια. Μας έδωσε πραγματικά κάποια στοιχεία που τα ερευνήσαμε κι ήταν όντως έτσι. Καλούμε την επώνυμη κυρία κι έρχεται πολύ διακριτική και κανείς δεν ξέρει ποιος κρύβεται από πίσω. Αποκαλύπτεται το πρόσωπο και παγώνει η παραλήπτρια, η επώνυμη κυρία.

Λέω τι έχει συμβεί; Μου λέει σας παρακαλώ πάρα πολύ, θέλω να σταματήσουμε τώρα την εκπομπή. Η γυναίκα είναι τρελή, έχει μαζί μου μανία καταδίωξης και με έχει τρελάνει με μηνύματα καταγγελτικά. Μέχρι και σε δικηγόρους έχει πάει. Μπορώ να πω ότι έχει μια ψύχωση. Φυσικά σεβαστήκαμε αυτό που μας είπε η κοπέλα κι αυτή η εκπομπή δεν προβλήθηκε ποτέ.»

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»