Ο απίστευτος τρόπος που έμαθε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ότι θα γίνει πατέρας

 
 
 
Στο «The2Night Show» έδωσε συνέντευξη ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για την γνωριμία με την γυναίκα του αλλά και την μοναδική στιγμή που έμαθε ότι είναι έγκυος.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο ηθοποιός ανέφερε: «Μου ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος με έναν πολύ έξυπνο τρόπο και χαριτωμένο. Τότε ήταν περίοδος που έτρεχα, ήμουν σε μια παράσταση ήδη κι ετοιμαζόμουν να κάνω κι άλλη παράσταση. Είχα και γυρίσματα ταυτόχρονα. Μου λέει θα περάσεις καθόλου από το σπίτι; Σε παρακαλώ έστω για λίγο θέλω να περάσεις. Δεν είχα καταλάβει. Μπαίνω στο σπίτι και είχα λίγο χρόνο να κάτσω. Μου είχε βάλει να φάω κάτι κι έτσι όπως κάθομαι βλέπω ένα κουτί. Δεν του έδωσα σημασία στην αρχή και λέγαμε τα νέα μας. Κοιτάζω το κουτί και λέω κάτι μου θυμίζει. Εδώ βάζω τα χαρτιά της εφορίας και διάφορα. Κι έλεγα τι δουλειά έχει εδώ;»

«Μόλις ανοίγω το κουτί βλέπω μέσα το τεστ. Έμεινα παγωτό. Μεγάλη συγκίνηση. Είναι ένα άλλο ταξίδι. Ήταν μια δύσκολη εγκυμοσύνη μέσα στην καραντίνα. Ακούγαμε τα πάντα, διαβάζαμε τι θα γίνει. Η γυναικολόγος μας έλεγε προσοχή.» δήλωσε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης συμμετείχε στο σουηδικό The Bachelor πριν τρία χρόνια και αποκάλυψε πως υπάρχει σενάριο και όχι μόνο…  

 «Αυτό ήταν μια τεράστια καραμπόλα. Βρέθηκα ξαφνικά σε ένα ταξίδι στη Στοκχόλμη και ήταν μια κυρία, Ελληνοσουηδέζα, και πιάνουμε την κουβέντα. Αυτή ήταν υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του μεγάλου χορηγού, ενός ταξιδιωτικού γραφείου. Τότε εγώ έκανα το Mamma Mia. Μέσα σε όλη τη συζήτηση μου είπε ότι είχε μια ιδέα. Εγώ δεν ήξερα τότε τι είναι το Bachelor.»!

Και τόνισε: «Πάω εκεί, την επόμενη ημέρα, με παίρνει ένας κύριος από τη Warner Bros. Μου είπε να κάνουμε ένα ραντεβού, ενώ εγώ είχα πάει για διακοπές. Βέβαια να ομολογήσω πως σε τέτοιο κτίριο δεν είχα ξαναπάει ποτέ. Μου είπαν, λοιπόν για το Bachelor ότι έχει σενάριο, έχει σκαλέτα, δεν γίνεται κάτι τυχαίο. Κι αν γίνεται είναι βάσει συνθηκών που δίνονται στους παίκτες. Τότε ήταν η πέμπτη σεζόν. Και φτιάχνεται ένα σενάριο, με κάποιες ιδέες δικές μου. Μου είπαν να μπω μέσα και να κάνω ότι διδάσκω τα κορίτσια. Δε γυρίσαμε ταινία. Μου εξήγησαν τι είναι, μου είπαν τα οικονομικά και αφού μου τα είπαν, δέχτηκα να το κάνω. Αυτό λοιπόν θα γυριζόταν στα Σύβοτα και κανείς δεν είχε μάθει τίποτα. Έγινε το γύρισμα και όλα καλά. Εγινε εδώ το Bachelor και με ενημέρωσαν πως βρήκαν αυτό που έκανα στο σουηδικό».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν θα σπαταλήσω ούτε δευτερόλεπτο να συγχιστώ για κάποιον που δεν με χωνεύει»
Μικρούτσικος, Κορινθίου, Τσάβαλου, Μπάρμπα, Καινούργιου ξεσπούν για την χυδαία επίθεση στην Μελέτη
Κατερίνα Στανίση: «Έφυγα κι από το σπίτι μου & πήγα να μείνω με την μητέρα της, Είναι δύσκολο, αλλά συνηθίζεται»
Κοραλία Καράντη: «Με φλερτάρουν άντρες στην ηλικία του γιου μου. Το βλέμμα τους είναι απόλυτα διαθέσιμο»
O Αlec Baldwin έσπασε το κινητό παρεμβατικής γυναίκας που τον παρενοχλούσε προκαλώντας τον επίμονα
Ο Αχιλλέας Μπέος καταγγέλλει δημόσια, σεξουαλική παρενόχληση από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου
Η αδελφή της Χριστίνα Μήλιου ξεκαθαρίζει... για τον ξυλοδαρμό της - Έξαλλη με την διαρροή της κατάθεσης της
Ξεκίνησε σταδιακά η προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα - Τι αποκάλυψε η σύζυγός του;
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Δεν έχασα χρυσόψαρο, τον αδελφό μου έχασα! Βίωσαν τον πόνο μου, που είναι η ανθρωπιά;»
Χρήστος Λούλης: «Με φλερτάρουν στα social media, μου στέλνουν αποκαλυπτικές φωτογραφίες. Γελάμε με τη Έμιλυ»