Στα δικαστήρια ο Σεφερλής και με τον επί χρόνια σκηνοθέτη & κουμπάρο του!

 

Στα δικαστήρια με τον σκηνοθέτη της ταινίας «Χαλβάη 5-0». Ο επί χρόνια συνεργάτης του Σεφερλή κατέφυγε στη δικαστική οδό κάνοντας ασφαλιστικά μέτρα για να κατέβει η ταινία και να προστατεύσει τη διακίνηση της πνευματικής του ιδιοκτησίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στο Μάρκο Σεφερλή και τον σκηνοθέτη της ταινίας «Χαλβάη 5-0», Μάνο Καμπίτη. Ο σκηνοθέτης και ο παραγωγός και πρωταγωνιστής της ταινίας Μάρκος Σεφερλής βρίσκονται εδώ και καιρό στα δικαστήρια.

Αιτία είναι τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε εναντίον του Μάρκου Σεφερλή ο σκηνοθέτης, υποστηρίζοντας πως όχι μόνο δεν έχει πληρωθεί, αλλά ούτε καν έχει υπογράψει την απαιτούμενη σύμβαση με την παραγωγό εταιρεία, έτσι ώστε να μπορεί η ταινία να παίζεται τόσο σε συνδρομητικές πλαφόρμες όσο και στην τηλεόραση.

Πριν από λίγες μέρες η ταινία «ανέβηκε» σε συνδρομητική πλατφόρμα δίνοντας τη δυνατότητα σε όποιον ήθελε να πληρώσει και να την κατεβάσει προκειμένου να την δει.

Όμως, χάθηκε από τη βιντεοθήκη τους μετά από ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο σκηνοθέτης της, Μάνος Καμπίτης τονίζοντας πως όχι μόνο δεν έχει πληρωθεί, αλλά ούτε έχει υπογράψει την απαιτούμενη σύμβαση με την παραγωγό εταιρεία.

Έτσι ο επί χρόνια συνεργάτης του Σεφερλή κατέφυγε στη δικαστική οδό κάνοντας ασφαλιστικά μέτρα για να κατέβει η ταινία και να προστατεύσει τη διακίνηση της πνευματικής του ιδιοκτησίας.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Μάρκου Σεφερλή, ο Mάνος Καμπίτης είχε καταφύγει στη δικαιοσύνη για το ίδιο ακριβώς θέμα άλλες δυο φορές. Στο τέλος Φεβρουαρίου και στα μέσα Ιουνίου. Και ο Μάνος Καμπίτης καταδικάστηκε να πληρώσει και τα δικαστικά έξοδα.

Και όπως τόνισε ο δικηγόρος του Μάρκου Σεφερλή και ο ηθοποιός θα κινηθεί νομικά εναντίον του Μάνου Καμπίτη για δυσφήμιση.

Η απάντηση του Μάρκου Σεφερλή

«Ασφαλιστικά μέτρα που να γνωρίζω εγώ έγιναν τον Φεβρουάριο του 2020. Το αίτημά του, όμως απορρίφθηκε από το δικαστήριο. Η προβολή της ταινίας συνεχίστηκε κανονικά. Ο κ. Καμπίτης δεν δέχτηκε να υπογράψει τη σύμβαση. Πάντα κατά τους ισχυρισμούς τους δικούς μας. Ξαφνικά, ο σκηνοθέτης ισχυρίστηκε ότι δεν έχει υπογράψει τη σύμβαση και προσπάθησε να μπλοκάρει την προβολή της ταινίας. Ο κ. Σεφερλής θα στραφεί εναντίον του κ. Καμπίτη για τη δυσφήμιση που υφίσταται αυτή τη στιγμή, ότι δήθεν δεν έχει κλείσει τις υποχρεώσεις του» ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του ηθοποιού.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Αλέξανδρος Καλπακίδης: «Είπα "όχι μωρέ, γιατί;" στην πρόταση γάμου που μου έκανε η σύντροφός μου»
Στάθης Σχίζα: «Είμαι έτοιμος για μια νέα σχέση. Έβαλα οριστική τελεία στην προηγουμένη»
Ορφέας Παπαδόπουλος: «Έφτασα σε ένα χείλος, δεν ήθελα να χαρίσω την ψυχική μου ηρεμία & γαλήνη σε κανέναν
Άλκηστις Ζιρώ – Γιώργος Λέντζας: Ποζάρουν μαζί στην πρώτη τους κοινή φωτογραφία
Χρύσα Ρώπα: «Δεν υπήρξα ποτέ ευτυχισμένη στη ζωή μου»
Δημήτρης Καμπόλης: «To σπίτι μας πήρε φωτιά, έχασα την μάνα μου από τις αναθυμιάσεις»
Η εντυπωσιακή μεταμφίεση της Πάολας με την κόρη της στο καρναβάλι της Χαλκιδικής
Ο ημίγυμνος απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης σε υπαίθριο τζακούζι, με θέα το δάσος
Μαριάννα Τουμασάτου: «Ακούω αυτά τα πράγματα με την 12χρονη θέλω να πάω να “σπάσω” το δικαστήριο»
Άνδρη Θεοδότου: «Στην οικογένεια δεν μιλάμε για τo '74. Είναι σαν να προσπαθούν να ξεχάσουν το τι έζησαν»