«Την έφαγε... το μάτι...» Τροχαίο ατύχημα για τη Ραχήλ Μακρή! Εκτος #J2USgr;

 

 

Μετά το σάλο που προκλήθηκε με τις δηλώσεις της για τον Ιβάν Σαββίδη και τον ΠΑΟΚ η Ραχήλ Μακρή είχε τροχαίο! Η πρώτη ανάρτηση και οι πρώτες δηλώσεις on camera

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

H Ραχήλ Μακρή είχε σήμερα το πρωί ένα ατύχημα με το αυτοκίνητο, καθώς πήγαινε στις πρόβες της για το Just The 2 Of us.

Η γνωστή πολιτικός παρά το σάλο που έγινε με τη συμμετοχή της στο show τραγουδιού, ξεκίνησε κανονικά το πρωί της Δευτέρας για να βρεθεί στις πρόβες της μαζί με τον Ηλία Βρεττό. 

Η Ραχήλ Μακρή ξεκίνησε με το αυτοκίνητό της για να πάει στον Γέρακα προκειμένου να κάνει πρόβα για το live show του Σαββάτου. Στο δρόμο όμως η διαγωνιζόμενη του J2US, είχε τροχαίο ατύχημα και χτύπησε αρκετά το αριστερό της πόδι, με συνέπεια να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

 

Λίγες ώρες μετά, σε ανάρτησή της στο Twitter, ευχαριστεί τους πάντες για το ενδιαφέρον που έδειξαν για την κατάσταση της υγείας της και δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι παρά το τροχαίο συνεχίζει κανονικά.

«Ευχαριστώ τους φίλους μου για το ενδιαφέρον τους μετά το τροχαίο. Δεν έχω σπάσει τίποτα . Δόξα τον Ιησού Χριστό είμαι καλά. Συνεχίζω κανονικά», γράφει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

 

 

Η Ραχήλ Μακρή είναι καλά στην υγεία της και το πρωί της Τρίτης μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, αποκαλύπτοντας όλα όσα έγιναν χθες το απόγευμα.

 

«Είμαι καλύτερα. Πονάει λίγο το πόδι μου, πιστεύω να πάω λίγο καλύτερα. Ο γιατρός μου συνέστησε να το ξεκουράσω λίγο για να μην έχω πρόβλημα. Από το 1998 οδηγώ και δεν έχω τρακάρει. Το σοκ μου ήταν μεγάλο, δεν κατάλαβα πως έγινε. Ο άνθρωπος που ήταν μπροστά μου, μπερδεύτηκε με μια σακούλα που πήρε ο αέρας και κοκάλωσε το αυτοκίνητό του γιατί νόμιζε ότι ήταν γάτα. Εγώ που οδηγούσα το αυτοκίνητο του συζύγου μου, που είναι μεγάλου όγκου, μέχρι να προλάβω και να γίνει η επιτάχυνση και να σταματήσει το αυτοκίνητο, έπεσα με δύναμη πάνω του. Επειδή εγώ κακώς φορούσα γόβες και οδηγούσα, έπαθα αυτό.

Έχει μια μικρή θλάση, θα χρειαστεί να το ξεκουράσω και να μην μετακινηθώ. Χθες πήγαινα στην πρόβα του Just, όταν έγινε το τροχαίο ατύχημα. Ειδοποίησα αμέσως τον κύριο Κοκλώνη και την παραγωγή. Με ρώτησαν αν χρειάζομαι βοήθεια και έστειλε μάλιστα και ο ίδιος βοήθεια. Και τους ευχαριστώ πολύ. Έχω χάσει ήδη δυο πρόβες και δεν ξέρω αν μπορώ να μετακινηθώ τώρα» είπε, μεταξύ άλλων, η Ραχήλ Μακρή, αναφέροντας πως είναι λίγο δύσκολο να εμφανιστεί στο «Just the 2 of Us» του ερχόμενου Σαββάτου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Η Αγγελική Ηλιάδη κατεβαίνει συνυποψήφια με Βέφα Αλεξιάδου & Εύη Βατίδου στις Ευρωεκλογές!
Παύλος Σταματόπουλος: «Σε αυτή τη δύσκολη ώρα δεν έμεινα ούτε ένα λεπτό μόνος»
Ατύχημα για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Προσγειώθηκε στο κεφάλι μου... Την έχω ακούσει!»
Στο νοσοκομείο η Μαρία Φραγκάκη – Η φωτογραφία ξαπλωμένη στο κρεβάτι του πόνου
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Έχει αλλάξει η δημοσιότητα την ζωή μου, 100%»
Το «ευχαριστώ» του Χρήστου Μάστορα και η δημόσια υπόσχεση στη Μαρινέλλα
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Όταν έβγαζα πολλά χρήματα από τη δουλειά μου, τα ξόδευα αμέσως…»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Τα ήπιε με τον πατέρα του o James Καφετζής μετά το ναυάγιο στον Ειρηνικό – Η φωτογραφία τους στον Παναμά