Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Η Άννα Βίσση είναι κλασική Κύπρια μάνα!

  18/10/2020 10:37
Η Άννα Βίσση είναι κλασική Κύπρια μάνα!

Η Άννα Βίσση είναι κλασική Κύπρια μάνα!

  18/10/2020 10:37
 

Ανεβάζει η κόρη της φωτογραφίες και την στολίζει στα σχόλια!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η Σοφία Καρβέλα μας έχει συνηθίσει πια σε ένα υλικό πολύ πιο cool από τα συνηθισμένα. Ο αέρας και ο χαρακτήρας ενός προφίλ στο Instagram έχει να κάνει με τον άνθρωπο που το διατηρεί, εξ ου και πολλά είναι τόσο διαφορετικά μεταξύ τους. Έχουμε celebrities που προτιμούν να κρατούν τον λογαριασμό τους κυρίως για τα επαγγελματικά τους. Άλλες που εστιάζουν στα προσωπικά και άλλες που έχουν έναν συνδυασμό των δύο.

Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα έχει δημιουργήσει ένα Insta με πολύ ενδιαφέρον, αφού δεν είναι μόνο οι φωτογραφίες και τα βίντεο που κοινοποιούνται, αλλά και τα captions που συνοδεύουν τις εν λόγω αναρτήσεις.

Σίγουρα μιλάμε για μία cool μαμά. Μία μαμά που προσπαθεί να περνάει πολύ χρόνο με τα παιδιά της, μην ξεχνώντας να αφιερώσει τον αντίστοιχο και στον εαυτό της. Οι εξορμήσεις είναι στο πρόγραμμα, αλλά λήψεις μπορούμε να δούμε ακόμα κι από τα πιο καθημερινά γεγονότα.

Σε μία από τις πρόσφατες φωτογραφίες της, πάντως, η Σοφία φωτογραφίζεται μέσα στο μπάνιο και έχει ποζάρει με έναν πολύ αστείο τρόπο. Στην περιγραφή της φωτογραφίας λέει: «Πλύνε τα χέρια σου. Πάρε μία πόζα. #officevibes #funtimes».

Η αγαπημένη της μαμά είδε την ανάρτηση και έσπευσε να κάνει το δικό της σχόλιο.

Δες τη φωτογραφία και το σχόλιο της Άννας Βίσση 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας