Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Η επίσημη απάντησή για τη δικαστική διαμάχη με τον Πάνο Καλλίτση

  17/10/2020 09:55
 Η επίσημη απάντησή για τη δικαστική διαμάχη με τον Πάνο Καλλίτση

Η επίσημη απάντησή για τη δικαστική διαμάχη με τον Πάνο Καλλίτση

  17/10/2020 09:55
 

Έλενα Χριστοπούλου, Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Μαρία Ηλιάκη απαντούν επίσημα, στα όσα ειπώθηκαν από τον δικηγόρο του Πάνου Καλλίτση, Νίκο Αγαπηνό, στην εκπομπή «Ευτυχείτε» πριν από λίγες μέρες και δημοσιεύτηκαν σε άρθρα στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Οι τρεις κυρίες, μέσω δελτίων τύπων που εξέδωσαν οι δικηγόροι, οι οποίοι τις εκπροσωπούν, δίνουν τη δική τους απάντηση, περί ποινικής δίωξης από τον εισαγγελέα μετά τη μήνυση που είχε υποβάλλει ο Πάνος Καλλίτσης για απόπειρα απάτης, στο πλαίσιο της ψευδούς αγωγής- σύμφωνα με τον δικηγόρο του Νίκο Αγαπηνό-που είχε καταθέσει κατά του Πάνου Καλλίτση, η Έλενα Χριστοπούλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποινική δίωξη σε Έλενα Χριστοπούλου, Μαρία Ηλιάκη και Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Διάβασε  την απάντηση της Έλενας Χριστοπούλου:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛΕΝΑΣ  ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ
Από την έναρξη της αντιδικίας με τον κ. Καλλίτση κατά το έτος 2017 μέχρι και σήμερα, πάγια θέση και στάση μου υπήρξε η μη δημοσιοποίηση των  προσωπικών μας δεδομένων. Διατήρησα ήπιους τόνους σε αντίθεση με την πρακτική της άλλης πλευράς, σεβόμενη απόλυτα τις εκκρεμούσες διαδικασίες και έχοντας εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη, παρά ταύτα δεν επιθυμώ η στάση μου αυτή να ερμηνευθεί ως ένδειξη έμμεσης τυχόν αποδοχής των όσων μονομερώς δημοσιεύονται στα ΜΜΕ τις τελευταίες ημέρες. Στα πλαίσια αυτής της στάσης μου και συνειδητής επιλογής, δεν δημοσιοποίησα αποφάσεις που με δικαιώνουν και συγκεκριμένα τη δικαστική απόφαση διαζυγίου που εκδόθηκε πρωτοδίκως τον Αύγουστο του 2020 με την οποία γίνεται δεκτή η αγωγή μου και απορρίπτεται η ανταγωγή του κ. Καλλίτση. Ομοίως δεν δημοσιοποίησα το ότι η μήνυση του περί δήθεν απόπειρας απάτης σε Δικαστήριο, απορρίφθηκε αρχικά ως αβάσιμη από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, κατά το χρόνο έκδοσης της σχετικής διάταξης. Μετά όμως και από τα πρόσφατα εκτενή δημοσιεύματα και δηλώσεις από την πλευρά του κ. Καλλίτση σχετικά με την ποινική διαδικασία η οποία εκκρεμεί και επί της οποίας δεν έχει αποφανθεί η ελληνική δικαιοσύνη, είναι αδύνατον να ανέχομαι περαιτέρω την ύπαρξη αυτών, καθώς παραβιάζουν κατάφωρα το τεκμήριο αθωότητάς μου, γίνονται για ευνόητους λόγους σκοπιμότητας από την πλευρά του και αποσκοπούν στον επηρεασμό της κοινής γνώμης και τη βλάβη της προσωπικότητάς μου.
Με την παρούσα υπενθυμίζω, πως μέχρι σήμερα έχω κινηθεί δικαστικώς αποκλειστικά και μόνο για να ζητήσω προσωπικά  μου αντικείμενα, τα οποία παρακρατά ο κ. Καλλίτσης και δεν έχω κινήσει καμία άλλη διαδικασία από αυτές που προβλέπονται από το νόμο. Έχω πάντα και θα συνεχίσω να έχω ακλόνητη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη, πιστεύοντας στην δικαίωσή μου και την αποκατάσταση της αλήθειας.
ΧΡΙΣΤΙΝΑ  ΑΓΟΡΟΓΙΑΝΝΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας