Πόλεμος! «Δεν σκοπεύω να κυλιστώ στο βούρκο που βρίσκεται ο Πολάκης»

 
 

Δίχως τέλος η κόντρα που έχει ο Παύλος Πολάκης με τον Σάκη Ρουβά τις τελευταίες ώρες! «ΜΟΥ ΞΑΝΑΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΡΟΥΒΑΣ….Τα ζητάει ο οργανισμος του,θέλει να τ ακούει….Λοιποοον ΡΟΥΒΑ άκου μόνο δύο πράγματα... Παραδέχεσαι κακομοίρη μου…» Το βίντεο με τις δηλώσεις του τραγουδιστή για τη Χρυσή Αυγή

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο γνωστός τραγουδιστής έστειλε εξώδικο στον πρώην υπουργό, μετά τις κατηγορίες του ότι υποστήριζε τη Χρυσή Αυγή.  Ωστόσο, ο Παύλος Πολάκης συνέχισε να πετάει καρφιά για το Σάκη Ρουβά τεκμηριώνοντας τις κατηγορίες του στο ότι ο τραγουδιστής ακολουθούσε το λογαριασμό του Ηλία Κασιδιάρη. 

Έτσι, το απόγευμα της Παρασκευής, ο Σάκης Ρουβάς μέσα από μια ανάρτηση στο προφίλ του στο Facebook, απάντησε στον πρώην υπουργό αιτιολογώντας γιατί ακολουθούσε τον Ηλία Κασιδιάρη και γράφοντας μεταξύ άλλων ότι δεν σκοπεύει να κυλιστεί στο βούρκο που βρίσκεται εκείνος. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

«O Παύλος Πολάκης συνεχίζει να επιδίδεται σε μία προσπάθεια εξαπάτησης της κοινής γνώμης, χρησιμοποιώντας το πρόσωπό μου, βλάπτοντας την τιμή και την υπόληψή μου. «Αποκαλύπτει» λοιπόν, ότι ακολουθούσα τον λογαριασμό του χρυσαυγίτη βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη. Κατά τον κ. Πολάκη, αυτό τεκμηριώνει και υποστήριξη προς τον συγκεκριμένο βουλευτή!

Είναι προφανές ότι παίζει με τη νοημοσύνη μας. Και αποκαλυπτικό για τον τρόπο που πολιτεύεται καθώς σκόπιμα αποκρύπτει ότι στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης (twitter) ακολουθούσα τους λογαριασμούς πολλών πολιτικών προσώπων όπως του κ. Αλέξη Τσίπρα, του κ. Αντώνη Σαμαρά, του κ. Πάνου Καμμένου της κυρίας Λιάνας Κανέλλη, της κυρίας Φώφης Γεννηματά, του κυρίου Ευάγγελου Βενιζέλου.

Ήταν μία ταραγμένη περίοδος και ήθελα να έχω πλήρη εικόνα για όσα λένε και πώς αντιπαρατίθενται οι πολιτικοί αρχηγοί και τα στελέχη των κομμάτων. Το να παρακολουθείς κάποιον, δεν σημαίνει ότι τον υποστηρίζεις. Δεν σκοπεύω να κυλιστώ στο βούρκο που βρίσκεται ο Παύλος Πολάκης.»

Του απέστειλα εξώδικη δήλωση ζητώντας να ανακαλέσει. Αν δεν το κάνει, τον προκαλώ να σταθεί απέναντι μου, ενώπιον της Δικαιοσύνης. Αλλά όλοι γνωρίζουμε ότι, όπως συνηθίζει, θα πάει να κρυφτεί πίσω από τη βουλευτική ασυλία, προσβάλλοντας για άλλη μία φορά αυτό που επικαλείται συνέχεια: την κρητική λεβεντιά», ήταν τα λόγια του Σάκη Ρουβά.

 

 

Εξώδικα, απαντήσεις μέσω Facebook, απειλές για προσφυγές στην Δικαιοσύνη. Το μόνο βέβαιο είναι πως η κόντρα δεν φαίνεται να λήγει σύντομα, όπως φάνηκε κι από την τελευταία ανάρτηση που έκανε ο Παύλος Πολάκης ως απάντηση στον γνωστό τραγουδιστή.

Αναλυτικά η νέα επίθεση που εξαπολύει ο Παύλος Πολάκης

«ΜΟΥ ΞΑΝΑΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΡΟΥΒΑΣ….Τα ζητάει ο οργανισμος του,θέλει να τ ακούει….Λοιποοον ΡΟΥΒΑ άκου μόνο δύο πράγματα:

1) Όποιος υποστηρίζει ότι δεν τον τρομάζει η είσοδος στη Βουλή των νεοναζιστών της Χ.Α (παρά το γεγονός ότι είχαν διακηρύξει επισήμως πως επιδιώκουν την κατάλυση του δημοκρατικού πολιτεύματος), αλλά ότι τον τρομάζουν οι πολιτικοί, δίνει στο ΦΙΔΙ το άλλοθι που χρειάζεται για να νομιμοποιηθεί στην κοινή γνώμη. Και τον Χίτλερ Γερμανοί πολίτες τον ψήφισαν ως κάτι που θα άλλαζε το τότε πολιτικό σύστημα…

2) Όταν υποστηρίζεις ότι ήσουν “ακόλουθος” στο twitter του Κασιδιάρη, όπως κι άλλων πολιτικών ηγετών και στελεχών, παραδέχεσαι κακομοίρη μόνος σου ότι τον θεωρούσες “πολιτικό στέλεχος” και όχι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ!! Τι ακριβώς παρακολουθούσες στο twitter του Κασιδιάρη; Τα ναζιστικά συνθήματα της Χ.Α, τις εκκαθαρίσεις των αλλοδαπών ή τους ξυλοδαρμούς των αντιφασιστών;

ΥΓ 1: Περιμένω την αγωγή σου για να δούμε ποιος θα κρυφτεί και πού. ΥΓ 2: Όσο για την «κρητική λεβεντιά» που έπιασες στο στόμα σου στο τέλος της απάντησης σου ,κρατήθηκα πολύ για να μην σου απαντήσω όπως θα σου άξιζε, γι αυτό πάρε δυο μαντινάδες και φώναξε να σου τις εξηγήσουν γιατί η πρώτη δεν σε αφορά ,η δεύτερη μάλλον την είπε ο Θανασης Σκορδαλός για σένα: «Το μερακλίκι ο θεός κατέχει που το δίνει το δίνει πάντα σε καρδιές πού ‘χουν καημούς κι οδύνη» Και «Πολλά βαρειά κληρονομιά είναι το μερακλίκι κι οποίος δεν το ‘χει ηντα ζητά σε τουτηνε τη ζήση»!!!! ΥΓ3: Πάρε και δυο φωτογραφίες να βλέπεις καθώς θα διαβάζεις την πρώτη μαντινάδα».

 

 

Oι επίμαχες δηλώσεις του τραγουδιστή, οι οποίες αποτέλεσαν την αιτία για την άγρια αντιπαράθεσή του με τον Παύλο Πολάκη, έγιναν το 2012 στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη, «ΟΛΑ».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα: «Ανταποκρίνεται ο οργανισμός του»
Παύλος Χαϊκάλης για Μάνο Ιωάννου: «Υπερασπίζεται τον φίλο του και το θεωρώ πάρα πολύ έντιμο»
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Άντζελας μετά την αποχώρηση από το #J2US: «Ακόμα πενθώ, δεν πάω πουθενά»
Η ανάρτησή της Κατερίνας Βρανά για τα γενέθλια της: «Η μέρα που σχεδόν πέθανα. 7 χρόνια επιβίωσης»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Σταματίνα Τσιμτσιλή σε Δημήτρη Παπανώτα: «Υπήρξες προσβλητικός απέναντι στη Μπέττυ Μαγγίρα»
Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν θα σπαταλήσω ούτε δευτερόλεπτο να συγχιστώ για κάποιον που δεν με χωνεύει»