«Υπάρχει δόλος πίσω από το μοντάρισμα της συνέντευξής μου»

 
 
Ο Αλέξης Γεωργούλης κατηγορεί το Πρωινό για μοντάζ «O σταθμός που πέρσι με εκθείαζε, παραποίησε τη συνέντευξη... είπαν πολλά ψέματα» Σκληρή απάντηση από τον Βαγγέλη Περρή.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus
 
Μεγάλη διάσταση παίρνει το θέμα με τις δηλώσεις που έκανε ο Αλέξης Γεωργούλης στο BLV Radio για τον μισθό του από το Ευρωκοινοβούλιο και τα όσα ειπώθηκαν στη συνέχεια στο Πρωινό. Ο ίδιος, οργισμένος, σε τηλεφωνική του επικοινωνία με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, δήλωσε πως η εκπομπή του ΑΝΤ1 είπε ψέματα, κάνοντας μοντάζ στη συνέντευξή του.

Ο Αλέξης Γεωργούλης ανέφερε συγκεκριμένα τα εξής: «Είμαι ηθοποιός που νιώθω υποχρέωση να υπερασπιστώ, όπως μπορώ, τα δικαιώματα μιας κοινωνίας. Είναι αυτό που είχε πει κάποια στιγμή και η μητέρα μου, ότι έχεις βγει στις Ευρωεκλογές γιατί ο κόσμος σε αγαπάει, να του ανταποδώσεις την αγάπη που πήρες.

Αυτό είναι ουσιαστικά η αλλοίωση της ταυτότητάς μου, εάν πω ότι πέρα του ότι με ψήφισε ο κόσμος σαν ευρωβουλευτή θα πρέπει να ξεχάσω και την υπόλοιπή μου ζωή. Δεν πηγαίνει πίσω το έργο μου σαν ευρωβουλευτής, επειδή συνεχίζω να δουλεύω σαν ηθοποιός. Αν κάποιος με κατηγορεί γιατί κάνεις και αυτό, είναι σαν να κατηγορείς και έναν άλλον ευρωβουλευτή γιατί έχει παιδιά που του απασχολούν χρόνο. Εγώ δεν έχω παιδιά, έχω ελεύθερο χρόνο, μπορώ να τον ξοδεύω όπου μου αρέσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Ο μισθός μου δεν είναι 20,000 ευρώ... τώρα έχει γίνει 25,000 ευρώ»

Οι πολιτικοί δεν είναι σταρς. Δεν είναι ότι όποιος πολιτικός αναγνωρίζεται περισσότερο παίρνει περισσότερα λεφτά. Όλοι οι ευρωβουλευτές παίρνουν τον ίδιο μισθό, ανεξαρτήτως από τις δουλειές που κάνουν. Αυτός ο μισθός δεν είναι 20,000 ευρώ. Το 20,000, αυτός ο αριθμός υπήρχε στην προηγούμενη θητεία και τώρα αυτός ο αριθμός έχει γίνει 25,000 ευρώ. Άρα, τα 20,000 δεν ισχύουν. Ισχύουν τα 25,000 που αφορούν στα έξοδα του γραφείου που αν δεν γίνουν θα πρέπει να δοθούν πίσω».

Ο Αλέξης Γεωργούλης σήμερα απαντά για τον μισθό του ως Ευρωβουλευτής, λέγοντας πως ο σταθμός που πέρσι τον εκθείαζε, παραποίησε τη συνέντευξη. Επίσης προσθέτει πως είπαν πολλά ψέματα και υπάρχει δόλος πίσω από το μοντάρισμα της συνέντευξής του.

«Το περίεργο είναι τι είπαν σε αυτή την εκπομπή και πώς έκαναν μοντάζ σε όλα όσα είπαμε και μας κατηγορούν. Ήθελαν να πετάξουν λάσπη και να πουν ψέματα.

Εγώ όταν άκουσα τι έχει συμβεί, ήταν πλέον αργά γιατί είχαν ήδη βγει στα sites. Άλλο ένα χοντρό ψέμα που ανέφεραν ήταν ότι κανείς άλλος Ευρωβουλευτής δεν εργάζεται αλλού, μόνο εγώ. Πέρσι που δούλεψα στο δικό τους κανάλι, τους είχα πει για τους άλλους με επαγγέλματα πολύ περίεργα, από παίκτες πόκερ μέχρι αγρότες.

Το ξέρουν πολύ καλά ότι είναι ψέματα. Ο κ. Περρής ανέφερε πως κανένας ευρωβουλευτής, μόνο ο Γεωργούλης συνεχίζει τη δουλειά που είχε πριν εκλεγεί. 530 Ευρωβουλευτές συνεχίζουν την εργασία που είχαν πριν, άσχετα με το κοινοβουλευτικό τους έργο.

Αναρωτιέμαι, πρέπει να επικοινωνήσω μαζί τους; Όταν λένε τόσο εξόφθαλμα ότι θέλουν να σου ρίξουν λάσπη; Ξέρουν ότι ξέρουμε ότι είναι λάθος. Έχουν δόλο σε αυτό που λένε. Ξέρει όλη η ομάδα ότι αυτά που είπαν είναι όλα ψέματα. Υπάρχει πολύ μεγάλος δόλος.

Τα fake news φιμώνουν την αλήθεια. Δεν έχω σκεφτεί αν θα κινηθώ νομικά. Αυτό που κάνουν είναι εντελώς ανήθικο και αντίθετο από την ιδεολογία τους» ανέφερε ο Αλέξης Γεωργούλης.

 

Όλη η συνέντευξη του Αλέξη Γεωργούλη για το ποσό που λαμβάνει ως Ευρωβουλευτής.

 
 

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Βαγγέλης Περρής έδωσε την απάντησή του μέσα από το Πρωινό.

«Ο κ. Γεωργούλης αναφέρθηκε στην εκπομπή και σε μένα προσωπικά και δεν θέλω να πω τίποτα. Επειδή συναισθάνομαι τη θέση του, την κατάστασή του, τη μάνα του, την οικογένειά του, τους ψηφοφόρους του, δεν αξίζει τον κόπο να συνεχίσουμε να ασχολούμαστε με τον κ. Γεωργούλη γιατί ότι ήταν να ειπωθεί, έχει ειπωθεί, ότι ήταν να γραφτεί έχει γραφτεί. Απλώς θέλω να του υπενθυμίσω ότι έχει εκλεγεί ευρωβουλευτής και σας ευρωβουλευτής περιμένω να αρχίσει άλλο πόλεμο και όχι με τα πρωινάδικά.

Αυτό σαν ευχή να επιστρέψουμε στις ρίζες και αν δεν το κάνει ο ίδιος, τουλάχιστον να υπάρχει κάποιος να του υπενθυμίσει τον λόγο που παίρνει 25,000, όπως μας είπε χθες», δήλωσε ο Βαγγέλης Περρής.

 

Η Βάνα Μπάρμπα στέλνει το δικό της μήνυμα στον Αλέξη Γεωργούλη για το JOKER και το Ευρωκοινοβούλιο. Η ηθοποιός, μάλιστα, του ζητά να δώσει τον ένα από τους δύο μισθούς στο ΣΕΗ.

«Λάθος! Λάθος! Το θεωρώ λάθος. Θα ήταν πολύ καλό το ένα από τα δύο κομμάτια να το δώσει στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, επειδή ήδη είναι διπλο-μισθός. Θα ήταν πάρα πολύ ωραίο γι’ αυτόν να δείξει την ψυχή του, να δείξει την προσωπικότητά του. Πιστεύω είναι συμπαθητικό παιδί. Ένας από τους δύο μισθούς να πάει στο ΣΕΗ. Να σκεφτεί συναδέλφους του που δεν έχουν να φάνε. Θα ήταν πάρα πολύ ενδιαφέρον.

Δεν είμαι εγώ που θα το πω στο παιδί βέβαια, αλλά του το λέω στα ίσια: για σκέψου το. Μπορείς να κρατήσεις τα χρήματα της Ευρωβουλής και να δώσεις του JOKER. Δεν γίνεται ρε φίλε να έχεις δύο δουλειές τη στιγμή που άλλοι δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα! Έλεος! Άποψή μου…», λέει η Βάνα Μπάρμπα στο Πρωινό και την Μαίρη Αρώνη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Αποκάλυψη σοκ για την Κate Middleton: «Πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου και υπεβλήθη σε υστερεκτομή»
Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα που υπέστη
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας - Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»