Η πρώτη εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη στις κάμερες μετά την αποχώρηση της

 

Η Ελένη Μενεγάκη αδειάζει τον Alpha για την κάμερα που εξαφανίστηκε ξαφνικά... Απάντηση από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησε η Ελένη Μενεγάκη μετά το τέλος της εκπομπής της στον Alpha.

Η παρουσιάστρια απόλαυσε τις καλοκαιρινές της διακοπές μακριά από την πρωτεύουσα ενώ από τη στιγμή που επέστρεψε αφιερώνει τον ελεύθερο χρόνο της στην οικογένειά της.

Ωστόσο, αυτή τη φορά η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε στη φωταγώγηση του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, στο πλαίσιο της εκστρατείας γνωστής εταιρείας καλλυντικών για τον καρκίνο του μαστού.

 

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε τι κάνει στο σπίτι της πρώτη φορά μιας και δεν είχε χρόνο λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων της.

Η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε: «Ανοίγω κούτες κούτες που είχα από τη δουλειά μου και δεν μπορούσα να τις ανοίξω, που είχαν μέσα ρούχα, παπούτσια, καλλυντικά, τα εργαλεία της δουλειάς μου… να κάνω τα ξεκαθαρίσματά μου, τι θέλω να δώσω, τι να πετάξω, τι να κρατήσω… πραγματικά γύρισα σπίτι μου και βρήκα ένα βουνό από πράγματα…»!

Η Ελένη Μενεγάκη και τηλεόραση βλέπει και ζάπινγκ κάνει και δεν δίστασε να πει τη γνώμη της και ξεκαθάρισε αν θα τη δούμε σύντομα στην τηλεόραση.

Συγκεκριμένα είπε: «Νιώθω λίγο… μουδιασμένη μπροστά στις κάμερες. Μ’ αρέσει όταν ακούω ότι σας λείπω! Δεν ένιωσα ότι τώρα πρέπει να κάνω κάτι που δεν το κάνω… Ή πρέπει να είμαι στην τηλεόραση… Νομίζω ότι είχα πάρα πολύ μεγάλη ανάγκη, περισσότερη από όση χρειαζόμουν ή περίμενα- να κάτσω λίγο ήσυχα»!

Τελικά πότε θα επιστρέψει η λαμπερή παρουσιάστρια στην τηλεόραση; Η Ελένη Μενεγάκη είπε: «Σε ότι αφορά τη δουλειά ειλικρινά δεν έχω σκεφτεί τίποτα πέρα από ότι σας είπα την 1η Ιουλίου που σας αποχαιρέτησα. Ήξερα ότι αυτή τη χρονιά δεν πρόκειται να δουλέψω. Ολόκληρη. Ούτε το Γενάρη. Όταν λέμε ολόκληρη, εννοούμε ολόκληρη. Τι θα κάνω παρακάτω δεν το ξέρω. Όπως νιώσω και όπως είναι η κατάσταση και θα δούμε.»

Η Ελένη Μενεγάκη, μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες, που ήρθαν να καλύψουν την εκδήλωση, όμως, μία κάμερα δεν ήταν εκεί. Ή για να το πούμε πιο σωστά, ήταν αρχικά αλλά εξαφανίστηκε ξαφνικά. Το τηλεοπτικό συνεργείο του Alpha δεν στάθηκε απέναντι από την παρουσιάστρια. Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ η κάμερα του σταθμού είχε πάει στον χώρο από νωρίς αλλά στην πορεία χάθηκε από προσώπου γης!

Έτσι, η Ελένη Μενεγάκη άδειασε το κανάλι, όταν ρωτήθηκε σχετικά.

«Ο Alpha απουσιάζει; Αυτό θα έπρεπε να προβληματίσει αυτούς που βλέπουν τον Alpha, γιατί να προβληματίζει εμένα; Εμένα ούτε με στεναχωρεί, ούτε με προβληματίζει. Σε ό,τι αφορά τη δουλειά δεν έχω σκεφτεί τίποτα παραπάνω, από ό,τι σας είπα στην τελευταία εκπομπή. Ήξερα ότι αυτή τη χρονιά δεν πρόκειται να δουλέψω» δήλωσε.

 

Το πρωί της Παρασκευής, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να διαχωρίσει τη θέση της και έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα στην Ελένη Μενεγάκη.

«Είδα χθες στα social media την Ελένη Μενεγάκη που φωταγώγησε το κτίριο. Ελένη μου ήσουν μία κούκλα, όπως πάντα και αν συνεχίζεις να μας βλέπεις τα πρωινά όπως μας έβλεπες, σου στέλνω ένα γλυκό φιλί και σου θυμίζω πόσο σ’ αγαπώ», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Η αποκάλυψη του Γιάννη Χατζηγεωργίου: «Έπαθα έγκαυμα στα γεννητικά όργανα, υπέφερα!»
Ιβάν Σβιτάιλο: «Βρήκα διέξοδο στο αλκοόλ γιατί φοβόμουν να αντιμετωπίσω τα τραύματά μου»
Αιμίλιος Χειλάκης: «Mπήκα στο χειρουργείο με χαμόγελο και οι άλλοι κλαίγανε!»
Δεν προχώρησε ούτε σήμερα η διαδικασία αποσωλήνωσης του Δημήτρη Κόκοτα - Οι τελευταίες εξελίξεις
Κηδεία Γιάννη Φέρτη: Η αγκαλιά Μαρίνας Ψάλτη με Ξένια Καλογεροπούλου & η χειραψία με την Μιμή Ντενίση
Η στιγμή που o Αντώνης Ρέμος ζητά συγγνώμη από τους Αλβανούς: «Η Ελλάδα σας πλήγωσε»
Τροχαίο ατύχημα για τη Μαρία Αντωνά – Το αμάξι της «πετάχτηκε» σε βιτρίνα μαγαζιού
Σε 18 μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε η οπλουργός της ταινίας #Rust για τον θάνατο της Halyna Hutchin
Ο Sin Boy φωτογραφήθηκε μέσα σε φέρετρο: «Έχω πεθάνει, έχω φάει ξύλο, τι άλλο να κάνω για να με κάνετε viral;»
Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της ΝΔ & ΣΥΡΙΖΑ – Οι εκπλήξεις, τα ηχηρά ονόματα & οι celebrities