Ο Αριστομένης Γιαννόπουλος ξεκαθαρίζει για το χωρισμό του από την Παναγιώταρου

 

 

Στο «Happy Day» μίλησε ο Αριστομένης Γιαννόπουλος, ύστερα από τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για επεισοδιακό χωρισμό από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. «Συζητήσαμε κάποια πράγματα κι είπαμε να το αφήσουμε για λίγο και να κάνουμε ένα διαλειμματάκι»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η είδηση έσκασε χθες σαν βόμβα αφού το ζευγάρι είναι μόλις δύο χρόνια παντρεμένο κι ο πλαστικός χειρουργός θέλησε να βάλει τα πράγματα στη σωστή τους βάση. Η δημοσιογράφος της εκπομπής τον συνάντησε έξω από το σπίτι του με τον ίδιο να απαντά διακριτικά σε όλες τις ερωτήσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παναγιώταρου & Αριστομένης Γιαννόπουλος χώρισαν μετά από δυο χρόνια γάμου

Ο Αριστομένης Γιαννόπουλος είπε χαρακτηριστικά: «Κοίταξε να δεις για προσωπικά θέματα δεν είναι ευχάριστο να μιλάω. Έχει ακουστεί πάρα πολύ τις τελευταίες ημέρες. Είμαστε σε μια φάση διαλείμματος, το οποίο το έχουμε αποφασίσει μαζί. Όχι δεν έγινε τσακωμός. Είναι μια φάση που περνάνε πολλά ζευγάρια από ότι ξέρω. Αποφασίζεις να κάνεις ένα διάλειμμα κι αυτό πιστεύω ότι θα κάνει καλό και σε εσένα και στην σχέση. Μια χαρά σχέση και επαφή και καλή επικοινωνία έχουμε με την Αλεξάνδρα καθημερινά. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο.»

Έχει τεθεί θέμα διαζυγίου; «Μέχρι εκεί που είπα. Συζητήσαμε κάποια πράγματα κι είπαμε να το αφήσουμε για λίγο και να κάνουμε ένα διαλειμματάκι. Ζούμε χωριστά και τέλος, δεν έχω να πω κάτι άλλο. Το καλοκαίρι ήμασταν μαζί διακοπές και τώρα περίπου ένα μήνα συμβαίνει αυτό.»

Σε σχέση με το αν η αιτία του διαλείμματος είναι ότι η Αλεξάνδρα δεν ήθελε να κάνει παιδί ανέφερε: «Παιδιά καμία σχέση. Αυτά που έχουμε πει.»

Δηλώσεις έκανε και στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

 

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου χώρισε μετά από δύο χρόνια γάμου από τον Αριστομένη Γιαννόπουλο και έκανε την πρώτη δήλωσή της στην εκπομπή, Ευτυχείτε!  

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μένει πια σε άλλο σπίτι και τόνισε:

«Είμαστε πολύ αγαπημένοι, υπάρχει καθημερινή επικοινωνία…απλά είχαμε κάποια θέματα τα οποία μας έκαναν να πάρουμε τον χρόνο μας και να σκεφτούμε. Είμαστε απλά σε διάσταση, κάναμε ένα break για να δούμε πιο ξεκάθαρα τα πράγματα».

Και πρόσθεσε: «Δεν μιλάμε καθόλου για διαζύγιο. Μένω σε δικό μου σπίτι μέχρι να περάσει ο καιρός και να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε. Θεώρησα ότι είναι καλύτερο επειδή η απόσταση σε αυτές τις περιπτώσεις βοηθάει να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να δεις πόσο πραγματικά θέλεις τον άνθρωπό σου στη ζωή σου»!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια
Η Βασιλική Τρουφάκου αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει στο baby shower party
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
Η Μαίρη Συνατσάκη μιλά για την πρώτη της ερωτική επαφή: «Μετά από 2,5 εβδομάδες χωρίσαμε»
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Αλέξης Κούγιας για Εύη Βατίδου: «Έδωσε το 25% σε δικηγόρους για να πάρουν την περιουσία των παιδιών μας»