Παναγιώταρου & Αριστομένης Γιαννόπουλος χώρισαν μετά από δυο χρόνια γάμου

 
 
Οι πρώτες δηλώσεις του γαμπρού μετά την είδηση του χωρισμού και το μήνυμα όλο νόημα της Αλεξάνδρας! Την έδιωξε από το σπίτι!
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus
 
Σαν βόμβα έσκασε, η είδηση πώς η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Αριστομένης Γιαννόπουλος δεν είναι πια μαζί. Όπως εξήγησε ο Βασίλης Γρηγορόπουλος στον αέρα της εκπομπής «Love It», οι δυο τους είναι πλέον σε διάσταση και δεν έχουν ξεκινήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου.

Η ξανθιά καλλονή και ο γνωστός πλαστικός χειρουργός είχαν παντρευτεί τον Ιούλιο του 2018, μετά από 4 χρόνια σχέσης, και ο γάμος τους ήταν πραγματικά υπερπαραγωγή. Το μοντέλο είχε φτάσει στο κτήμα όπου έγινε ο λαμπερό γάμος με άμαξα, ενώ στη γαμήλια δεξίωση που ακολούθησε, είχε τραγουδήσει η Έλλη Κοκκίνου και ο Bo.

 

Το πρωί της Τετάρτης, στον αέρα του «Happy Day.», προβλήθηκαν οι πρώτες δηλώσεις του πλαστικού χειρουργού μετά την είδηση του χωρισμού του από την όμορφη Αλεξάνδρα. “Δεν έχουμε χωρίσει, κάνουμε ένα διάλειμμα στο γάμο μας γιατί υπάρχουν κάποια προβλήματα στη μεταξύ μας σχέση. Δεν μένουμε στο ίδιο σπίτι, αλλά έχουμε επικοινωνία. Δεν σκεφτόμαστε προς το παρόν το διαζύγιο“, είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, μιλώντας στην εφημερίδα ON time, που κυκλοφορεί σήμερα, ο ίδιος φέρεται να δηλώνει: «Ισχύει κάτι ενδιάμεσο. Δεν είναι τίποτα οριστικό. Υπάρχει ένα διάλειμμα. Υπάρχουν σοβαρότερα πράγματα στη ζωή μου. Δε με ενδιαφέρει να μπω σε αυτή τη διαδικασία».

Από την πλευρά της, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δεν έχει μιλήσει ακόμα ανοιχτά για την προσωπική της ζωή.

 

Αμέσως, η είδηση έκανε το γύρο του διαδικτύου, με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να απαντά με τον δικό της τρόπο.

Η όμορφη Αλεξάνδρα δημοσιεύοντας τη νέα της φωτό, έστειλε μήνυμα όλο νόημα, με τους διαδικτυακούς της φίλους να σχολιάζουν την ανάρτηση.

Μέχρι στιγμής πάντως, τόσο εκείνη, όσο και ο Αριστομένης Γιαννόπουλος, δεν έχουν μιλήσει ανοιχτά για την είδηση του χωρισμού τους.

«Trust the timing of your life ....."
Εμπιστευτείτε το χρονοδιάγραμμα της ζωής σας ....»

 

Στο «Ευτυχείτε», το πρωί της Τετάρτης, αποκαλύφθηκαν και κάποιες λεπτομέρειες γι’ αυτόν τον χωρισμό.

«Τα προβλήματα είχαν αρχίσει το καλοκαίρι, το ζευγάρι είχε έρθει σε μία απόσταση, αλλά δεν έχουν χωρίσει οριστικά. Μίλησα με τον Αριστομένη και μου είπε ότι δεν είναι οριστικός ο χωρισμός. Δεν μένουν μαζί, έχει φύγει από το σπίτι εδώ και τρεις εβδομάδες», είπε ο Νίκος Γεωργιάδης.

Σε τηλεφωνική του επικοινωνία με την εκπομπή, ο Χάρης Λεμπιδάκης αποκάλυψε: «Ο Αριστομένης Γιαννόπουλος έχει μια διάθεση να δείξει ότι είναι ένα διάλειμμα αυτό που γίνεται και θα φανεί μελλοντικά αν υπάρχει το ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Στην προκειμένη περίπτωση, η «βρεγμένη γάτα» είναι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Η Αλεξάνδρα έχει κάνει το όποιο φάουλ στη σχέση αυτή, αλλά δεν έχει να κάνει με τρίτο πρόσωπο. Κάπου μπλέχτηκε, το έμαθε ο Αριστομένης Γιαννόπουλος και πάνε στον χωρισμό. Δεν χώρισε η Αλεξάνδρα τον κ. Γιαννόπουλο, ο κ. Γιαννόπουλος θέλησε να κάνει ένα διάλειμμα και την έδιωξε από το σπίτι.

 

άρης Λεμπιδάκης: Ο σύζυγος της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου την έδιωξε από το σπίτι 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Η Αγγελική Ηλιάδη κατεβαίνει συνυποψήφια με Βέφα Αλεξιάδου & Εύη Βατίδου στις Ευρωεκλογές!
Παύλος Σταματόπουλος: «Σε αυτή τη δύσκολη ώρα δεν έμεινα ούτε ένα λεπτό μόνος»
Ατύχημα για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Προσγειώθηκε στο κεφάλι μου... Την έχω ακούσει!»
Στο νοσοκομείο η Μαρία Φραγκάκη – Η φωτογραφία ξαπλωμένη στο κρεβάτι του πόνου
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Έχει αλλάξει η δημοσιότητα την ζωή μου, 100%»
Το «ευχαριστώ» του Χρήστου Μάστορα και η δημόσια υπόσχεση στη Μαρινέλλα
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Όταν έβγαζα πολλά χρήματα από τη δουλειά μου, τα ξόδευα αμέσως…»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Τα ήπιε με τον πατέρα του o James Καφετζής μετά το ναυάγιο στον Ειρηνικό – Η φωτογραφία τους στον Παναμά