Τρίτη, 20 Οκτωβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Έκανα το λάθος να είμαι απρόσεκτος στην ανάρτησή μου... το παραδέχομαι»

  22/09/2020 15:00
«Έκανα το λάθος να είμαι απρόσεκτος στην ανάρτησή μου... το παραδέχομαι»

«Έκανα το λάθος να είμαι απρόσεκτος στην ανάρτησή μου... το παραδέχομαι»

  22/09/2020 15:00
 
 

Η απάντηση - εξήγηση του Κ. Μαρκουλάκη για την ανάρτηση για το τηλεφώνημα στον Μητσοτάκη για τα θέατρα που άναψε φωτιές στα social media.

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης ήταν καλέσμένος στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα το πρωί της Τρίτης, όπου, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο θέατρο στην εποχή του κορονοϊού. Με αυτή την αφορμή απάντησε και για τη φράση του, σε ενάρτησή του, η οποία προκάλεσε αντιδράσεις.

Μία από τις πιο ηχηρές αντιδράσεις ήταν εκείνη της κ. Ακρίτα, η οποία αφού πρώτα γνωστοποίησε ότι υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ Μητσοτάκη και Μαρκουλάκη, στη συνέχεια καυτηρίασε το γεγονός ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήρε αυτή την απόφαση- δηλαδή να μείνουν ανοιχτά τα θέατρα- μετά τα όσα εισηγήθηκε ο ηθοποιός και όχι ακούγοντας τα όσα του είπαν ειδικοί επί του θέματος.

Είχε προηγηθεί μια ανάρτηση που έκανε ο Χρήστος Χωμενίδης ευχαριστώντας τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη για την παρέμβαση του υπέρ του θεάτρου, στην οποία ανάρτηση ο ηθοποιός απάντησε:

"Χρήστο, αν κάποιους πρέπει να ευχαριστούμε, είναι ο Πρωθυπουργός, η υπουργός Πολιτισμού κι ο ΓΓ Σύγχρονου Πολιτισμού, που πήραν πάνω τους ένα στοίχημα, ενάντια στις εισηγήσεις όλων των υγειονομικών".

Αυτό το τελευταίο σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως με τον γνωστό ηθοποιό να δέχεται σφοδρή κριτική.

Έτσι ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης διευκρίνησε σήμερα:

"Έκανα το λάθος να είμαι απρόσεκτος στη διατύπωσή μου των ευχαριστηρίων για το ότι έμειναν ανοιχτά τα θέατρα, γράφοντας αυτή την περίφημη φράση "ενάντια στις εισηγήσεις των υγειονομικών". Προφανώς, δεν εννοώ ότι πήγε κανείς ενάντια στις εισηγήσεις των υγειονομικών, ούτε πρέπει γενικά να πηγαίνουμε ενάντια στις εισηγήσεις των υγειονομικών.

Η δική μου συμπεριφορά και ο δικός μου τρόπος μέχρι τώρα έχει αποδείξει ότι είμαι υπέρ των εισηγήσεων των υγειονομικών φυσικά. Τους ειδικούς θα ακούμε. Οι λέξεις ήταν λάθος, ήταν απρόσεκτες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας