«'Όποιος με πει ψεύτη ή παίξει με την ηθική μου, θα βγαίνω να μιλάω...»

 

 

Ο Γιώργος Μαυρίδης μιλά στην Σίσσυ Χρηστίδου για την περιπέτεια που έζησε στο Μεξικό! Συγκινεί η σύντροφος του Μαυρίδη μετά την περιπέτειά του «Σ' αγαπάω αλάνι μου»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus
 
Την πλήρη στήριξή της μετά την απίστευτη περιπέτεια που έζησε στο Μεξικό για τέσσερις ολόκληρες ημέρες, δείχνει και δημόσια η σύντροφος του Γιώργου Μαυρίδη, Κρίστη Καθάργια.

Η νεαρή ψυχολόγος η οποία δέχτηκε πρόταση γάμου από τον παρουσιαστή και tattoo artist το καλοκαίρι που πέρασε κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στη Χαλκιδική, θέλησε και δημόσια να αποδείξει πόσο δεμένοι είναι οι δυο τους με ένα τρυφερό μήνυμα που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram..

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Η Κρίστη αναφέρθηκε σε εκείνες τις τέσσερις δύσκολες ημέρες που ο αγαπημένος της ήταν μακριά της και για ακόμα μία φορά κατέστησε σαφές πόσο δυνατά είναι τα συναισθήματα που μοιράζονται οι δυο τους. Συγκεκριμένα έγραψε:

«Για να μπορείς να γελάς δυνατά, αγκαλιά με τους ανθρώπους που αγαπάς!
Γι'αυτό δε πρέπει να ξεχνάς πως όταν νιώθεις ότι πέφτεις, εκεί είναι που αντέχεις κι άλλο, λίγο ακόμη ! Γι' αυτό... ☝🏼

Σας έχω πει ότι αγαπάω τον άντρα μου περισσότερο απ' όσο φανταζόμουν;
Ε σας το λέω τώρα! Και το λέω και σ' εκείνον!

Σ' αγαπάω αλάνι μου ❤
Περισσότερο απ' όσο ξέραμε και οι δύο μέχρι χθες..

Υγ: Όχι, δε μ' άφησαν να μιλήσω μαζί σου ούτε μισό λεπτό, ποτέ, καμία μέρα. Ευτυχώς σε ξέρω, σε αντίθεση με όσους σε έκρυβαν σε "ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες".
Δεν είχαν ιδέα έτσι; 🤣🤘🏻».

 

Στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου βρέθηκε, μαζί με τη δικηγόρο του, ο Γιώργος Μαυρίδης το πρωί της Κυριακής στο OPEN. Ο γνωστός παρουσιαστής θέλησε να μιλήσει με ειλικρίνεια και πολλές λεπτομέρειες για την απίστευτη ιστορία που έζησε στο Μεξικό, την κόντρα που είχε με την πρεσβεία και συζητήθηκε έντονα αυτή την εβδομάδα.

Ξεκίνησε λοιπόν ο Γιώργος Μαυρίδης λέγοντας ότι άρχισε αυτό το ταξίδι για την εκπομπή του και είχε έναν φίλο στο Μεξικό να τον φιλοξενήσει κάτι που ήταν νόμιμο. “Πώς να έχω ξενοδοχείο αφού θα φιλοξενηθώ σε σπίτι” είπε ο Γιώργος Μαυρίδης στην υπάλληλο όταν τον ρώτησε γιατί δεν δήλωσε το ξενοδοχείο που θα μείνει.

“Δεν μίλησα σε κανένα άσχημα” είπε ο Γιώργος “Γιατί ακούστηκε και αυτό”. Μετά ο Γιώργος περιέγραψε ότι η υπάλληλος του πήρε το κινητό. Μετά ήρθε ένα κύριος από το τμήμα αλλοδαπών. Πήραν και τα κινητά των παιδιών και του είπαν να κρατήσουν μόνο τα λεφτά τους. 

“Κάναμε ότι μας είπαν”. Μας πήγανε σε ένα λευκό δωμάτιο με κρεβάτια, κελί και μέσα ήταν ένας Ρώσος και ένα Κολομβιανός. Δεν έχω ιδέα τι γίνεται γιατί δεν έχουμε μιλήσει. Ζητάω το κινητό μου και συνεχίζουν να μου λένε ότι δεν μιλάνε αγγλικά. Ήταν ένα μπουντρούμι χωρίς παράθυρο. Δεν μας επέτρεψαν να μιλήσουμε με κανένα για 24 ώρες δεν ξέραμε γιατί μας κρατούσαν. Μπήκαμε μπροστά στην πόρτα και τους είπαμε ότι πρέπει κάτι να γίνει. Η μοναδική μας ευκαιρία ήταν να κάνουμε κάτι για να μαθευτεί. Είπαμε δεν ξανακλείνει η πόρτα αν δεν πάρουμε τηλέφωνο την πρεσβεία ή τη μητέρα του. Έπρεπε να κάνουμε κάτι για να μαθευτεί ότι είμαστε εκεί”.

Πήραμε τηλέφωνα ο καθένας από ένα. Εμείς θέλαμε να συνεχίσουμε το ταξίδι μας γιατί ήμασταν νόμιμοι. Εγώ πήρα τον ταξιδιωτικό μου πράκτορα για να του πω τι συνέβη. Κάποια στιγμή επικοινώνησε μαζί τους ένας δικηγόρος από το προξενείο ο οποίος του συνέστησε να βάλει ότι θα έμεναν σε ξενοδοχείο ψευδώς. Αργότερα ο δικηγόρος του είπε ότι θα έπρεπε να είχε πολλά λεφτά μαζί του και ότι δεν έφταναν τα 1000 ευρώ που είχε ο καθένας” 

Μετά το 12ωρο που μείναμε νηστικοί φάγαμε. Μας έφερναν φαγητό δεν θα πω ψέματα. Μετά μας είπαν ότι πρέπει να γυρίσουμε πίσω και να μην συνεχίσουμε το ταξίδι. “Από αυτό το κελί, συγγνώμη τη ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα όπως λέει η πρεσβεία” πέρασαν πολλοί άνθρωποι” είπε ο Γιώργος Μαυρίδης.

“Από δω και στο εξής όποιος με πει ψεύτη ή παίξει με την ηθική μου θα βγαίνω να μιλάω” είπε ο Γιώργος Μαυρίδης αναφερόμενος στην ανακοίνωση της πρεσβείας του Μεξικού.

Σχετικά με τον κορονοϊό ο Γιώργος Μαυρίδης είπε ότι μείνανε για ώρες σε ένα δωμάτιο χωρίς παράθυρο μένανε σε κρεβάτια που πριν κοιμόντουσαν άλλοι και είχαν κοινόχρηστη τουαλέτα. Και δεν υπήρχαν ούτε αντισηπτικά στο χώρο. Ευτυχώς δεν κόλλησα αλλά αν κολλούσα; Τι θα έλεγαν στην μητέρα μου;

Ο Γιώργος μίλησε και για το περιστατικό με την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε ένας Κολομβιανός που ήταν μαζί τους στον ίδιο χώρο. Ο Γιώργος είπε:

“Ένας άνθρωπος από την Κολομβία που είχε τρία παιδιά μπήκε στον ίδιο χώρο που ήταν και εκείνη και τους εκμυστηρεύτηκε ότι αν δεν γυρίσω Τουρκία θα με σκοτώσουν. Θέλω να επιστρέψω στην Κολομβία. Έκλαιγε σαν μικρό παιδί. Γυρνάει κάποια στιγμή και μας λέει : Αν δεν πάω στη χώρα μου θα κόψω τις φλέβες μου. Γελάσαμε αλλά κάποια στιγμή έκοψε τη γλώσσα του με το ξυράφι κοιτώντας την κάμερα και άμεσα ήρθε μέσα η αστυνομία”

 

Ο Γιώργος Μαυρίδης για το περιστατικό απόπειρας αυτοκτονίας στο Μεξικό

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»