Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Είμαστε στα δικαστήρια για το «Κάτω Παρτάλι»! Οφείλουμε να πληρωθούμε...»

  18/09/2020 09:21
«Είμαστε στα δικαστήρια για το «Κάτω Παρτάλι»! Οφείλουμε να πληρωθούμε...»

«Είμαστε στα δικαστήρια για το «Κάτω Παρτάλι»! Οφείλουμε να πληρωθούμε...»

  18/09/2020 09:21
 

Η Νάντια Κοντογεώργη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» που παρουσιάζουν ο Θοδωρής Βαμβακάρης και ο Τάκης Γιαννούτσος.

Η δημοφιλής ηθοποιός και παρουσιάστρια του φλΕΡΤ, μίλησε για πολλά, μεταξύ αυτών και για το Κάτω Παρτάλι. Η αγαπημένη σειρά του Mega είχε σταματήσει ξαφνικά και οι συντελεστές διεκδικούν ακόμα τα χρήματά τους.

Η ηθοποιός που γνωρίσαμε από το Κάτω το Παρτάλι και σταμάτησε ξαφνικά... Οι συντελεστές διεκδικούν ακόμα τα χρήματά τους.

Συγκεκριμένα η Νάντια Κοντογεώργη είπε: «Είμαστε στα δικαστήρια. Οφείλουμε να πληρωθούμε για τον κόπο μας, αλλά είμαι ευγνώμων γιατί είναι μια δουλειά που μου άνοιξε πολλές πόρτες…»!

Η Νάντια Κοντογεώργη ερμήνευσε εκπληκτικά το «The Man I Love» της Ella Fitzgerald και «σαγήνευσε» τους παρουσιαστές της εκπομπής «Αυτός και ο Άλλος».

Η Νάντια Κοντογεώργη μιλάει για το νέο της ρόλο ως παρουσιάστρια στη μεσημεριανή εκπομπή της ΕΡΤ, για το πώς κυλάει η μέρα της αλλά και για το τι διορθώσεις έχει εντοπίσει ότι πρέπει να κάνει.

Η Νάντια Κοντογεώργη μιλάει για τις επιρροές που παίρνει στην παρουσίαση και για το ποιες παρουσιάστριες την εμπνέουν.

Για τους ιδανικούς τρόπους διασκέδασης μίλησε η Νάντια Κοντογεώργη. Δεν είναι του στυλ μου τα μπουζούκια 

Η Νάντια Κοντογεώργη μιλάει για τον «φασισμό της ομορφιάς» που υπάρχει γενικά, όχι μόνο ως στον καλλιτεχνικό χώρο...

Ποιες είναι οι προδιαγραφές του ανθρώπου που θα ήθελε να φλερτάρει τη Νάντια Κοντογεώργη; Είναι ο τύπος της κοπέλας που θα την πλησιάσουν σε κάποιο μπαρ; Η ηθοποιός-παρουσιάστρια, αποκαλύπτεται...

Η Νάντια Κοντογεώργη αποκαλύπτει πώς αποφάσισε να σπουδάσει νομική ενώ αναφέρεται και στις πρώτες της δουλειές ως ηθοποιού από τα 14 της χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας