Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Το επεισόδιο στο αεροπλάνο με τον Μαυρίδη εξόργισε την διοίκηση του Οpen & ΥΠΕΞ

  16/09/2020 11:28
Το επεισόδιο στο αεροπλάνο με τον Μαυρίδη εξόργισε την διοίκηση του Οpen & ΥΠΕΞ

Το επεισόδιο στο αεροπλάνο με τον Μαυρίδη εξόργισε την διοίκηση του Οpen & ΥΠΕΞ

  16/09/2020 11:28
 
 

Θα κληθεί ο Γιώργος Μαυρίδης να δώσει εξηγήσεις στα στελέχη του καναλιού.

 
Χθες το βράδυ, ο tatoo artist και γνωστός παρουσιαστής, μαζί με τα άλλα τρία άτομα της ομάδας του, επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο και ταξιδεύουν για Ελλάδα. Η Ελληνική Πολιτεία μετά το νέο επεισόδιο που δημιουργήθηκε στο αεροπλάνο κράτησε διακριτική στάση, σεβόμενη, το έργο των Μεξικανικών Αρχών.

Έντονα ενοχλημένη είναι σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση του Οpen, μετά τα όσα έγιναν με τον παρουσιαστή της εκπομπής “Ιnto the skin” Γιώργο Μαυρίδη στο Μεξικό. Όπως φαίνεται το δεύτερο περιστατικό που συνέβη στο αεροπλάνο ενόχλησε έντονα τη διοίκηση και τα ανώτατα στελέχη του Οpen.

Για το θέμα μίλησαν στο Πρωινό του Ant1 με τον Αλέξη Μίχα να αποκαλύπτει την έντονη δυσαρέσκεια του Open, με τον Γιώργο Μαυρίδη και όσα έγιναν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός στο αεροδρόμιο του Μεξικού! Υπό κράτηση ο Μαυρίδης και συνεργάτες του!

Συγκεκριμένα ο Αλέκης Μίχας είπε: “Τα στελέχη του Open κινητοποιήθηκαν αλλά υπήρξε έντονη ενόχληση για όσα έγιναν με τον Γιώργο Μαυρίδη”.  “Θα κληθεί ο Γιώργος Μαυρίδης να δώσει εξηγήσεις στα στελέχη του καναλιού. Η νέα εκπομπή του Γιώργου Μαυρίδη είναι εσωτερική παραγωγή του καναλιού και έχει υψηλό κόστος. Δεν ήταν πρέπουσα η συμπεριφορά του Γιώργου όταν ανέβηκε στο αεροπλάνο” είπε ο Αλέξης Μίχας ο οποίος να σημειώσουμε  ότι πριν από την εκπομπή της Φαίης εργαζόταν στο Οpen αλλά και στο Έθνος που ανήκε στον ίδιο  ομίλο.

Να σημειώσουμε ότι στο πρώτο επεισόδιο που έγινε στο Μεξικό και οδήγησε στην κράτηση του παρουσιαστή και των συνεργατών του στο αεροδρόμιο, το υπουργείο εξωτερικών παρενέβη και έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να έχει αίσια έκβαση η υπόθεση και να γυρίσει ο παρουσιαστής στην Ελλάδα. Ωστόσο μετά το δεύτερο επεισόδιο που δημιουργήθηκε μέσα στο αεροπλάνο η  Ελληνική Πολιτεία κράτησε διακριτική στάση, σεβόμενη, το έργο των Μεξικανικών Αρχών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας