Νατάσα Χριστοδούλου: Πάθος για ομορφιά

Η Νατάσα Χριστοδούλου, δημιουργός κοσμημάτων, ξεκίνησε από το Μιλάνο και έφθασε στην Κύπρο με υπέροχες ιδέες, πολλή φαντασία και δημιουργίες που ξεχωρίζουν.
 
Της Πράξιας Αρέστη
Φωτογραφία Ανδρέας Λουκαΐδης
 
Η υπερβολή είναι το στοιχείο που χαρακτηρίζει πολλά από τα κοσμήματα που δημιουργεί η ίδια, κι αυτό είναι που την κάνει να ξεχωρίζει από άλλους δημιουργούς στον χώρο της. Φανταχτερά, μεγάλα, με πολλά χρώματα και πρωτότυπα designs, γίνονται τα απόλυτα αξεσουάρ για κάθε γυναίκα που προτιμάει να βάλει ένα ρούχο απλό και να δώσει έμφαση στο κόσμημά της. Ασήμι, ημιπολύτιμοι λίθοι, ζιρκόνια και κρύσταλλα swarovski είναι τα υλικά που χρησιμοποιεί, βάζοντας μαζί τη φαντασία και την πείρα της για να δημιουργήσει κάτι μοναδικό.

Από μικρή είχε μεγάλη αγάπη στα κοσμήματα με στιλ και χαρακτήρα. Της δόθηκε η ευκαιρία να ξεδιπλώσει το ταλέντο της στον σχεδιασμό κοσμημάτων, όταν πήγε για σπουδές στο Μιλάνο. Εκεί, συνάντησε σημαντικά πρόσωπα από τον χώρο της μόδας, που την οδήγησαν στο front row των μιλανέζικων fashion weeks.

Έτσι, σιγά-σιγά δημιούργησε τον δικό της κύκλο, γνώρισε σχεδιαστές από μεγάλους οίκους, όπως Dolce & Gabbana, DSquared2, Armani, Anna Mοlinari, Zegna, και στη συνέχεια συνεργάστηκε με αρκετούς από αυτούς.
Μια επίσκεψη στο κατάστημα NATC (28ης Οκτωβρίου, Μακεδονίτισσα), θα σας πείσει για τη διαφορετικότητα της σχεδιάστριας. Εκεί, θα βρείτε κοσμήματα δικής της δημιουργίας αλλά και κομμάτια άλλων καταξιωμένων σχεδιαστών. Η τεράστια γκάμα ικανοποιεί κάθε γούστο, ενώ οι τιμές ξεκινούν από €20 και φτάνουν μέχρι τα €500. Τα κοσμήματα NATC διατίθενται και διαδικτυακά. Αν πάλι θέλετε να φτιάξετε το κόσμημα των ονείρων σας με υλικά και σχέδιο που εσείς φανταστήκατε, δεν έχετε παρά να της το ζητήσετε και θα πραγματοποιήσει το όνειρό σας στο έπακρο.

Απώτερος στόχος της είναι να πετύχει μια πιο ευρεία διάθεση των κοσμημάτων της σε όλη την Κύπρο, καθώς και σε διάφορες πόλεις της Ιταλίας και της Ισπανίας, όπου ήδη βρίσκεται σε συζητήσεις.
 
Στην ιστοσελίδα www.natc.it, μπορείτε να αγοράσετε εύκολα και γρήγορα το δικό σας μοναδικό NATC κόσμημα


 

Δειτε Επισης

Πέτρος Ξεκούκης: «Έζησα από θαύμα. Ξύπνησα όταν είδα έναν ρασοφόρο να με τραβάει από το αυτοκίνητο…»
Γιώργος Αμούτζας – Τάνια Μπρεάζου: Η έμμεση παραδοχή της σχέσης τους στην κάμερα
Γιώργος Αρμένης: «Με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα, με πληγώνει αυτό ακόμα & τώρα που είμαι 80 χρόνων»
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»