«Η ομοφυλοφιλία μου δεν με εμπόδισε να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα»

 
 
 

Ο Γιώργος Καπουτζίδης σε μια εξομολόγηση καρδιάς. Η συγγνώμη από τους διεμφυλικούς  για επεισόδιο του «Παρά Πέντε»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ένα μήνυμα για όσα παιδιά αισθάνονται διαφορετικά απηύθυνε ο Γιώργος Καπουτζίδης, στον αέρα της εκπομπής “φλΕΡΤ”. Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης άνοιξε την καρδιά του στη Νάντια Κοντογεώργη και μίλησε για την ομοφυλοφιλία, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως δεν ήταν κάτι που τον εμπόδισε να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα.

«Όσο για την ομοφυλοφιλία, θέλω να πω στα παιδιά τα ομοφυλόφιλα που μας ακούν και στους εφήβους αυτή τη στιγμή, επειδή ζούμε σε περίεργες εποχές και καταστάσεις και γίνονται τρομακτικά πράγματα και στην τηλεόραση και στον δημόσιο λόγο… Επειδή θα ακούσουν πολλά πράγματα, για το αν είναι αφύσικα, μέχρι τι να είναι, τι να μην είναι κλπ…

Να μην ακούσετε τίποτα παιδιά, θέλω να ξέρετε ότι η δική μου ομοφυλοφιλία δεν με εμπόδισε ποτέ από το να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα. Φυσικά και με οδήγησε στο να είμαι λίγο πιο κλειστός και λίγο πιο φοβισμένος στην εφηβεία μου, αλλά δεν με εμπόδισε ποτέ από το να ονειρεύομαι, δεν σκέφτηκα ποτέ ότι δεν θα καταφέρω αυτά που θέλω στη ζωή μου», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Μια πραγματικά εξομολόγηση καρδιάς από τον Γιώργο Καπουτζίδη.

Aποκάλυψε  και για ποιο λόγο ζητά συγγνώμη από τους διεμφυλικούς ανθρώπους που παρακολουθούσαν το Παρά Πέντε, την επιτυχημένη σειρά που υπέγραφε ο ίδιος.

Ο ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά στην παρουσιάστρια Νάντια Κοντογεώργη: «Επειδή μίλησα για λάθη που έχω κάνει κι έβλεπα το Παρά 5 τώρα σε επανάληψη και χαιρόμουν πάρα πολύ που είχα αφήσει κάτι που ο κόσμος το έβλεπε και περνούσε καλά μέσα σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο της καραντίνας. Έλεγα τι ωραίο σενάριο έχεις φτιάξει. Ωστόσο παρατήρησα ότι σε ένα επεισόδιο είχα τρανσφοβικά αστεία μέσα που εγώ δεν καταλάβαινα τότε ότι γράφω ένα τρανσφοβικό αστείο κι ότι μπορεί να στενοχωρεί έναν άνθρωπο. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για αυτό, μακάρι όταν θα ξαναπαιχτεί το Παρά 5 να έχει μία σήμανση εκεί. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους διεμφυλικούς ανθρώπους της Ελλάδος γιατί τον αγώνα τους για να είναι αυτοί που είναι, για να βρουν τον εαυτό τους, για να γίνουν αυτό που θέλουν να είναι, εγώ το αντιμετώπισα με αστειάκια και χιουμοριστικά. Αν έκοψες το όργανό σου και τέτοια. Δεν είναι δουλειά κανενός να κάνει πλάκα με το φύλο του άλλου και το τι θέλει να είναι. Θέλω να ξέρουν ότι εκτιμώ και στηρίζω αφάνταστα τον αγώνα τους και των οικογενειών τους. Τουλάχιστον στην Πρισίλα έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό.»

 

Το πρωί της Τρίτης, μετά την προβολή του σχετικού βίντεο, η Κατερίνα Καραβάτου τοποθετήθηκε ως εξής:

«Τα πράγματα που είπε, ο τρόπος με τον οποίο μίλησε… Όταν κάτι το έχεις ζήσει, το έχεις βιώσει, τα ‘χεις βρει με τον εαυτό σου, ο τρόπος με τον οποίο μιλάς μετά γίνεται πολύ κανονικός. Όταν μίλησε για την ομοφυλοφιλία του, τι σημαίνει γι’ αυτόν, πώς το έχει ζήσει από τα παιδικά του χρόνια μέχρι την εφηβεία του και μετά που άρχισε να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα, όταν μίλησε για τη σχέση του με την οικογένειά του… Εξαιρετικός, εξαιρετικός»!

«Για μένα δεν ήταν τόσο ενδιαφέρουσα η παραδοχή, όσο η ανάλυση, το πόσο στήριξε και πώς εξήγησε αυτά τα πράγματα. Απλά, ήρεμα και ωραία», πρόσθεσε ο Κρατερός Κατσούλης.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια