Τρίτη, 20 Οκτωβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Τίτλοι τέλους στη σχέση του Ανδρέα Γεωργίου και της Σιμώνης Χριστοδούλου

  05/09/2020 09:49
 Τίτλοι τέλους στη σχέση του Ανδρέα Γεωργίου και της Σιμώνης Χριστοδούλου

Τίτλοι τέλους στη σχέση του Ανδρέα Γεωργίου και της Σιμώνης Χριστοδούλου

  05/09/2020 09:49
 

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο ηθοποιός, μιλώντας το μεσημέρι της Παρασκευής στο «Love it» και την Ιωάννα Μαλέσκου

Ανδρέας Γεωργίου και η Σιμώνη Χριστοδούλου αποφάσισαν από κοινού να βάλουν τέλος στη σχέση τους. Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο ηθοποιός, μιλώντας το μεσημέρι της Παρασκευής στο «Love it» και την Ιωάννα Μαλέσκου. 

«Δεν μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά γιατί την έπαθα πολλές φορές. Ενθουσιάζομαι και μπαίνω σε καταστάσεις… Όμως, θα σου πω αυτό και θα το κλείσω. Είμαι κι εγώ ένας από τους ανθρώπους που ο κορονοϊός κάπως τους επηρέασε και δεν είμαι σε σχέση. Αλλά πολύ όμορφα, πολύ πολιτισμένα είμαστε φίλοι και το κλείνουμε εδώ» είπε ο Ανδρέας Γεωργίου και η παρουσιάστρια δεν έκρυψε την αμηχανία της για την ερώτηση που του έκανε. 

Η σχέση του Ανδρέα Γεωργίου και της Σιμώνης Χριστοδούλου είχε γίνει γνωστή τον Νοέμβριο του 2018. Ο γνωστός σεναριογράφος και ηθοποιός και η makeup artist, οι οποίοι μάλιστα συνεργάζονται και επαγγελματικά, μετά από μια μικρή κρίση, επανασυνδέθηκαν, ενώ στις αρχές του 2020 ο φωτογραφικός φακός τους «είχε τσακώσει» σε τρυφερά ενσταντανέ σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της παραλιακής. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας