Σε προχωρημένη εγκυμοσύνη η Μπαλατσινού! Πότε θα γεννήσει τον γιο;

 
 
Η Ρούλα Κορομηλά ξεσπά για όσους εκφράζονται εναντίον των γυναικών που κάνουν παιδί σε μεγαλύτερη ηλικία. «Όλες οι γυναίκες έχουν δικαίωμα στη μητρότητα αφού μπορούν»
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Μαμά για τέταρτη φορά θα γίνει η Τζένη Μπαλατσινού, η οποία 14 περίπου μήνες μετά τον γάμο της με τον Βασίλη Κικίλια, περιμένει το πρώτο τους παιδί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κικίλιας - Μπαλατσινού περιμένουν το πρώτο τους παιδί!

Η παρουσιάστρια μιλώντας στο Star και στην Άννα Σταματιάδου, δεν έκρυψε τη χαρά της.

Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος στο Δελτίο Ειδήσεων του Star, όλο αυτό το διάστημα, η Τζένη Μπαλατσινού απέφευγε τις δημόσιες εμφανίσεις και τις φωτογραφίες, καθώς είχε να διαχειριστεί και κάποιες δύσκολες οικογενειακές καταστάσεις, εκτός από το lock down, αλλά και το πολύ απαιτητικό πρόγραμμα του Βασίλη Κικίλια.

Αυτός ήταν και ο λόγος που αυτή η εγκυμοσύνη της έδωσε μεγάλη ευτυχία.

Τόσο η Τζένη Μπαλατσινού όσο και ο Βασίλης Κικίλιας κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή.

Το ίδιο φυσικά είχαν κάνει και με τον γάμο τους τον Ιούνιο του 2019. 

Θυμίζουμε πως το λαμπερό ζευγάρι είχε παντρευτεί στο γραφικό εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους.

Όσο για το πότε θα γεννήσει η Τζένη Μπαλατσινού;

Όλο αυτό το διάστημα, η Τζένη Μπαλατσινού απέφευγε διακριτικά οποιαδήποτε έκθεση της, ελαχιστοποιώντας κάθε πιθανότητα να αποκαλυφθεί το μυστικό τους. Η προχωρημένη εγκυμοσύνη της Τζένης δεν τους αφήνει, προφανώς, το περιθώριο να το κρατήσουν άλλο κρυφό, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, σε 3-4 μήνες η Τζένη θα φέρει στον κόσμο το παιδί τους.

Η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της, Βασίλης Κικίλιας, τα Χριστούγεννα θα κρατάνε στην αγκαλιά τους το μωράκι τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Ποδαρικό στο νέο πρόγραμμα του Παραπολιτικά 90,1 έκανε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κίκίλιας, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπής της Χριστίνας Κοραή και του Δημήτρη Τάκη, Μπρα ντε φερ.

Μεταξύ άλλων, ο Βασίλης Κικίλιας αποκάλυψε –έπειτα από τα ευχάριστα νέα που έγιναν γνωστά για την εγκυμοσύνη της συζύγου του, Τζένης Μπαλατσινού– και το φύλο του μωρού που περιμένουν να γεννηθεί σε λίγους μήνες.

Έτσι, λοιπόν, ο Βασίλης Κικίλιας έκανε γνωστό πώς σύντομα θα έρθει στη ζωή ο Κικίλιας junior, αφού η Τζένη Μπαλατσινού περιμένει αγόρι.

 

Η Ρούλα Κορομηλά, η αγαπημένη παρουσιάστρια, που παρά τις προσπάθειές της, δεν είχε τη χαρά να γίνει μητέρα, έστειλε το δικό της μήνυμα στην εγκυμονούσα Τζένη Μπαλατσινού

Με αφορμή τη χθεσινή ευχάριστη είδηση της τέταρτης εγκυμοσύνης της Τζένης Μπαλατσινού, αλλά και κάποια κακόβουλα σχόλια που δέχθηκε, η Ρούλα Κορομηλά θέλησε να εκφράσει μέσω instagram τη δική της στήριξη σε όλες ανεξαιρέτως τις γυναίκες που απολαμβάνουν το δώρο της μητρότητας.

Η ίδια έγραψε στην ανάρτησή της: «Πραγματικά δεν αντιλαμβάνομαι γιατί τόσος θόρυβος και επικριτικά σχόλια για μια γυναίκα που θέλει να φέρει στον κόσμο το παιδί της; Όλες οι γυναίκες έχουν δικαίωμα στην μητρότητα αφού μπορούν. Όλες όμως. Κάθε ηλικίας, κοινωνικής τάξης, τετραγωνικών(!), μόνες, παντρεμένες , διάσημες, ανώνυμες, πλούσιες, φτωχές κλπ. Όλες τις σέβομαι, τις στηρίζω χαίρομαι και χειροκροτώ. Μπράβο σας!

Η μητρότητα και τα παιδιά, θεωρώ, πως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αποτελούν θέμα χλευασμού, τρολαρίσματος και εμπαθών σχολίων.
Βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα την άποψη διαδικτυακού φίλου, του Skroutz: “ Καλό θα ήταν να πάψει ένα κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας να θεωρεί ότι ο διπλανός του οφείλει εξηγήσεις για όσα κάνει η όσα δεν κάνει στη ζωή του… Ας μάθουμε να χαιρόμαστε με τη χαρά του άλλου, γιατί τόσο σκοτάδι πια».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega