Ηλιάδη για κορωνοϊό: «Απίστευτη εξάντληση, δεν μπορώ να καταλάβω πώς κόλλησα»

 
 

Στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA, εμφανίστηκε μέσω skype η Αγγελική Ηλιάδη το απόγευμα της Πέμπτης (27/8). «Δεν πίστευα πολύ στον κορωνοϊό και τώρα ντρέπομαι»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η τραγουδίστρια βρίσκεται σε 14ημερη καραντίνα καθώς διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό πριν από λίγα 24ωρα, όπως η ίδια έκανε γνωστό μέσα από τα social media.

Μιλώντας στο MEGA και το Live News, η Αγγελική Ηλιάδη αναφέρθηκε στις ιδιαιτερότητες της συγκεκριμένης αρρώστιας, ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως ήταν αρκετά δύσπιστη πριν για τον κορωνοϊό.

«Πιστεύω ότι ο ιός σε μένα ξεκίνησε περίπου στις 17 του μήνα, τότε ξεκίνησα να έχω τα πρώτα συμπτώματα. Οπότε τώρα πάω προς το τελείωμα. Είχα πυρετό καθημερινά, δέκατα τα οποία προκαλούν απίστευτη εξάντληση, δυσκολία στην αναπνοή, πάρα πολύ βήχα και υπερβολική κόπωση, είπε αρχικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θετική στον κορωνοϊό η Αγγελική Ηλιάδη! Το μήνυμά της

«Η αλήθεια είναι πως δεν έβγαινα αυτό το διάστημα καθόλου. Είχα τελειώσει τις εμφανίσεις μου, δεν ξενυχτούσα, ήμουν στο σπίτι και ήθελα να ξεκουραστώ. Συναναστράφηκα μόνο με δυο φίλους μου, οι οποίοι έκαναν το τεστ και βγήκε αρνητικό. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως το κόλλήσα», συνέχισε.

«Μέτρα προστασίας έπαιρνα πάντα και πρόσεχα πάρα πολύ. Η αλήθεια, όμως, είναι ότι εγώ δεν πίστευα ότι θα κολλήσω. Πίστευα ότι νοσούν άνθρωποι που είναι πιο επιρρεπείς και πραγματικά δεν το περίμενα. Τελικά αυτός ο ιός δεν κάνει διακρίσεις και κινδυνεύουμε όλοι. Οφείλω να παραδεχτώ ότι ήμουν δύσπιστη για όλη αυτή την κατάσταση. Δεν το πίστευα και τόσο πολύ κ. Ευαγγελάτε και πραγματικά, τώρα, ντρέπομαι που το λέω γιατί πρέπει να πάθεις για να μάθεις. Το καλό είναι να μαθαίνουμε πριν πάθουμε», κατέληξε.

 

Το βράδυ της Πέμπτης έστειλε ένα πολύ σημαντικό μήνυμα σε όλους τους θαυμαστές της και τους διαδικτυακούς της φίλους για την αυτοπροστασία, ενώ δεν θα μπορούσε να μη μιλήσει για τα παιδιά της, τα οποία της λείπουν και θέλει να τα ξαναδεί, όταν αναρρώσει πλήρως…

«Μου λείπετε τόσο πολύ παιδάκια μου, ανυπομονώ να σας πάρω αγκαλιά και να μπορώ και πάλι να σας φροντίσω… αφού πρώτα θα έχω φροντίσει την υγεία μου… Φίλοι μου ο κορονοϊος δεν κάνει διακρίσεις πρέπει να καταλάβουμε ότι όλοι διατρέχουμε τον ίδιο κίνδυνο πάντα με απρόβλεπτες συνέπειες… ο κάθε άνθρωπος, ο κάθε οργανισμός αντιδρά και προσβάλλεται διαφορετικά… φοράμε μάσκα παντού τηρούμε τους κανόνες υγιεινής… σεβόμαστε τον εαυτό μας την οικογένεια μας… όλους τους συνανθρώπους μας… χωρίς υπερβολές… τρέλα και άγχος απλά προσέχουμε…. μπορούμε και να δουλεύουμε μπορούμε και να διασκεδάζουμε… μπορούμε να κάνουμε τα πάντα με προσοχή και σεβασμό…

Λίγους μήνες πίσω θυμάμαι δεν το πίστευα… ή έστω πίστευα ότι είναι κάτι απλό δίχως σημασία… κάτι που δεν αποτελεί κίνδυνο… έχουν περάσει 12 μέρες από τότε που νόσησα… 12 πολύ δύσκολες μέρες για μένα… στις 24 του μήνα την Δευτέρα βγήκα θετική στον COVID… το διαισθανόμουν πριν πάρω τα αποτελέσματα γιατί αυτό που ένιωθα έχοντας όλα τα συμπτώματα ήταν υπερβολικά δυσάρεστο και καθόλου φυσιολογικό… και αναμφισβήτητα επικίνδυνο… είναι ευλογία να νιώθεις να αισθάνεσαι υγιής… να αναπνέεις δίχως δυσκολία… να γελάς να χαίρεσαι την ζωή… θλίβομαι για όλους τους συνανθρώπους μου που ταλαιπωρούνται από τον ιό… είτε πιο βαριά είτε πιο ήπια…

Θλίβομαι για τους συνανθρώπους μου που μετά από τόσους θανάτους δεν συμμορφώνονται με τα μέτρα… δεν προσέχουν δεν προστατεύουν και δείχνουν τόσο προκλητικά την ανευθυνότητα και την αδιαφορία τους… ας σεβαστούμε το δώρο της ζωή λίγο παραπάνω… για το κάλο όλων…  σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον την αγάπη σας και τα μηνύματα συμπαράστασης» έγραψε χαρακτηριστικά η Αγγελική Ηλιάδη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια