O Κουτσόπουλος εδιωξε τον Μπαλάφα εξαιτίας της ανάρτησής του για τον κορωνοϊό

 
 

H απάντηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου μετά την ανάρτηση του Λεωνίδα Μπαλάφα για την απομάκρυνσή του από το Samano Festival

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Αντιδράσεις προκάλεσε η ανάρτηση που έκανε ο Λεωνίδας Μπαλάφας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, την περασμένη Πέμπτη.

Συγκεκριμένα, ο τραγουδοποιός αναφέρθηκε στον κορωνοϊό, στο εμβόλιο, αλλά τάχθηκε και κατά της χρήσης μάσκας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ανάρτηση του Λεωνίδα Μπαλάφα για τον κορωνοϊό, 5G, διαβόλους και συνωμοσίες

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος εδιωξε τον Λεωνίδα Μπαλάφα από το Samano Festival

Εξαιτίας της ανάρτησης αυτής, ο Λεωνίδας Μπαλάφας ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα, πως ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, διοργανωτής του Samano Festival, στην Άσκρη Βοιωτίας, τον έβγαλε από το line up.

«Λόγω της ανάρτησης μου το samano festival κι ο Κουτσοπουλος μολις με ενημέρωσαν ότι με βγάζουν από το festival..Εμένα και άλλους επτά ανθρώπους.,τους μουσικούς μου και τον ηχολήπτη. Ελευθερία του λόγου δεν υφίσταται πια. Άιντε και καλή τύχη μάγκες», έγραψε ο Λεωνίδας Μπαλάφας.

 
 

Τα ξημερώματα της Τρίτης ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram απάντησε με έμμεσο τρόπο για την απομάκρυνση του Λεωνίδα Μπαλάφα από το Samano Festival, χωρίς ωστόσο να τον κατονομάζει.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου:

Παλιά... Εκεί στα 16 το πρώτο δίπλωμα που μπορούσες να βάλεις ήταν στην τροχαία για μηχανάκι μέχρι 50cc...εμείς τότε, "αχόρταγοι εραστές" της ταχύτητας, το κάναμε το glx όλο nikel και του πειραζαμε το μοτέρ να το κάνουμε 72cc...η 90αρι... Επί της ουσίας δλδ, με 8 χιλιόμετρα παραπάνω θα πηγαίναμε... Αλλά οκ... Μας έφτανε... Το πρώτο εγκεφαλικό το έπαθε η κ. Μαρία όταν ήρθε η ανακοίνωση της απόφασης για την αγορά... Όταν έμαθε και για αυτή τη "μίνι" παρανομία αναστέναξε (τι έχεις τραβήξει κι εσύ ρε μάνα) και μου είπε να κάνω ότι νομίζω αρκεί να έχω σκεφτεί καλά τις συνέπειες των πράξεων μου... Με Sebring εξάτμιση, όλο nikel, πειραγμένο καρμπυρατέρ και 72 cc Glx οργωνα τους δρόμους με το ημιπαρανομο ``δίτροχο " βέλος μου... Την πρώτη φορά που με πήγαν στο τμήμα... Μη έχοντας το δίπλωμα που να με καλύπτει το τηλεφώνημα ήταν εννοείται στην κ. Μαρία... - έλα μαμά... Με έχουν στο τμήμα... - τουτ τουτ.... Τουτ τουτ... Μου το έκλεισε... Μόλις γύρισα μυξοκλαιγοντας σπίτι ένοιωθα προδομένος από την εγκατάλειψη... Αργότερα κατάλαβα την αξία εκείνης της κίνησης (φαντάζομαι δε το έκανε με ευκολία) της κ. Μαρίας... Μόλις μας είχε μάθει να είμαστε υπεύθυνοι και συνεπείς απέναντι στα λόγια και τις πράξεις μας και το οποίο κόστος μπορεί να προκύπτει.

Υγ η προσωπική μας αισθητική αλλά και οι απόψεις μας διαμορφώνουν τον κοινωνικό μας περίγυρο...

Υγ2 οι μόνες απορίες μου σε σχέση με τις διάφορες θεωρίες είναι πως γίνεται στα 38 να έχω ενα συρτάρι γεμάτο μονές κάλτσες.... Που πάνε τα ταίρια τους όταν ενώ εσύ ο ίδιος έχεις βάλει το πλυντήριο ανοίγοντάς το (ανεξάρτητα από το πρόγραμμα πλύσης που έχεις επιλέξει...) το ζευγάρι λείπει...? Και γιατί δεν έχω δει ποτέ κανέναν Ρομα να φοράει γυαλιά μυωπίας...?

Υγ3 Ασχέτως ποτέ θα λάβει χώρα το φεστιβάλ, περιμένοντας κι εμεις να δούμε τις εξελίξεις, θα γίνει στο πλαίσιο της ασφάλειας και των μέτρων που ως "διοργανωτές" οφείλουμε να εξασφαλίσουμε απέναντι στους καλλιτέχνες, τον κόσμο που θα εργάζεται εκεί και στον κόσμο που θα έρθει να το χαρεί.
Οποίος έχει διαφορετική προσέγγιση ας έρθει να βάλει την δική του υπογραφή...

Υγ4 αν δείτε ένα κορίτσι που σας αρέσει και η μάσκα σας κρύβει το χαμόγελο... Μην τα παρατήσετε... Κλείστε της το μάτι...

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
Η Μαρίνα Σάττι ξέσπασε σε κλάματα για την απώλεια του πατέρα της
Ελεονώρα Μελέτη: Η αντίδραση της κόρης της για τις Ευρωεκλογές, η σεξουαλική παρενόχληση & η επίθεση
Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»