Αλεξίου, Ασλανίδου, Βίσση, Νταλάρας, Ζήνα... αποχαιρετούν τον Γιάννη Πουλόπουλο

 

 
Πότε θα γίνει η κηδεία του «Αγάπησα και ζήλεψα το χρώμα και την δύναμη της φωνής σου» 
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Συγκλονισμένος είναι ο καλλιτεχνικό χώρος, ανάμεσα σε άλλους και η Χάρις Αλεξίου, με τον θάνατο του Γιάννη Πουλόπουλο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έφυγε από τη ζωή ο τραγουδιστής Γιάννης Πουλόπουλος

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια θέλησε να στείλει το δικό της αντίο στον ερμηνευτή μέσα από τα προσωπικά της social media!

«Έχε γεια Γιάννη. Αγάπησα και ζήλεψα το χρώμα και την δύναμη της φωνής σου. Και όχι μόνο εγώ» σημειώνει χαρακτηριστικά η Χάρις Αλεξίου στο προφίλ που διατηρεί στο Faceook.

«Ήσουν θεμέλιο της γενιάς μας. καλό σου ταξίδι. Χαρούλα»κατέληξε η ερμηνεύτρια στην τρυφερή της ανάρτηση.

Ένα συγκινητικό «αντίο» από την Χάρις Αλεξίου στον Γιάννη Πουλόπουλο…

 

 

Το βράδυ της Δευτέρας, η Μελίνα Ασλανίδου αποχαιρέτησε τον Γιάννη Πουλόπουλο και αποκάλυψε πως η κηδεία του θα γίνει την Τετάρτη.

«Καλό ταξίδι …..Γιάννης Πουλόπουλος …#Ήταν ο έρωτας μου όταν ήμουν παιδί, αγάπησα βαθιά την φωνή του, μάλιστα τον είδα και να τραγουδάει ζωντανά κάπου στην Θεσσαλονίκη …. πρόλαβα … γιατί σταμάτησε νωρίς να τραγουδά … κάποια στιγμή τυχαία τον συνάντησα σε ένα μαγαζί και πήγα του μίλησα να του εκφράσω τον θαυμασμό μου, μας κέρασε να πιούμε μαζί ένα ποτηράκι μας μιλούσε ώρες για τον καλό του φίλο Γιάννη Πάρι , έφυγα γεμάτη από χαρά γιατί γνώρισα έναν μύθο για Μένα … οι καλλιτέχνες που έβλεπα μικρή στις ταινίες ήταν σαν ψεύτικοι στα παιδικά μου μάτια ….. Αργότερα γνώρισα την κόρη του και την γυναίκα του υπέροχα πλάσματα … καλό ταξίδι Γιάννη Πουλόπουλε … δύναμη στην οικογένεια σου εύχομαι …θα τα πούμε την Τετάρτη για το τελευταίο αντίο αφού δεν προλάβαμε να πούμε και άλλες κουβέντες …. Σ ευχαριστούμε που μοιράστηκες το δώρο της καλής σου φωνής … και μας έδειξες έναν δρόμο …. τον δικό σου το δρόμο στην μουσική …. Ευχαριστούμε …. Αντίο» έγραψε χαρακτηριστικά η Μελίνα Ασλανίδου.

 

Μια από τις κορυφαίες ερμηνεύτριες της γενιάς της που μετρά δεκάδες επιτυχίες και συνεργασίες μαζί του, έκανε την πιο συγκλονιστική ανάρτηση για την απώλεια του.

«Για μένα ήσουν το άλλο καλλιτεχνικό μου μισό και σήμερα σε έχασα.... Ήσουν ο μόνος πραγματικός φίλος μου μέσα απ τη δουλειά μας..Άντρας παλαιάς κοπής με όλη τη σημασία της λέξης..Πόσα δεν μοιραστήκαμε μαζί? Δεν είναι οι πίστες, δεν είναι οι επιτυχίες, δεν είναι η δημοσιότητα. Ήταν το ότι ήσουν ο πιο ακέραιος άνθρωπος που γνώρισα μέσα σ αυτόν τον χώρο.

Είχα την μέγιστη ευτυχία το 1969, να με πάρεις απ το χέρι και να περπατήσω δίπλα σου στον "Δρόμο" και μετά για πολλά χρόνια πάντα μαζί καλλιτεχνικά. Κέντρα, περιοδείες, ξενύχτια, γέλια..

Η Ελλάδα σε αγάπησε. Με τα τραγούδια σου, ερωτεύτηκε, πόνεσε, έκλαψε, χάρηκε. Με τα ίδια τραγούδια θα συνεχίσει να κάνει το ίδιο.
Οι ερμηνείες σου διδασκαλία. Σαν και σένα κανένας άλλος. Κανένας !!!!
Πονάω Γιάννη μου…πονάω…πολύ…
Αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να σε φέρω πίσω . Μόνο να σ αγαπώ..και θα σ΄ αγαπώ πάντα..», έγραψε με πόνο και βαθιά θλίψη η Ρένα Κουμιώτη!

 

Σύσσωμο το καλλιτεχνικό στερέωμα θρηνεί για τη μεγάλη αυτή απώλεια. Ραγίζουν καρδιές τα μηνύματα της Άννας Βίσση αλλά και της Πέγκυς Ζήνα, οι οποίες τον «αποχαιρετούν» με πόνο και θλίψη.

«Μια Φωνή που δεν θα ξεχαστεί ποτέ...🖤», έγραψε η Άννα Βίσση ενώ η Πέγκυ Ζήνα τον αποχαιρέτησε με τους στίχους του τραγουδιού του.

 


«Νύσταξες αστρο μου..φεγγάρι μου..στην αγκαλιά μου αποκοιμήσου...»θα μπορούσαν να ναι τα λογια που σου ψιθύρισε ο ουρανός χθες το βράδυ...Όλα δικά σου αγαπημένε Γιάννη Πουλοπουλε...κι ο «δρόμος» σου δικός σου...τον σφράγισες για πάντα...εύχομαι όλοι μας όταν τραγουδάμε όσα μας χάρισες με τις ερμηνείες σου,να τον περπατάμε με αξιοπρέπεια...καλό ταξίδι❤️#giannispoulopoulos», σημείωσε σε μια φωτογραφία που τους βλέπουμε μαζί.

Ο Γιώργος Νταλάρας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media είπε το δικό του τελευταίο «αντίο».

«Γιάννης Πουλόπουλος, ένας σπουδαίος τραγουδιστής. Είχε την τύχη, το σθένος και το κριτήριο να διαλέξει καλά τραγούδια – με αποκορύφωμα τον «Δρόμο» του Μίμη Πλέσσα και του Λευτέρη Παπαδόπουλου – που τον κατατάσσουν, δίκαια, ανάμεσα στους μεγάλους και ξεχωριστούς που σφράγισαν με τις ερμηνείες τους την εποχή τους και θα μείνουν για πάντα στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού», έγραψε στο facebook του.

 

Ο Πάνος Κιάμος αποχαιρέτησε με ένα ξεχωριστό μήνυμα τον Γιάννη Πουλόπουλο, ο οποίος θα συνεχίσει μέσα από τα τραγούδια του να μεγαλώνει τις επόμενες γενιές Ελλήνων.

Συγκεκριμένα ανέφερε: "Ήπιες το φεγγάρι (θα πιω απόψε το φεγγάρι), μίλησες με το άγαλμα (το άγαλμα) κι ήσουν ο φίλος μας όταν πονούσαμε (φίλε έλα απόψε που πονάω)...

Μεγάλος καλλιτέχνης γιατί υπήρχες, υπάρχεις και θα υπάρχεις μόνο μέσα από τις τεράστιες ερμηνείες σου!"

 

Η  Καίτη Φίνου είπε το δικό της "αντίο" στον καλλιτέχνη ο οποίος "έντυσε" μουσικά την πρώτη της κινηματογραφική δουλειά.

"Έφυγε και ο Γιάννης Πουλόπουλος......Συντρόφεψε με τα τραγούδια του τους πλατωνικούς έρωτες της εφηβείας μου....Έντυσε μουσικά και το φινάλε της πρώτης μου ταινίας "ο παρθενοκυνηγός".Καλό σου ταξίδι Γιάννη μας.....Συλλυπητήρια στην οικογένειά σου...." έγραψε η Καίτη Φίνου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια
Η Βασιλική Τρουφάκου αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει στο baby shower party