Η δυναμική παρέμβαση της Meghan Markle κατά του Τrump μέσα από το νέο σπίτι της

 
 
Η Μeghan Markle  στηρίζει την πρωτοβουλία της Michelle Obama και περνάει το δικό της πολιτικό μήνυμα.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η Αμερικανίδα ηθοποιός Μέγκαν Μαρκλ, σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι, έσπασε το πρωτόκολλο της βρετανικής βασιλικής οικογένειας και έκανε πολιτική παρέμβαση, μέσω ενός βίντεο που γυρίστηκε στο νέο σπίτι όπου έχει μετακομίσει στη Σάντα Μπάρμπαρα μαζί με την οικογένειά της.

Στην παρέμβασή της, ζητά να υπάρξει μια "αλλαγή" με τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ τον Νοέμβριο και ουσιαστικά στηρίζει τον Τζο Μπάιντεν.

Η Μαρκλ συμμετείχε σε διαδικτυακή εκδήλωση που οργάνωσε η μη κυβερνητική οργάνωση "When we all vote" (Όταν ψηφίζουμε όλοι), την οποία έχει ιδρύσει η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ Μισέλ Ομπάμα και έχει στόχο να πείσει όσο περισσότερους Αμερικανούς γίνεται να εγγραφούν για να ψηφίσουν στις προεδρικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου.

Σπάζοντας το βασιλικό πρωτόκολλο που θέλει όλα τα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας να αποφεύγουν τις πολιτικές δηλώσεις, η Μέγκαν Μαρκλ επισήμανε:

"Πιστεύω ότι αν συμμετέχετε σε αυτή την εκδήλωση μαζί μας είναι επειδή (...) έχετε περισσότερα κίνητρα να δείτε την αλλαγή την οποία χρειαζόμαστε και αξίζουμε", χωρίς ωστόσο να καλέσει ευθέως τους Αμερικανούς να ψηφίσουν τον υποψήφιο των Δημοκρατικών Τζο Μπάιντεν.

"Ψηφίζουμε για να τιμήσουμε αυτούς που προηγήθηκαν ημών και για να προστατεύσουμε αυτούς που ακολουθούν", τόνισε η δούκισσα του Σάσεξ, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ - ΜΠΕ.

Δείτε το βίντεο με την παρέμβαση της Μέγκαν Μαρκλ.

 

Μιλώντας στο περιοδικό Marie Claire στις αρχές Αυγούστου η Μαρκλ είχε δηλώσει ότι σίγουρα θα ψηφίσει στις εκλογές του Νοεμβρίου. Αν και δεν έχει διευκρινίσει ποιον υποψήφιο θα επιλέξει, είναι σχεδόν βέβαιο ότι η Αμερικανίδα ηθοποιός δεν θα ψηφίσει τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, τον οποίο έχει χαρακτηρίσει στο παρελθόν "μισογύνη", ενώ στις εκλογές του 2016 είχε στηρίξει ανοικτά την υποψήφια των Δημοκρατικών Χίλαρι Κλίντον.

Ο καβγάς με τον Τραμπ

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο Ντόναλντ Τραμπ δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις, αφού ο πρόεδρος της Αμερικής όταν έμαθε ότι το ζεύγος μετακομίζει στην Αμερική έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι δεν θα πληρώσουν οι πολίτες για την ασφάλειά τους. Η απάντηση του ζεύγους ήταν άμεση λέγοντας στον Τραμπ ότι δεν έχουν ανάγκη τα λεφτά του.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν έμαθα την καταγγελία βιασμού εις βάρος μου, ήταν κεραυνός εν αιθρία»
Το πρώτο μήνυμα του Δημήτρη Δερματά μετά το τροχαίο και το χειρουργείο
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Γιάννης Ξανθόπουλος ανάρτησε το πρώτο του βίντεο 1,5 μήνα μετά το θανατηφόρο τροχαίο
Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Ο πατέρας μου δεν με αποδέχθηκε… έλεγε αν σου βγει έτσι ο γιος, να τον σφάξεις»
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Μαρία Αντωνά και Άρης Σοϊλέδης ανταλλάζουν αναρτήσεις όλο νόημα μετά τον... χωρισμό τους
Γιώργος Καραμίχος: «Συνεχίζω τη θεραπεία μου για τον καρκίνο για λίγο ακόμα»
Γιώργος Θεοφάνους: «Είμαι παραδοσιακός, την Κυριακή θέλω να τρώμε κοτόπουλο με πατάτες, είμαι & της εκκλησίας»
Η δημόσια αντίδραση της Ελένης Βουλγαράκη, στις φήμες περί ντόπινγκ του συντροφου της, Φώτη Ιωαννίδη