Ο άγριος καβγάς και τα γαλλικά στη βασίλισσα λίγες μέρες πριν τον γάμο του

 

 

Η αποκάλυψη για την απαίτηση της Meghan Markle που οδήγησε τον πρίγκιπα Harry σε σημείο να μιλήσει άσχημα ακόμα και με τη γιαγιά του.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Μπορεί όλα να φάνηκαν άψογα και όλοι πανευτυχείς την ημέρα που ο πρίγκιπας Χάρι παντρεύτηκε τη Μέγκαν Μαρκλ, αλλά όπως φαίνεται υπήρξε τεράστιο παρασκήνιο πριν από εκείνη την ημέρα.

Όπως αποκαλύπτει ο βασιλικός βιογράφος Ομίντ Σκόμπι, ο πρίγκιπας Χάρι αντάλλαξε βαριές κουβέντες με τη βασίλισσα Ελισάβετ λίγο πριν τον γάμο του με τη Μέγκαν Μαρκλ για μία τιάρα...

Ο συγγραφέας του βιβλίου για τη ζωή του ζευγαριού στη βασιλική οικογένεια μέχρι το Megxit "Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family", έχει πει πολλά και διάφορα σε συνέντευξή του αναφορικά με το συγκεκριμένο θέμα και έχει φέρει στη δημοσιότητα άγνωστες πτυχές για το... δράμα που πέρασε η βασιλική οικογένεια.

 

Η στήριξη του Χάρι στη Μέγκαν

Ο πρίγκιπας Χάρι στήριζε πάντα τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ, και έφτασε σε σημείο να μαλώσει με όλους για χάρη της πριν παντρευτούν, ακόμα και με τη βασίλισσα όπως προκύπτει από τα λεγόμενά του.

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο Σκόμπι στη συνέντευξή του, μάλωσε άσχημα με τη βασίλισσα για τη Μέγκαν, πριν τον γάμο τους τον Μάιο του 2018 που κόστισε ένα δισ. λίρες στη χώρα.

Η διαμάχη προέκυψε όταν η βασιλική βοηθός της βασίλισσας, την οποία έχει στο πλευρό της εδώ και χρόνια, η Άγκελα Κέλι, αρνήθηκε να δώσει στη Μέγκαν την τιάρα που ήθελε να φορέσει στον γάμο της για να κάνει πρόβες όποτε εκείνη ήθελε.

Φαίνεται πως η Μέγκαν ήθελε να θέσει η ίδια τα χρονοδιαγράμματα, κάτι που δεν μπορούσε να συμβεί στη συγκεκριμένη περίπτωση αφού πρόκειται για πανάκριβα κοσμήματα που δεν μπορούν να βγαίνουν από τον χώρο που κρατούνται όποτε επιθυμεί κάποιος.

Όπως είπε ο βασιλικός βιογράφος, ο Δούκας του Σάσεξ μετά από τα παράπονα της Μέγκαν, τα είχε βάλει με όλους και έφτασε σε σημείο να μιλήσει με την ίδια τη βασίλισσα χρησιμοποιώντας βαριές κουβέντες.

Είπε μεταξύ άλλων: "Δεν ξέρω τι στο δι@@@@ συμβαίνει. Αυτή η γυναίκα πρέπει να κάνει αυτό που της ζητάει η μελλοντική μου σύζυγος".

 

Η βασιλική τιάρα που άναψε φωτιές

Η εκνευρισμένη κλήση του Χάρι προς τη γιαγιά του πραγματοποιήθηκε μετά από διαμάχη με τη βασικό βοηθό της Αυτού Μεγαλειότητας, της Άνγκελα Κέλι, για την τιάρα την οποία θα φορούσε η Μέγκαν στον γάμο τους.

Ο Χάρι πίστευε ότι όλοι όσοι εργάζονταν στο παλάτι ήθελαν να σαμποτάρουν τη Μέγκαν και όσα τους ζητούσε, και αφού μάλωσε με όλους, έφτασε στο σημείο να βρίσει μιλώντας στη βασίλισσα μέσω τηλεφώνου.

"Ο Χάρι ένιωθε ότι υπήρχαν άνθρωποι στο παλάτι που δεν σταματούσαν να κάνουν τη ζωή της Μέγκαν δύσκολη", κάτι για το οποίο παραπονούνταν συνεχώς η ίδια.

Μάλιστα, όπως είπε ο βιογράφος, η Μέγκαν δεν κατάφερε να δοκιμάσει ξανά την τιάρα παρά λίγες μέρες πριν από το γάμο, κάτι το οποίο την εκνεύρισε πολύ.

 

Οι τεταμένες σχέσεις Χάρι - Γουίλιαμ

Στην ίδια συνέντευξη, ο Σκόμπι ισχυρίστηκε ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ σταμάτησε να μιλάει με τον Χάρι όταν ο τελευταίος αποκάλυψε στα ΜΜΕ το σχέδιό του να εγκαταλείψει το Ηνωμένο Βασίλειο για τη Βόρεια Αμερική, εκθέτοντας ανεπανόρθωτα την οικογένεια.

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Το μήνυμα του Γιάννη Καλλιάνου μετά τον προσωπικό του Γολγοθά: «Μου δίνεις δύναμη και ας μην το ξέρεις»
Δέκα ράμματα μετά τον τραυματισμό στο κεφάλι του Λάκη Λαζόπουλου - Η φώτο μετά το ατύχημα
Σοφία Μουτίδου: «Μακάρι να μπορούσα να πώ, σκληρές ιστορίες προδοσίας σε βάρος της Άννας Παναγιωτοπούλου»
Η on air συγκίνηση του Σταμάτη Φασουλή για τον θάνατο της Άννας Παναγιωτοπούλου: «Είχαμε συγκρούσεις»
Θεατρικό dream team για Πάσχα στο σπίτι του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στο Πήλιο
Κώστας Αποστολάκης: «Η φωνή μου, δημιουργήθηκε με πολλή νύχτα, πολλή κατάπτωση, υπερβολή & πολύ ποτό»
Μαρία Μπακοδήμου για Φώτη Σεργουλόπουλο: «Όταν παίρνεις αποστάσεις είναι δύσκολο να βρεθείς ξανά»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Ουρλιάζαμε στο αμάξι, δεν μπορούσαμε να συνειδητοποιήσουμε αν ζούμε ή όχι»
Τα Χρόνια πολλά της Δήμητρας Βαμβακούση στον Γιώργο Αγγελόπουλο - Η φωτογραφία αγκαλιά με την κόρη τους
Δανάη Μιχαλάκη – Γιώργος Παπαγεωργίου: Το πρώτο Πάσχα αγκαλιά με την κόρη τους