Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Βρίσκομαι στη φάση που κόβω αντικαταθλιπτικά και είναι δύσκολες οι στιγμές»

  13/08/2020 11:02
«Βρίσκομαι στη φάση που κόβω αντικαταθλιπτικά και είναι δύσκολες οι στιγμές»

«Βρίσκομαι στη φάση που κόβω αντικαταθλιπτικά και είναι δύσκολες οι στιγμές»

  13/08/2020 11:02
Στην εφημερίδα «On time» και στη Σάσα Σταμάτη μίλησε η Καίτη Φίνου μία από τις πιο επιτυχημένες ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου και όσα είπε συγκλονίζουν.

H αγαπημένη Καίτη Φίνου, τα τελευταία δύο χρόνια βιώνει δύσκολες στιγμές που τις έχουν κοστίσει πολύ ακριβά. Η ηθοποιός έχασε τις δύο αδελφές της και η θλίψη της δεν περιγράφεται. Η άσχημη ψυχολογική της κατάσταση την οδήγησε να ξεκινήσει ψυχοθεραπεία με σκοπό να σταματήσει τα αντικαταθλιπτικά χάπια.

«Εδώ και 2,5 μήνες έχω αρχίσει ψυχοθεραπεία. Είναι η δεύτερη φορά στη ζωή μου που κάνω. Την πρώτη την έκανα στα 41, όταν είχε αρχίσει να μην χτυπάει το τηλέφωνο και είχα αρχίσει να παίρνω κιλά. Τώρα ξεκίνησα πάλι, γιατί τα δύο τελευταία χρόνια πέρασα πολλά. Έχασα τις δύο αδελφές μου.
Το 2018 έφυγε η Μαίρη και το 2019 η Γιάννα. Ήρθε ο κορωνοϊός, μείναμε κλεισμένοι μέσα στο σπίτι. Ζούσα τις ημέρες του κορωνοϊού με τις φωτογραφίες τις οικογενειακές και αυτό αντί να με κάνει καλύτερα με έκανε χειρότερα και δεν μπορούσα να το διαχειριστώ.

Από τα μέσα του lockdown περίμενα να βρω τον/την ψυχίατρο που θα με αναλάμβανε. Μέσω ενός φίλου, μετά από συζητήσεις με άλλους ψυχιάτρους, μου σύστησε μία ψυχίατρο – ψυχοθεραπεύτρια και πηγαίνω εκεί. Βρίσκομαι στη φάση που κόβω τα ladose και όντως είναι δύσκολες οι στιγμές αυτές μέχρι να συνηθίσει ο οργανισμός.

Κάνω αποτοξίνωση, το παλεύω μόνη μου με πολύ μεγαλύτερες κρίσεις πανικού επειδή παίρνω μισό χάπι πλέον. Αλλά επειδή της έχω ζήσει τις κρίσεις πανικού χρόνια δεν σηκώνομαι να πηγαίνω στα επείγοντα, όπως έκανα κάποτε", δήλωσε η αγαπημένη ηθοποιός.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας