Και άλλος γάμος στην ελληνική showbiz! Παντρεύεται γνωστός τραγουδιστής

«Ησαΐα χόρευε» στο Λαγονήσι για τον Θάνο Τζάνη! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας Espresso, ο γνωστός τραγουδιστής και η όμορφη ραδιοφωνική παραγωγός Άντζυ Καραγιάννη θα ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης, πίστης και αφοσίωσης ενώπιον Θεού και ανθρώπων το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Το μυστήριο θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, στο Λαγονήσι, ενώ χρέη κουμπάρων θα εκτελέσουν δύο καλοί φίλοι του ζευγαριού, ο Φώτης Καρδάρας με τη σύζυγό του και ο Σπύρος Σακκάς.

Ο Θάνος και η Άντζυ γνωρίστηκαν το 2012 σε ένα event, όπου εκείνη έπαιζε μουσική ως dj, σε μια συνάντηση που έμελλε να αποδειχτεί καρμική. Τα ζεστά συναισθήματα συμπάθειας υπήρξαν αμοιβαία από την πρώτη στιγμή. Ο έρωτας μεταξύ τους, ωστόσο, δεν ήρθε τότε. Το… μοιραίο συνέβη έπειτα από χρόνια, όταν ο τραγουδιστής και η ραδιοφωνική παραγωγός συναντήθηκαν και πάλι εντελώς τυχαία στους κόλπους μιας κοινής παρέας φίλων. Τότε ήταν που ο… φτερωτός γιος της Αφροδίτης έκανε το… θαύμα του και τους «χτύπησε» κατακούτελα με τα βέλη του. Χαμηλών τόνων άνθρωποι και οι δύο επέλεξαν να μη δημοσιοποιήσουν αμέσως το ειδύλλιό τους. Με τον καιρό γνωρίστηκαν και οι οικογένειές τους και στην πρώτη επέτειο της σχέσης του ο τραγουδιστής έκανε στην αγαπημένη του πρόταση να παντρευτούν.

Εκείνη την αποδέχτηκε με ενθουσιασμό και σ’ έναν μήνα και κάτι από τώρα θα είναι πλέον κυρία Τζάνη. Στόχος του ζευγαριού είναι η δημιουργία οικογένειας, καθώς αγαπούν και οι δύο τα παιδιά.

Να θυμίσουμε ότι από τις αρχές της φετινής χρονιάς ο Θάνος -παράλληλα με την καλλιτεχνική του δράση στα στούντιο ηχογράφησης και τις πίστες- έχει αναλάβει τα ηνία της επιχείρησης της οικογένειάς του, ενός ξενοδοχείου στα Στύρα Ευβοίας. Μάλιστα, επέβλεψε ο ίδιος τη διαδικασία ανακαίνισης της μονάδας, προκειμένου να ανοίξει τις πύλες του για το κοινό τούτο το καλοκαίρι. Όσο για τα καλλιτεχνικά του νέα, πριν από λίγο καιρό κυκλοφόρησε το τραγούδι του «Ένα θα σου πω», σε μουσική Λάκη Παπαδόπουλου και στίχους Κυριάκου Ντούμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»