Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Πρώην παίκτης του Survivor σε ταινία με την Χρύσα Ρώπα!

  03/08/2020 14:55
Πρώην παίκτης του Survivor σε ταινία με την Χρύσα Ρώπα!

Πρώην παίκτης του Survivor σε ταινία με την Χρύσα Ρώπα!

  03/08/2020 14:55

Στην εκπομπή Καλοκαίρι #NOΤ παραχώρησε συνέντευξη ο Ορέστης Τσανγκ ο οποίος μίλησε για ρατσιστικά σχόλια που δέχθηκε λόγω του κορωνοϊού, το γεγονός ότι θα παίξει σε ταινία με την Χρύσα Ρώπα αλλά και για την εμπειρία του στο Survivor.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Σχετικά με τα ρατσιστικά σχόλια που δέχθηκε λόγω του κορωνοϊού τόνισε «Νομίζω ότι τέτοια φαινόμενα είναι κατακριτέα κι αν γίνονται δεν πειράζουν τόσο προσωπικά όσο ολόκληρη την κοινωνία. Εάν δέχτηκα που ίσως κάποια μικρά σχολιάκια δέχτηκα, τα πήρα περισσότερο στην πλάκα παρά σοβαρά.»

Για την ταινία που θα παίξει με την Χρύσα Ρώπα δήλωσε «Ετοιμαζόμαστε να κάνουμε μία ταινία, θα πάρω κι εγώ μέρος. Σκηνοθέτης είναι Γιώργος Παπαθεοδώρου κι η ταινία λέγεται μη τους κύκλους μου ταράττε. Ελπίζουμε να προβληθεί τον ερχόμενο χειμώνα, θα κάνουμε τα γυρίσματα στην Κέρκυρα όλοι μαζί. Θέλω να πω ότι είναι μοναδικό γιατί θα είναι multicultural και θα μιλήσω και κινέζικα».

Σε άλλο reality ή σόου θα λάμβανε μέρος; «Ποτέ δεν πρέπει να λες όχι. Εγώ σε αυτό το παιχνίδι επιβίωσης που πήγα το είχα όνειρο από μικρός. Νομίζω ότι ένα παιχνίδι σαν το Big Brother δεν είναι αυτό το πεδίο που μου αρέσει. Μου αρέσει πάρα πολύ το oudoor, η επιβίωση κι οι εξωτερικοί χώροι και τα γυρίσματα. Στο J2US γιατί όχι; Η τηλεόραση μου αρέσει αρκετά και νομίζω ότι αν έχω μία πρόταση που μου ταιριάζει γιατί όχι να το δοκιμάσω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας