Η Amber Heard κατηγορεί τον Johnny Depp πως έσπρωξε την Kate Moss από τις σκάλες

 
 
 

Ο «Πειρατής της Καραϊβικής» και το διάσημο μοντέλο διατηρούσαν σχέση επί τρία χρόνια - Για τρίτη ημέρα καταθέτει η Άμπερ Χερντ κατά του πρώην συζύγου της – Γιατί η συνήγορος του Ντεπ αμφισβήτησε την κατάθεση της Άμπερ Χερντ;

Συνεχίζεται με νέες αποκαλύψεις στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου η εκδίκαση της αγωγής του Τζόνι Ντεπ κατά του ομίλου News Group Newspapers, για δημοσίευμα της εφημερίδας Sun το 2018, σύμφωνα με το οποίο ο «Τζακ Σπάροου» από τους Πειρατές της Καραϊβικής χτυπούσε την πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


Κατά την έναρξη της δίκης στις 7 Ιουλίου κατέθεσε ο διάσημος ηθοποιός, ο οποίος παραδέχτηκε τον εθισμό του στο αλκοόλ και στις ουσίες, αλλά αρνήθηκε κατηγορηματικά πως κακοποιούσε την Άμπερ Χερντ, την οποία κατηγόρησε για βίαιη συμπεριφορά εις βάρος του.

Σήμερα, τρίτη ημέρα που καταθέτει η 34χρονη ηθοποιός, η Άμπερ Χερντ, αφού τη Δευτέρα κατηγόρησε τον Ντεπ για παράλογη ζήλια και υποστήριξε πως δεν διατηρούσε ερωτική σχέση με κανέναν από τους οκτώ συμπρωταγωνιστές της, τους οποίους ο Ντεπ θεωρούσε εραστές της νεαρής συζύγου του, μεταξύ των οποίων και ο ιδρυτής της Tesla, Έλον Μασκ, η Χερντ προχώρησε σε ακόμα μια βαριά κατηγορία κατά του ηθοποιού.



Του έδωσε μπουνιά επειδή είχε ακούσει ότι έσπρωξε την Κέιτ Μος

Η Άμπερ Χερντ κατέθεσε στο δικαστήριο πως ο Τζόνι Ντεπ είχε σπρώξει από τις σκάλες την Κέιτ Μος, όταν διατηρούσε σχέση μαζί της στις αρχές της δεκαετίας του '90. Την σχετική αποκάλυψη έκανε στην δικαστική αίθουσα η Άμπερ Χερντ, αφού παραδέχθηκε πως τον Μάρτιο του 2015 έδωσε μια μπουνιά στον τότε σύζυγό της κατά την διάρκεια καβγά, επειδή φοβήθηκε πως θα σπρώξει από τις σκάλες την μικρότερη αδελφή της, Γουίτνεϊ, η οποία βρισκόταν στο σπίτι του ζευγαριού.

Η συνήγορος του Τζόνι Ντεπ ρώτησε την Χερντ, αν κατά την διάρκεια του καβγά τους εκείνη ήταν βίαιη προς τον σύζυγό της. Τότε, η ηθοποιός απάντησε πως είχε ακούσει ότι εκείνος έσπρωξε την Μος από τις σκάλες, όταν είχαν σχέση και ανακάλεσε στη μνήμη της το γεγονός. Έτσι, για να προστατεύσει την αδελφή της του ανταπέδωσε το χτύπημα.

«Ενήργησα για να προστατεύσω την αδελφή μου. Επί χρόνια ήμουν ο σάκος του μποξ του Τζόνι, αλλά, για χρόνια δεν τον χτύπησα ποτέ. Ήταν η πρώτη φορά μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια που ανταπέδωσα το χτύπημα», δήλωσε η ηθοποιός.

Πάντως, η Έλινορ Λόους, συνήγορος του «Πειρατή της Καραϊβικής», κατηγόρησε την Άμπερ Χερντ πως ανέφερε για πρώτη φορά το περιστατικό με την Κέιτ Μος ενώ στο παρελθόν δεν είχε μιλήσει ποτέ για την ιστορία με το μοντέλο και τον πρώην σύζυγό της. Η Κέιτ Μος και ο Τζόνι Ντεπ είχαν σχέση για τρία χρόνια στις αρχές της δεκαετίας του 1990.

Η δικηγόρος του Depp, κατηγόρησε την Heard ότι δεχόταν συχνά επισκέψεις από τον ιδρυτή της SpaceX τον Μάρτιο του 2015. «Δεν είχα καν επαφή με τον Elon πριν από το 2016», απάντησε η Heard, καταθέτοντας για δεύτερη ημέρα στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου.

Η δικηγόρος ωστόσο διάβασε στο δικαστήριο ένα μήνυμα που έστειλε ο Elon Musk στη Heard το 2016, την επομένη μιας από τις επιθέσεις που λέει ότι δέχτηκε η ηθοποιός από τον πρώην σύζυγό της, όταν την χτύπησε στο πρόσωπο με το κινητό τηλέφωνό του, σύμφωνα με τα λεγόμενά της.

Στο μήνυμα αυτό ο Musk της προτείνει να πληρώσει για λογαριασμό της μια υπηρεσία που θα την προστατεύει από τον Depp.

«Η προσφορά μου ισχύει ακόμη και αν δεν θέλεις να με ξαναδείς ποτέ… Με λίγα λόγια, συγγνώμη που ήμουν ηλίθιος. Αυτή η σιγή ασυρμάτου είναι άσχημη. Νοιάζομαι απλώς και μόνο επειδή σ’ αγαπώ πολύ», ανέφερε το μήνυμα αυτό.

Η δικηγόρος παρουσίασε επίσης βίντεο που είχαν τραβηχτεί το 2016 από κάμερες ασφαλείας στις οποίες η Heard εμφανίζεται συντροφιά με τον ηθοποιό James Franco, λίγη ώρα μετά από έναν καυγά με τον Depp.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια