«Δεν μου αρέσω, αλλά γιατί να το μοιραστώ; Δεν μπορείς να μου κάνεις bullying»

 
 

Μια στιγμή συναισθηματικής φόρτισης είχε, το μεσημέρι της Δευτέρας, η Σοφία Μουτίδου στον αέρα του The Booth. Αφορμή στάθηκε μια τηλεφωνική γραμμή, κατά την οποία η τηλεθεάτρια μίλησε για το bullying που υφίσταται από τον σύντροφό της, εξαιτίας των παραπάνω κιλών που πήρε στην εγκυμοσύνη της. Έκρηξη on air από την Σοφία Μουτίδου! «Ακούγεται το: Δεν σε πήρα έτσι…»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ένα τηλεφώνημα το οποίο στάθηκε ικανό για να αναστατώσει τόσο την γνωστή ηθοποιό όσο και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου με την πρώτη να ξεσπά στον αέρα της εκπομπής!

«Δεν είναι μόνο τα κιλά της εγκυμοσύνης το έναυσμα. Και στην καθημερινότητα υπάρχουν αυτά σε διάφορα ζευγάρια… Ακούγεται το «Δεν σε πήρα έτσι…». Μεγάλο θέμα ανοίξατε με τα κιλά. Είναι μεγάλη ιστορία. Θέλω απλά να ενημερώσω τον κόσμο ότι αυτός που φέρει τα κιλά, κουβαλάει το δικό του πρόβλημα. Με το να του το υπενθυμίζετε δεν τον βοηθάτε» σημείωσε χαρακτηριστικά η Σοφία Μουτίδου στον αέρα της μεσημεριανής εκπομπής του OPEN.

«Τον βοηθάτε, ενημερώνοντας τον για την υγεία του. Το bullying δεν βοηθάει. Εγώ δεν ξέρω κανέναν υπέρβαρο που να νιώθει καλά με τα κιλά του. Σιχαίνομαι τα κοινωνικά ψεύδη. Μην έχετε την ψευδαίσθηση ότι εμείς νιώθουμε καλά. Δεν μου αρέσω, αλλά γιατί να το μοιραστώ; Εσύ δεν μπορείς να μου κάνεις bullying» πρόσθεσε με ειλικρίνεια η ηθοποιός.

 

Με αφορμή την τελευταία δήλωση της Σοφίας Μουτίδου για τα παραπανίσια κιλά, η Νάταλι Κάκκαβα προχώρησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση στον αέρα του Καλοκαίρι #not.

«Η μαμά μου η συχωρεμένη είχε φτάσει 180 κιλά. Έχω ζήσει τι πάει να πει να είσαι παχύσαρκος. Η παχυσαρκία είναι μια ασθένεια. Κανείς δεν θέλει να έχει παραπάνω κιλά.

Έχοντας ζήσει δίπλα στη μαμά μου που πραγματικά υπέφερε, δεν μπορούσε να δέσει τα κορδόνια της… Έπεσε μέσα στο σπίτι και λόγω του υπερβολικού της βάρους έμεινε ανάπηρη. Έχω ζήσει την προσπάθεια των ανθρώπων να την πάρουν να την βάλουν στην καρέκλα να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Έχω ζήσει των χλευασμό των συμμαθητών μου, οι οποίοι έλεγαν όταν ερχόταν η μαμά μου στο σχολείο «ήρθε η χοντρή». Έχω ζήσει τον χλευασμό των ανθρώπων όταν πηγαίναμε στο θέατρο και καθόταν η μαμά μου στην καρέκλα και δίπλα δυσανασχετούσαν γιατί δεν χωρούσαν. Έχω ζήσει τον χλευασμό των ανθρώπων που μπαίναμε στα ΜΜΜ και δεν ήθελαν να καθίσουν δίπλα στη μαμά μου γιατί δεν χωρούσαν.

Παιδιά, η παχυσαρκία είναι ασθένεια και δεν κρύβεται και είναι πολύ άσχημο να χλευάζουμε ανθρώπους που είναι ασθενείς. Δείξτε τους την αγάπη σας. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι μπορεί να έχουν πολλά άλλα προβλήματα…», εξομολογήθηκε η Νάταλι Κάκκαβα.

Σε αυτό το σημείο ο Ετεοκλής Παύλου θέλησε να καταθέσει την προσωπική του εμπειρία, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Στο νοσοκομείο «κοιμήθηκα» με κοιλιακούς γυμνασμένος και «ξύπνησα» 160 κιλά, ανήμπορος να αυτοεξυπηρετηθώ. Παιδιά, το σώμα το αλλάζουμε όποτε θέλουμε, ο οποιοσδήποτε έχει παραπάνω κιλά μπορεί να το αλλάξει όποτε θελήσει. Το μυαλό όσων κρίνουν και η ψυχή δεν θα αλλάξει ποτέ».

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Τα αρνητικά σχόλια για τις φωτογραφίες της Χριστίνα Μπόμπα χωρίς ρούχα και η αποστομωτική απάντησή της
Σωτήρης Τσαφούλιας: «Έχω εταιρεία πώλησης πετρελαίου στο ναυτιλιακό κομμάτι»