O Έλληνας που κατόρθωσε να γίνει το νούμερο δύο στη #Netflix

 
 
Από υπάλληλος σε βίντεο κλαμπ στην κορυφαία τηλεοπτική πλατφόρμα του πλανήτη!
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Στη θέση του συνδιευθύνοντος συμβούλου προήγαγε χθες, Πέμπτη 16 Ιουλιου, η Netflix Inc τον υπεύθυνο περιεχομένου της, τον Τεντ Σαράντος. Έτσι, ο Σαράντος που έχει εμπειρία 20 χρόνων εργασίας στην εταιρία, προδιαγράφεται για να διαδεχτεί τον ιδρυτή της, τον Ριντ Χάστινγκς.

 

Η προαγωγή αυτή έγινε σε μια περίοδο που η Netflix εκτιμά ότι θα καταγραφεί επιβράδυνση της αύξησης του αριθμού των συνδρομητών της την περίοδο της πανδημίας COVID-19, σε ποσοστό μεγαλύτερο από την εκτίμηση της εφημερίδας “The Wall Street Journal” για το τρίτο τρίμηνο του 2020, με συνέπεια τη μείωση της τιμής των μετοχών της κατά 9,5%.

Ο Σαράντος θα εξακολουθήσει να έχει ηγετικό ρόλο στο χειρισμό ζητημάτων που σχετίζονται με το περιεχόμενο των εκπομπών και ταινιών της Netflix.

 

Σε μία ανάρτησή του ο Χάστινγκς δήλωσε ότι “δεν σχεδιάζει να απομακρυνθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα. Είμαι ενθουσιασμένος που θα μείνω στη Netflix για την επόμενη δεκαετία,” έγραψε ο Χάστινγκς. Από τον Ιούλιο μέχρι τον Σεπτέμβριο, η Netflix εκτιμά ότι θα προσθέσει 2,5 εκατομμύρια συνδρομητές στο πελατολόγιο της σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι αναλυτές ανέμεναν κατά μέσο όρο 5,3 εκατομμύρια συνδρομητές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Θεόδωρος Αντώνιος Σαράντος τζούνιορ είναι Ελληνοαμερικανός τρίτης γενιάς. Κατάγεται από τη Σάμο, αλλά γεννήθηκε στο Φοίνιξ της Αριζόνα. Δεν μιλάει καθόλου ελληνικά, δηλώνει καθολικός και είναι το τέταρτο από τα πέντε παιδιά ενός ηλεκτρολόγου και μιας νοικοκυράς.

 

Αγάπησε με πάθος τη δημοσιογραφία από τα μαθητικά του κιόλας χρόνια. Το 1979 ξεκίνησε να δουλεύει σε αλυσίδα βίντεο κλαμπ. Στα 24 χρόνια του εγκατέλειψε τις σπουδές δημοσιογραφίας που είχε ξεκινήσει στο πανεπιστήμιο της Αριζόνα γιατί έγινε περιφερειακός διευθυντής πωλήσεων και μάρκετινγκ σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες διανομής βιντεοκασετών στις ΗΠΑ.

Το 1999 γνωρίστηκε με τον ιδρυτή του Netflix Ριντ Χάστλινγκς και έναν χρόνο αργότερα εντάχθηκε στην εταιρεία ως στέλεχός της.

Τον Μάιο του 2011 ο Σαράντος αποφάσισε την αγορά των δικαιωμάτων για τη σειρά «House Of Cards» έναντι 100 εκατομμυρίων δολαρίων, πιστεύοντας ακράδαντα ότι θα είναι τεράστια επιτυχία, κάτι που φάνηκε από τον πρώτο κιόλας κύκλο. Κάτι ανάλογο συνέβη και με το «Narcos», τη σειρά που σκιαγραφεί την άνοδο και την πτώση του διαβόητου Πάμπλο Εσκομπάρ, η οποία επίσης σαρώνει σε θεαματικότητα.

Είναι παντρεμένος δύο φορές και πατέρας τεσσάρων παιδιών. Η δεύτερη σύζυγός του, η Νικόλ Αβάντ, είναι πρώην πρέσβειρα των ΗΠΑ στις Μπαχάμες και προσωπική φίλη του Μπαράκ Ομπάμα.

Το ζευγάρι ζει στο Μπέβερλι Χιλς σε μια έπαυλη αξίας 5,4 εκατομμυρίων δολαρίων και πριν από τρία χρόνια απέκτησε ένα πολυτελές εξοχικό αξίας 10,2 εκατομμυρίων δολαρίων στο Μαλιμπού.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»