Κυριακή, 9 Αυγούστου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Προβληματίστηκα και αναρωτήθηκα αν αξίζει όλο αυτό που περνούσα»

  14/07/2020 09:16
«Προβληματίστηκα και αναρωτήθηκα αν αξίζει όλο αυτό που περνούσα»

«Προβληματίστηκα και αναρωτήθηκα αν αξίζει όλο αυτό που περνούσα»

  14/07/2020 09:16
 
 

Ο χωρισμός, η θητεία ως δασκάλα, τα καλλιστεία, οι απειλές, οι παρακολουθήσεις & ο φόβος της Ιωάννας Μαλέσκου

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η Ιωάννα Μαλέσκου ανήκει πλέον στο δυναμικό του ΣΚΑΪ.

Η όμορφη παρουσιάστρια ανεβαίνει από την Κρήτη στο Φάληρο για να αναλάβει μία δίωρη εκπομπή, στη ζώνη 12-2.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Την στιγμή που γράφεται αυτό το κείμενο η εκρηκτική παρουσιάστρια συσκέπτεται με τα στελέχη και κάνει δοκιμαστικά με ανθρώπους, οι οποίοι θα την πλαισιώσουν.

«Όταν ήμουν μικρή και με ρωτούσαν "τι θα γίνεις όταν μεγαλώσεις;", εγώ έλεγα δικηγόρος. Είναι ο μπαμπάς μου δικηγόρος και μεγάλωσα σε ένα σπίτι γεμάτο δικογραφίες, αλλά υπάρχει και κάτι ακόμη: τον θαύμαζα. Με γοήτευε και η διαδικασία της επιχειρηματολογίας, προκειμένου να διεκδικώ αυτά που ήθελα», έχει δηλώσει σε συνέντευξή της.

Η Ιωάννα Μαλέσκου σπούδασε δασκάλα και για την απόφασή της αυτή θα πει: «Στο Δημοτικό δεν είχα καλούς δασκάλους. Γι' αυτό και όταν πέρασα στο Παιδαγωγικό, αν και δεν ήταν η πρώτη επιλογή μου, τελικά επέμεινα, γιατί ως δασκάλα θα μπορούσα να κάνω τα παιδάκια να περάσουν καλύτερα και να μην περάσουν αυτά που πέρασα εγώ στο Δημοτικό. Είχα ένα δάσκαλο στις περισσότερες τάξεις που ήταν κακός απέναντί μου. Μετά από χρόνια μου ζήτησε συγγνώμη, αλλά δεν είχε σημασία. Ολο αυτό είχε να κάνει με το γεγονός ότι ήμουν ένα παιδί που ήθελε πάντα να ξεχωρίζει και να κάνει αίσθηση».

Όμως το να γίνει δασκάλα δεν ήταν η πρώτη της επιλογή αφού ήθελε να γίνει δικηγόρος όπως και ο πατέρας της.

«Πέρασα στο Παιδαγωγικό και έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία. Μου στοίχισε πάρα πολύ, απογοητεύθηκα γιατί θεωρούσα ότι θα περάσω Νομική. Δεν τα κατάφερα και ένιωθα σα να πενθούσα. Ηταν το χειρότερο καλοκαίρι της ζωής μου, δεν ήθελα να δω κανέναν. Μου έλεγαν συγχαρητήρια και εγώ πίστευα ότι με κορόιδευαν».

Οι απειλές στην Κρήτη καιη παρακολούθηση

Με το πτυχίο από την παιδαγωγική σχολή στα χέρια η Ιωάννα Μαλέσκου κατεβαίνει στην Κρήτη

«Πήγα σε ορεινό και δυσπρόσιτο χωριό. Εκεί έφαγα τα χαστούκια της ζωής μου, έφτασα στο σημείο να πω ότι θα δηλώσω παραίτηση. Δεν ήμουν επιφυλακτική και προσεκτική και γι' αυτό ήρθα αντιμέτωπη με τη νοοτροπία μιας κλειστής κοινωνίας και με πολλούς μαθητές που δεν ήταν εξοικειωμένοι με την διαδικασία της μάθησης. Εν τω μεταξύ, πήγα με την πλατφόρμα και το κολάν στο χωριό, ούτε καν ήξερα τι ήταν και τι με περίμενε… Εγιναν πολλά περιστατικά. φτασα μέχρι στο σημείο να φοβάμαι, διότι βρέθηκε κάποιος ο οποίος με παρακολουθούσε. Ο λόγος ήταν ερωτικός, αλλά όλο αυτό είχε εμμονικό χαρακτήρα. Παρερμηνεύθηκε ακόμη και το γεγονός ότι μου άρεσε να περιποιούμαι τον εαυτό μου. Δέχτηκα απειλές από συγκεκριμένη γυναίκα. Εκανα λάθη λόγω άγνοιας…

Ήταν πολύ δύσκολη περίοδος. Η πρώτη μου χρονιά ήταν τραυματική. Κλονίστηκα και είπα ως εδώ. Μετά έγινα αντράκι, όλο αυτό με σκληραγώγησε και με θωράκισε. Μοιραία έγινα πολύ επιφυλακτική. Τότε άρχισαν να με σέβονται. Ηταν σαν να πάτησα ένα κουμπί, με σέβονταν όλοι και πρόσεχαν πολύ πώς μου φέρονταν».

Το 2017 η Ιωάννα Μαλέσκου στέφεται «Μις Κρήτη»:

«Κάπως έτσι ήρθε η αναγνωρισιμότητα και με προσέγγισαν άνθρωποι από άλλους χώρους και αυτομάτως άρχισα να δέχομαι προτάσεις. Εκανα πράγματα που δεν με προσέβαλαν και όλο αυτό δεν ερχόταν σε ρήξη με την ιδιότητα της εκπαιδευτικού. Δέχτηκα αρκετούς ελέγχους και κάποιες σπόντες. Έκανα κάποια διαφημιστικά και δέχτηκα προτάσεις τηλεοπτικές. Με προσέγγισαν από ένα μικρό κανάλι και αιφνιδιάστηκα, διότι δεν είχα ποτέ στο μυαλό μου να κάνω τηλεόραση. Ηθελα να κάνω μία εκπομπή κουμπωμένη στον υγιεινό τρόπο ζωής και να το κάνει ο ίδιος που το παρουσιάζει. Ετσι ξεκίνησα, ως το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Στη συνέχεια άλλαξα κανάλι και δούλευα πάντα Σαββατοκύριακο για να μπορώ να συνδυάζω και την δουλειά της δασκάλας».

Στη συνέχεια ήρθε η πρόταση από το ΚΡΗΤΗ TV για να κάνει την εκπομπή «Καλό μεσημέρι»:
«Όταν μου έγινε η πρόταση από το «ΚΡΗΤΗ TV» άλλαξαν όλα. Δεν είχα δυνάμεις να κάνω και τα δύο, επτά ημέρες την εβδομάδα. Προβληματίστηκα και αναρωτήθηκα αν αξίζει όλο αυτό που περνούσα. Μέχρι τότε ακόμη και τα ποτήρια των καλεσμένων τα έπλενα εγώ, όλα περνούσαν από τα χέρια μου.

Πήρα την απόφαση να παραιτηθώ από δασκάλα και να δοθώ, να είμαι αποτελεσματική. Δεν συμβουλεύτηκα κάποιον. Στο παρελθόν όσες φορές κι αν συμβουλεύτηκα κάποιον αυτά που μου έλεγε ήταν κόντρα στο δικό μου ένστικτο. Τότε ήμουν αρραβωνιασμένη, αλλά οι συμβουλές, αν και δόθηκαν για το καλό μου, δεν ήταν αυτό που πραγματικά ήθελα».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας