Οι πρώτες δηλώσεις της Σπυριδούλας Καραμπουτάκη, μετά το θάνατο του πατέρα της

 
 

«Εύχομαι υγεία και αγάπη σε όλο τον κόσμο.  Σας ευχαριστώ πολύ για την στήριξη»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, την οποία είχαμε γνωρίσει μέσα από το MasterChef, καθώς όπως έγινε γνωστό, ο πατέρας της βρέθηκε νεκρός χθες στο μπαλκόνι του σπιτιού του στη Νέα Ιωνία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Λευτέρης Καραμπουτάκης, ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην Νέα Ιωνία και πιστός φίλαθλος της Νίκης Βόλου. Επί σειρά πολλών ετών διατηρούσε τσιπουράδικα στην Νέα Ιωνία, ενώ τα τελευταία χρόνια εργάζονταν σε ουζερί ως σερβιτόρος.

Οι στιγμές που περνάει η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη είναι τραγικές και η ίδια δεν θέλησε να πει πολλά, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί της η εκπομπή “Καλοκαίρι not” και η Πένυ Καβέτσου.

«Εύχομαι υγεία και αγάπη σε όλο τον κόσμο. Αυτό μόνο. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο αυτή τη στιγμή. Σας ευχαριστώ πολύ για την στήριξη», είπε η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη.

 

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, έκανε κάποιες δηλώσεις στην εκπομπή του OPEN, Καλοκαίρι #not, ωστόσο, αυτός που ραγίζει καρδιές είναι ο αδερφός της, Γιώργος.

Με ένα σπαρακτικό μήνυμα στο Facebook, συγκλονίζει με όσα γράφει.

«Κάποιος ρώτησε τι συμβαίνει όταν πεθαίνουμε.

Και η απάντηση: "θα λείψουμε σε αυτούς που μας αγαπήσανε" Και εσένα σε αγάπησαν πολλοί. Γυναίκες, άντρες, φίλοι, γνωστοί... Ο άνθρωπος με τα πολλά παρατσούκλια "Μακεχα" "Λέφης" "Ατσαλάκωτος" και αλλά τόσα. Δούλευες από τότε που άρχισες να μιλάς και κατάφερες να στήσεις μια αυτοκρατορία , έστω και για λίγο, χωρίς να έχεις το παραμικρό πτυχίο και ούτε ένα λεπτό στην τσέπη σου. Σε ήξεραν και οι πέτρες και ήσουν παντού.

Μπορεί να αρπαζόμασταν συχνά όπως κάθε πατέρας με γιο, αλλά ξέρω ότι πάντα ήσουν περήφανος για ό,τι έκανα. Από την πρώτη μου διάκριση/μετάλλιο μέχρι το μεγαλύτερο μου επίτευγμα...να γίνω πατέρας κι εγώ. Και να ξέρεις ότι θα κάνω ό,τι μπορώ για να μην χάσω στιγμή από τον γιο μου. Γιατί στο τέλος μένουν μόνο στιγμές. Δεν θέλω να πω πολλά γιατί τα λόγια είναι φτώχεια. Θα σου πω μόνο ότι είσαι Αλάνι μεγάλο και αν και θα έπρεπε να στραβώσω που έφυγες νωρίς , εύχομαι καλό παράδεισο Father ή Μπα όπως σε έλεγα. Σε περιμένει ο κολλητός σου και πολλοί πολλοί φίλοι σου.

Σας ευχαριστώ όλους για τα υπέροχα μηνύματα και για την στήριξη. Η τελετή θα γίνει αύριο στην στο Ναό της Αγίας Βαρβάρας στην Νέα Ιωνία στις 11 το πρωί. Ξέρω ότι αν ήταν διαφορετική η κατάσταση θα μπορούσε αυτός ο άνθρωπος να γεμίσει μια πόλη ολόκληρη», έγραψε ο αδερφός της Σπυριδούλας Καραμπουτάκη, Γιώργος Καραμπουτάκης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Marseaux: «Πήγαινα πίσω από τη σκηνή, έκανα εμετό και έβγαινα ξανά»
Το ταξίδι της Άννας Μαρίας Βέλλη με τον σύντροφό της, Άκη Σβολάκη μετά τον σάλο με την κακοποίησή της
Η κοινή φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη μετά την περιπέτεια υγείας του
Η πρώτη ανάρτηση της Μαριλίτας Λαμπροπούλου μετά το χωρισμο της απο τον Γιάννη Νταλιάνη
Η κοινή φωτογραφία της Josephine με τον Νίνο μετά τα unfollow που πυροδότησαν τις φήμες για κρίση
Η φωτογραφία της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη με το τρυφερό φιλί στον Χρήστο Μάστορα μετά το unfollow
Στέλλα Γεωργιάδου: «Συνεργάστηκα με τον Γιώργο Λάνθιμο αλλά δεν έβαζε το όνομά του τότε»
Γαλάτεια Βασιλειάδη για Γιώργο Παπαδόπουλο: «Ζήλευα, τον έπαιρνα σε βιντεοκλήσεις στο ξενοδοχείο του»
Γιώργος Τσαλίκης: «Νευριάζω όταν ρωτάτε τον Οικονομόπουλο την άποψή του για τον γάμο των ομόφυλων»
Η είδηση του θανάτου του Βασιλιά Κάρολου και η οργισμένη διάψευση από το Λονδίνο