Τετάρτη, 12 Αυγούστου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Αγνοείται η πρωταγωνίστρια του Glee, Naya Riviera!

  09/07/2020 12:48
 Αγνοείται η πρωταγωνίστρια του Glee, Naya Riviera!

Αγνοείται η πρωταγωνίστρια του Glee, Naya Riviera!

  09/07/2020 12:48
 
 
Αγνοείται η διάσημη ηθοποιός του Hollywood! Εικάζουν πως η ηθοποιός έχει πνιγεί. Ο 4χρονος γιος της βρέθηκε μόνος σε βάρκα! 
 

Αγνοείται διάσημη ηθοποιός του Hollywood!

Οι Αρχές έχουν ήδη ξεκινήσει τις έρευνες όταν ο ιδιοκτήτης της βάρκας οπού η ηθοποιός είχε νοικιάσει για να απολαύσει μια βόλτα με τον 4χρονο γιο της στη λίμνη Piru στην Καλιφόρνια, καθυστερούσε.

Σύμφωνα με το NBC, η ηθοποιός και ο γιος της έπρεπε να επιστρέψουν το ενοικιαζόμενο σκάφος, καθώς το είχαν πληρώσει για τρεις ώρες.

Όταν άρχισε να καθυστερεί η επιστροφή ο ιδιοκτήτης σήμανε τον συναγερμό.

Οι Αρχές εντόπισαν τη βάρκα με drone με τον μικρό να έχει αποκοιμηθεί μόνο του μέσα στη βάρκα.

Ξεκίνησαν τις έρευνες και εικάζουν πως η ηθοποιός έχει πνιγεί. Σε συνέντευξη Τύπου ανακοίνωσαν πως θεωρείται νεκρή και οι έρευνες για την εύρεση της σωρού της, συνεχίζονται.

Η Naya Rivera ενοικίασε το μικρό σκάφος την Τετάρτη το απόγευμα, σύμφωνα με το γραφείο του Σερίφη της Κομητείας Ventura. Όταν πέρασε η ώρα κατά την οποία έπρεπε να το παραδώσει, την αναζήτησαν από το γραφείο ενοικίασης. Ο 4χρονος γιος της 33χρονης βρέθηκε ευτυχώς ζωντανός και μόνος του, στο σκάφος μέσα στη λίμνη. 

Ο 4χρονος είναι καλά στην υγεία του και, σύμφωνα με το CBS, είπε στους αστυνομικούς ότι κολυμπούσαν με τη μητέρα του, αλλά εκείνη δεν επέστρεψε ποτέ στη βάρκα τους. 

Η Naya Rivera έγινε ευρέως γνωστή από τον ρόλο της Santana Lopez στη σειρά Glee (2009 έως το 2015).

Παντρεύτηκε τον ηθοποιό Ryan Dorsey και πατέρα του γιου της, το 2014. Το ζευγάρι χώρισε το 2018 και είχε κοινή επιμέλεια του αγοριού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας