«Η Ελένη θα διδάσκεται στα πανεπιστήμια, το απόλυτο δείγμα μάνατζμεντ καριέρας»

 
Βαρύγδουπη δήλωση αλλά θα μπορούσε να βγει στο μέλλον και πέρα για πέρα αληθινή αφού πράγματι, η Ελένη Μενεγάκη διέγραψε στην ελληνική τηλεόραση μία πραγματικά τεράστια καριέρα γεμάτη επιτυχίες. 
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ένας κύκλος έκλεισε για την Ελένη Μενεγάκη σηματοδοτώντας και ένα τέλος εποχής όπως είπαν πολλοί. Η παρουσιάστρια μετά από 30 χρόνια επιτυχημένης πορείας έφυγε από την τηλεόραση αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο για το πότε και αν θα επιστρέψει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Μέσα από την εκπομπή “Μαζί σου” της Τατιάνας Στεφανίδου θυμηθήκαμε μερικές από τις καλύτερες στιγμές της ωραίας Ελένης στην τηλεόραση και ακούσαμε τα συγκινητικά λόγια των συνεργατών της.

Η Τατιάνα Στεφανίδου αποχαιρέτησε την Ελένη Μενεγάκη από την τηλεόραση με τη φράση «Εις το επανιδείν»!

 

Ο γνωστός σεναριογράφος, Δημήτρης Αποστόλου σε πρόσφατη συνέντευξή του δε δίστασε να πει τη γνώμη του και σχολίασε ευθέως την απόφαση της Ελένης Μενεγάκη να κάνει παύση στην καριέρα της

Πώς είδατε την απόφαση της Ελένης Μενεγάκη να βάλει μια άνω τελεία στην καριέρα της;

«Ήθελε να φύγει την ώρα που έπρεπε. Δεν ήθελε να σέρνεται πίσω από τα νούμερα και τα νούμερα πίσω από αυτήν και πιστεύω πως θα επανέλθει. Εγώ έχω πει μια κουβέντα. Η Ελένη θα διδάσκεται στα πανεπιστήμια του κόσμου σε λίγα χρόνια σαν το απόλυτο δείγμα μάνατζμεντ καριέρας. Εγώ την παρακολουθώ χρόνια. Είναι από τους ανθρώπους που έχω αγαπήσει πολύ στη ζωή μου. Εχουμε συνυπάρξει και ως φίλοι. Είναι «σχολείο» ολόκληρο. Θέλει και αυτή να ζήσει τη ζωή της. Δεν είναι όλα δουλειά και καλά τo έχει καταλάβει. Νέα γυναίκα είναι. Θέλει κι αυτή να κάνει πράγματα. Και να γυρίσει όποτε πρέπει».

 

 

Μπορεί να έριξε την Τετάρτη αυλαία στην εκπομπή Ελένη και στη συνεργασία της με τον Alpha και να ανακοίνωσε πως θα παραμένει εκτός τηλεόρασης προς το παρόν, η Ελένη Μενεγάκη όμως είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια που δέχτηκε μεγάλο «κύμα αγάπης» μετά την απόφασή της να αποχωρήσει από την τηλεόραση, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο για το πότε και αν θα επιστρέψει, δεν σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους αγαπημένα στιγμιότυπα της καθημερινότητάς της.

Η γνωστή παρουσιάστρια κάνει καθημερινά αναρτήσεις και ευχαριστεί τον κόσμο για τα καλά του λόγια και τις ευχές που της στέλνουν, ενώ σήμερα θέλησε να πει την πιο γλυκιά καλημέρα στους followers της.

Η ανάρτηση που έκανε η Ελένη Μενεγάκη…

«Τελικά οι παλιές καλές κι αγαπημένες συνήθειες δεν αλλάζουν εύκολα! Το ξυπνητήρι χτυπάει… στο μυαλό μας ακόμα και την περίοδο που δεν υπάρχει λόγος! Να έχετε μια όμορφη μέρα!», έγραψε η Ελένη Μενεγάκη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια