«Είναι η Ελένη Μενεγάκη! Κανένα κανάλι δεν μπορεί αυτό, να το μειώσει»

 

Δύο γραμμές η ανακοίνωση του Αlpha για το τέλος της συνεργασίας με την απόλυτη σταρ της τηλεόρασης Ελένη Μενεγάκη! Οι αντιδράσεις δεν άργησαν «Το θεωρώ υποκριτικό!» «Μένει εκεί ψηλά για όλους μας! Όποιος δεν το βλέπει αυτό είναι ή κομπλεξικός ή μικρόψυχος»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ανήμερα της ονομαστικής της εορτής, η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωσε στον αέρα της εκπομπής της την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Alpha, αλλά και την αποχώρησή της από την τηλεόραση.

Η εκπομπή “Ελένη” ρίχνει αυλαία σήμερα και η παρουσιάστρια δεν θα ανανεώσει το ραντεβού της με τους τηλεθεατές, καθώς αποφάσισε να μην εργαστεί την επόμενη σεζόν.

Ο Alpha μέσω μιας λιτής ανακοίνωσης που εξέδωσε, αποχαιρετά την Ελένη Μενεγάκη και την ευχαριστεί για τα 15 χρόνια συνεργασίας.

Διαβάστε την ανακοίνωση του σταθμού:

“Σήμερα, 15 χρόνια μετά την πρώτη ‘καλημέρα’, ο Alpha αποχαιρετά την Ελένη Μενεγάκη, την ευχαριστεί για τη συνεργασία, τις δυνατές τηλεοπτικές στιγμές και της εύχεται καλή συνέχεια στα επόμενα σχέδιά της”.

 
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Στο “Πρω1νό” σχολίασαν την ανακοίνωση του σταθμού και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έσπευσε να τονίσει πως είναι υποκριτικό, καθώς όπως όλα δείχνουν η Ελένη Μενεγάκη φεύγει… στραβωμένη από τον Alpha και εξήγησε τον λόγο.

“Θεωρώ ότι από το να γράψεις τρεις γραμμές για μια παρουσιάστρια όπως είναι η Ελένη Μενεγάκη, καλύτερα να μην γράψεις τίποτα. Το θεωρώ υποκριτικό. Για να φεύγει η Ελένη Τετάρτη και να μην κάθεται μέχρι την Παρασκευή, επειδή λήγει το συμβόλαιο της σήμερα, σημαίνει ότι φεύγει στραβωμένη. Άρα δεν της φέρθηκε καλά ο Alpha. (…) Το να γράφει αυτό το Δελτίο για τα μάτια του κόσμου είναι τουλάχιστον υποκριτικό.”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Η Φαίη ανέφερε πως μια ανακοίνωση αποχώρησης δεν θα μπορούσε να έχει διθυραμβικά σχόλια και μίλησε για την Ελένη Μενεγάκη και τη σχέση που κατάφερε να χτίσει με το κοινό:  “Είναι η Ελένη Μενεγάκη! Κανένα κανάλι δεν μπορεί αυτό ούτε να το μειώσει, ούτε τη σχέση που έχει χτίσει η Ελένη Μενεγάκη τόσα χρόνια με τον κόσμο κανείς δεν μπορεί να την πάρει. Ούτε νούμερα τηλεθέασης, ούτε ανταγωνισμός, είναι η Ελένη Μενεγάκη και αυτό ο κόσμος το νιώθει και μένει εκεί ψηλά για όλους μας. Όποιος δεν το βλέπει αυτό είναι ή κομπλεξικός ή μικρόψυχος”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν τρόμαξα, πανικοβλήθηκα κι ένιωσα ότι δεν μπορούσα να αντιδράσω πουθενά»
Πάνος Μουζουράκης: «Το παιδί μου έχει ξυπνήσει μια νέα ευτυχία.  Την κάναμε κιόλας τη βάφτιση!»
Θεοφανία Παπαθωμά: «Προσπαθούν κάθε μέρα να σε σκοτώσουν με χημικά. Δεν είναι αφρικανική σκόνη!»
Bαρύ πένθος για τη Βίκυ Καγιά - Πέθανε ο πατέρας της - Το μήνυμα και η φωτογραφία στα social media
Ελεονώρα Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια καθημερινής εκπομπής, βγάζω περισσότερα χρήματα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής»
H Βέφα Αλεξιάδου απαντά στο: «Έχει περάσει τα 80α! Δεν έχει να προσφέρει κάτι. Ένας κουρασμένος άνθρωπος»
H Άλκηστις Πρωτοψάλτη ήρθε αντιμέτωπη με καρχαρία στον Ινδικό Ωκεανό - Όσα είπε on camera
Αθηναΐς Νέγκα: «Αισθάνομαι μονίμως ανεπιθύμητη, κανείς δε θέλει να είναι μαζί μου. Με χαρακτήριζαν μάγισσα»
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»