Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα στην εκπομπή της Μελέτη

 
 
«Ήταν ένας πολύ όμορφος σταθμός της ζωής μου», εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. «Η Φαίη Σκορδά με είχε πει άνανδρο! Και λέω και το όνομά της γιατί πραγματικά…»
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ήταν καλεσμένος στην Ελεονώρα Μελέτη και όταν μίλησε για τον παππού του, τον άνθρωπο που τον μεγάλωσε και τον θαυμάζει δεν άντεξε και λύγισε.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε με τόσο τρυφερά λόγια για τον παππού του που μας συγκίνησε: «Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ήθελα να γίνω ηλεκτρολόγος. Λόγω του χωρισμού των γονιών μου πήρα τη ζωή πιο γρήγορα στα χέρια μου.

Δεν μπήκα στη διαδικασία να μάθω την αιτία χωρισμού των γονιών μου. Το πατρικό πρότυπο το βρήκα στο πρόσωπο του παππού μου.Ο παππούς μου με έμαθε στη ζωή μου να είμαι ευγενής! Για μένα, ο παππούς μου ήταν ένας πολύ όμορφος σταθμός της ζωής μου»!

Δείτε όλα όσα είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για τον παππού του αλλά και τα δάκρυά του on camera!

Για τη Φαίη Σκορδά απάντησε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στα “Μεσάνυχτα” και την Ελεονώρα Μελέτη, αναφερόμενος στο περιστατικό που η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 είχε πει για τον ίδιο πως φέρθηκε άνανδρα.

«Ευτυχώς είμαι πολύ τυχερός και η οικογένειά μου ξέρει ποιος είμαι. Δεν το κάνω γιατί ζητάω την απάντηση για την οικογένειά μου, το κάνω γιατί έτσι είμαι σαν άνθρωπος, δεν θα ήθελα να τους πληγώσω. Γιατί να τους πληγώσω; Είναι άνθρωποι που είναι έξω από αυτό. Δεν χρειάζεται να ακούν άκομψους χαρακτηρισμούς για το παιδί τους.

Το “κορυφαίο” ήταν με τη Φαίη Σκορδά. Λέω και το όνομα γιατί πραγματικά της το έχω πει κιόλας και δεν με νοιάζει. Με είχε πει άνανδρο. Μπήκε στη διαδικασία να με πει άνανδρο για την τότε σχέση μου με την Ελισάβετ Σπανού, που εγώ ποτέ δεν έχω δώσει δήλωση για τίποτα, γύρισε και είπε, σε μια δήλωση που δεν έχω δώσει, ότι εγώ φέρθηκα άνανδρα σε μια γυναίκα.

Τις γυναίκες όχι απλά τις αγαπώ και τις σέβομαι, είναι ένα κομμάτι του χαρακτήρα μου, του εαυτού μου, της ζωής μου και τις έχω πολύ ψηλά στο κεφάλι μου. Της το είπα σε μια συνέντευξη, ότι αυτό που είπε δεν μου άρεσε», είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

 

Το μοντέλο μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον χωρισμό του από τη Μαρία Καλάβρια και εξομολογήθηκε πως δεν θέλει να τη βγάλει από τη ζωή του.

Χαρακτηριστικά, ανέφερε: «Δεν είναι εύκολο να συνυπάρχεις επαγγελματικά αφού έχεις χωρίσει. Δεν θα σου πω ότι είναι εύκολο ή ότι είναι δύσκολο. Απλά ποτέ δεν επέλεγα τον εύκολο δρόμο. Η Μαρία είναι ένας άνθρωπος που δεν θέλω να βγάλω από τη ζωή μου για πολλούς και διάφορους λόγους. Οπότε προσπαθώ να κάνω το ακατόρθωτο, αν είναι ακατόρθωτο, που δεν είναι ακατόρθωτο. Αλλά θα μου πει κάποιος σουηδική σχέση, σκανδιναβική. Δεν είναι σουηδική σχέση, είναι όλα μέσα στο μυαλό. Είναι από πιο πρίσμα βλέπεις την κατάσταση. Όταν βλέπεις και χαίρεσαι με έναν άνθρωπο που έχεις μαζί σου, γιατί σε έχει βοηθήσει σε πολλές καταστάσεις και πολλά πράγματα, θέλεις να τον έχεις δίπλα σου. ‘Όταν σου βγει το εγωιστικό κομμάτι και δεις ότι δεν θες αυτόν τον άνθρωπο να τον πληγώνεις, γιατί ένα πράγμα που δεν μου αρέσει στις σχέσεις μου και πολλοί άνθρωποι το κάνουν, ακόμα και από ένα απλό φλερτ, είναι να δείξει ποιος έχει το πάνω χέρι. Είναι κάτι που δεν μου αρέσει. Δεν το έκανα στα 16 μου, δεν θέλω να δείξω αν είμαι όμορφος, άσχημος, να σου βγάλω ή να μην σου βγάλω την ανασφάλεια σου. Είναι κάτι το οποίο είναι αδιάφορο, ξενερώνω, χωρίζω, φεύγω. Θέλω να περνάω τόσο όμορφα και να περνάει τόσο όμορφα και άλλος, που να μην θέλω να το συζητήσω και να μην χρειαάζεται να πάω παρακάτω»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»