«Ήταν μια μαύρη σεζόν, έχασα το κέντρο της ζωής μου»

 
«Ο εγκλεισμός λόγω της καραντίνας έκανε καλό στο πένθος μου», η Κατερίνα Γκαγκάκη απαντά και για το συμβάν με την φοιτήτρια: «Είναι ανόητο, περιττό και κάνει τη συγγνώμη μπά…ρδη» Η ανακοίνωση που δεν περιμέναμε- Τέλος η tv!
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Στα “Μεσάνυχτα” της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης η Κατερίνα Γκαγκάκη, η οποία συγκινημένη μίλησε για την απώλεια του πατέρα της.

«Η σεζόν που πέρασε ήταν “μαύρη” για μένα. Ένιωσα ότι με το θάνατο του πατέρα μου έχασα τον κόσμο. Αυτή η χρονιά μου πήρε το “κέντρο” της ζωής μου. Από το 2020 θα μου μείνει μόνο μια εικόνα, του πατέρα μου που τον άφησα στην εντατική κι έφυγα.

Ο μπαμπάς μου πέθανε στο πρώτο δεκαπενθήμερο της καραντίνας. Ο εγκλεισμός, λόγω της καραντίνας, έκανε καλό στο πένθος μου», είπε αρχικά η Κατερίνα Γκαγκάκη.

 

Για το περιστατικό με την φοιτήτρια στον αέρα της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα, το οποίο σήκωσε θύελλα αντιδράσεων σε όλη την Ελλάδα, μίλησε η Κατερίνα Γκαγκάκη στα “Μεσάνυχτα” και την Ελεονώρα Μελέτη.

«Για το συμβάν με την “φοιτήτρια” έχω να πω ότι η πρόθεσή μου δεν ήταν κακή και ότι πια δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Τα πράγματα παίρνουν τις διαστάσεις που τους πρέπει. Θεωρώ ανεδαφικό να ασχολούμαστε με κάτι το οποίο εκ του αποτελέσματος φαίνεται ότι η πρόθεση δεν ήταν κακή. Είμαι πολύ κάθετη στο ότι δεν θέλω να ξαναμιλήσω για δικαιολογίες…

Είναι ανόητο, περιττό και κάνει τη συγγνώμη “μπά…ρδη” και γι’ αυτό είμαι απολύτως κάθετη. Όποιος με ξέρει, με ξέρει καλά, μετά από 25 χρόνια δεν έχω να αποδείξω σε κανέναν τίποτα ούτε σε επίπεδο ηθικής, ούτε σε επίπεδο δεύτερων και τρίτων σχέσεων, ούτε σε επίπεδο επαγγελματικής κατάρτισης και αποτελεσματικότητας. Μου πήρε μέρες για να συχγωρήσω τον εαυτό μου για το ότι με πρόδωσε η κρίση μου.

Κάποιοι πήραν τηλέφωνο τον πατέρα μου, του είπαν αίσχη και τέρατα για μένα, αυτό δεν θα το συγχωρήσω σε κανέναν άνθρωπο. Έκλαιγε με αυτά που του είπαν για μένα», είπε η Κατερίνα Γκαγκάκη.

 

Η Κατερίνα Γκαγκάκη είπε στην Ελεονώρα Μελέτη: «Είμαι απόλυτα ενεργή, είμαι στον Δήμο, έχω δραστηριότητα πολύ συγκεκριμένη και είμαι πολύ χαρούμενη. Η τηλεόραση στο σημείο που είναι αυτή τη στιγμή, δεν μου ταιριάζει και εγώ δεν της ταιριάζω. Άρα άνω τελεία. Η δημόσια σφαίρα με τους ανθρώπους που δραστηριοποιούνται είναι αυτό που θέλω».

Και πρόσθεσε: «Θα σταματήσω την τηλεόραση. Η εκπομπή θα σταματήσει. Η δική μου συμφωνία θα τέλειωνε τον Ιούνιο. Ήταν πολύ ξεκάθαρο πως αυτό το κομμάτι θα τελείωνε για να κάνω κάτι άλλο. Φέτος έκανα προσπάθειες να συνδυάσω δύο πράγματα που δεν συνδυάζονται, η τοπική αυτοδιοίκηση και η τηλεόραση. Αυτός ο συνδυασμός δεν ήταν έξυπνος. Ήταν ελλιπής κρίση για μένα»!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν έμαθα την καταγγελία βιασμού εις βάρος μου, ήταν κεραυνός εν αιθρία»
Το πρώτο μήνυμα του Δημήτρη Δερματά μετά το τροχαίο και το χειρουργείο
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Γιάννης Ξανθόπουλος ανάρτησε το πρώτο του βίντεο 1,5 μήνα μετά το θανατηφόρο τροχαίο
Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Ο πατέρας μου δεν με αποδέχθηκε… έλεγε αν σου βγει έτσι ο γιος, να τον σφάξεις»
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Μαρία Αντωνά και Άρης Σοϊλέδης ανταλλάζουν αναρτήσεις όλο νόημα μετά τον... χωρισμό τους
Γιώργος Καραμίχος: «Συνεχίζω τη θεραπεία μου για τον καρκίνο για λίγο ακόμα»
Γιώργος Θεοφάνους: «Είμαι παραδοσιακός, την Κυριακή θέλω να τρώμε κοτόπουλο με πατάτες, είμαι & της εκκλησίας»
Η δημόσια αντίδραση της Ελένης Βουλγαράκη, στις φήμες περί ντόπινγκ του συντροφου της, Φώτη Ιωαννίδη