Τα κλάματα & το μήνυμα της, ώρες πριν παραδώσει τον θρόνο της... στην ιστορία!

 
Ξέσπασε σε κλάματα η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα! «Βγήκα έξω ερείπιο»! Το απόλυτο brand της ελληνικής τηλεόρασης, αποχαιρετά 30 χρόνια, απίθανα, τεράστιας καριέρας: «Αναρωτιέμαι… θα κοιμηθώ απόψε;»
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Λίγες ώρες απομένουν για το “αντίο” που θα πει η Ελένη Μενεγάκη στους τηλεθεατές, κλείνοντας έτσι έναν μεγάλο κύκλο στη ζωή, αλλά και στην τηλεοπτική της καριέρα.

Η παρουσιάστρια αποχωρεί, μετά από αρκετά χρόνια, από την τηλεόραση και όλοι περιμένουν με ανυπομονησία να δουν όλα όσα θα πει πριν αποχαιρετήσει το κοινό.

Όσο περνούν οι ώρες, η αγωνία μεγαλώνει πάρα πολύ και για την ίδια, η οποία, με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναρωτιέται γι’ αυτή την τελευταία νύχτα, πριν το μεγάλο “φινάλε” της.

«Αναρωτιέμαι… θα κοιμηθώ απόψε;», έγραψε η Ελένη Μενεγάκη στη λεζάντα.

Η ανάρτηση που έκανε η Ελένη Μενεγάκη…

 
 
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Στην χθεσινή, προτελευταία της εκπομπή, πριν εγκαταλείψει την τηλεόραση, η Ελένη Μενεγάκη λύγισε μία μέρα πριν το μεγάλο της φινάλε στην τηλεόραση! 

Μια συγκλονιστική σκηνή στιγμή στην προτελευταία εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη… Μια μέρα πριν αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό, η παρουσιάστρια ξέσπασε σε κλάματα μετά την προβολή ενός αφιερωματικού βίντεο για τα 15 χρόνια «Ελένη» στον Alpha, όταν άκουσε τα τραγούδια της Νατάσας Θεοδωρίδου. Η Ελένη Μενεγάκη «λύγισε» στον αέρα…

«Χαμηλώστε λίγο τη μουσική γιατί ήμουν τελείως αλλού… Γι’ αυτό δεν θέλω να βάζω τη Νατάσα να την ακούω σε αυτή την εκπομπή… πάντα μου δημιουργεί συναισθήματα συγκίνησης… Την έχω συνδυάσει με πάρα πολλά πράγματα στη ζωή μου, με πολύ ευχάριστα, με πολύ έντονα συγκινησιακά και με δύσκολες περιόδους της ζωής μου… Αλλά την έχω συνδυάσει πάντα, ακόμα και όταν η φωνή της κλαίει, πάντα με γέλια.  Θέλουμε και οι δύο να παρασύρουμε τον κόσμο στη χαρά, δεν θέλουμε να δείχνουμε αδυναμία, είναι λάθος μας βέβαια αυτό.

Α ρε Νατάσα γιατί σε έβαλα; Και το είπα ναι! Γι’ αυτό και προχθές στο μοντάζ χαλάστηκα και βγήκα έξω ερείπιο. Μου θυμίζουν πολύ έντονες στιγμές και δεν με αφήνουν να κρατάω πάντα αυτό που θέλω σε τάξη», είπε κλαίγοντας με λυγμούς η Ελένη Μενεγάκη σε μια πρωτοφανή προσωπική εξομολόγηση.

Στη συνέχεια, εμφανίστηκε στο παράθυρο η Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία είχε, επίσης, βάλει τα κλάματα. Οι δύο γυναίκες σε μια μοναδική τηλεοπτική κουβέντα…

Λίγο πριν το τέλος από τον Alpha, η Ελένη Μενεγάκη φανερώνει στους τηλεθεατές πολλές πτυχές του εαυτού της…

Κι όμως μία μέρα πριν το μεγάλο της φινάλε, η Ελένη Μενεγάκη έκανε την πιο προσωπική αποκάλυψη στον αέρα της εκπομπής της!

Η παρουσιάστρια μίλησε για τις πιο δύσκολες στιγμές που ενώ έπρεπε να βγει στην εκπομπή χαμογελαστή, εκείνη ήθελε να κάθεται κλειδωμένη σε ένα δωμάτιο και να κλαίει!

Η Ελένη Μενεγάκη είπε στην Άση Μπήλιου που συνεργάστηκε μαζί της: «Σε ευχαριστώ που με βοήθησες σε πιο προσωπικές στιγμές μου, που έλεγα πώς θα βγω και θα χαμογελάσω, πώς θα πω καλημέρα, καλησπέρα, δεν θέλω να μιλήσω, θέλω να κλειδωθώ σε ένα δωμάτιο μόνη μου. Άση σ’ ευχαριστώ για όλα για τις στιγμές που κολλούσε το μυαλό μου σε δύσκολες στιγμές και εσύ με πήγαινες πιο κάτω με τον δικό σου τρόπο….»!​​​​​​​

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Η Αγγελική Ηλιάδη κατεβαίνει συνυποψήφια με Βέφα Αλεξιάδου & Εύη Βατίδου στις Ευρωεκλογές!
Παύλος Σταματόπουλος: «Σε αυτή τη δύσκολη ώρα δεν έμεινα ούτε ένα λεπτό μόνος»
Ατύχημα για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Προσγειώθηκε στο κεφάλι μου... Την έχω ακούσει!»
Στο νοσοκομείο η Μαρία Φραγκάκη – Η φωτογραφία ξαπλωμένη στο κρεβάτι του πόνου
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Έχει αλλάξει η δημοσιότητα την ζωή μου, 100%»
Το «ευχαριστώ» του Χρήστου Μάστορα και η δημόσια υπόσχεση στη Μαρινέλλα
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Όταν έβγαζα πολλά χρήματα από τη δουλειά μου, τα ξόδευα αμέσως…»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Τα ήπιε με τον πατέρα του o James Καφετζής μετά το ναυάγιο στον Ειρηνικό – Η φωτογραφία τους στον Παναμά