Ντέμη και Άλκηστις μιλούν για το σύμφωνο συμβίωσης και τα ομοφοβικά σχόλια

 

Δείτε όλα όσα είπαν η Ντέμη Γεωργίου και η Άλκηστις Αλεξανδράτου στα «Μεσάνυχτα»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η Άλκηστις Αλεξανδράτου και η Ντέμη Γεωργίου, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το MasterChef, έδωσαν κοινή συνέντευξη και μίλησαν ανοιχτά για τη σχέση τους στα “Μεσάνυχτα” και την Ελεονώρα Μελέτη. Θυμήθηκαν τα πρώτα συναισθήματα, αλλά και την εξέλιξη που πήρε η ζωή τους όταν η μία βρήκε την άλλη σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης.

Πόσο δύσκολο ήταν για την Άλκηστη να ανακοινώσει στην οικογένεια πως θέλει να είναι ζευγάρι με την Ντέμη; Σκέφτονται να κάνουν παιδί και ποιός ο λόγος που τις οδήγησε να  κάνουν σύμφωνο συμβίωσης;

 

«Έχουμε αντιμετωπίσει διάφορα προβλήματα κατά καιρούς, αλλά εγώ ποτέ δεν φοβήθηκα να μιλήσω για μένα. Με την Άλκηστη μιλήσαμε ένα βράδυ στο facebook, συναντηθήκαμε και από τότε είμαστε μαζί. Κάναμε σύμφωνο συμβίωσης για να νιώσουμε ασφάλεια. Σε δύο σπίτια που νοικιάζαμε έχει τύχει να τσακωνόμαστε και να μας στείλουν την αστυνομία. Σε ένα straight ζευγάρι δεν θα γινόταν αυτό. Στο MasterChef δεν είχα κανένα αρνητικό σχόλιο από τα παιδιά. Έχουμε δεχθεί υβριστικά μηνύματα, αλλά κάποιοι έχουν στείλει και μηνύματα συγγνώμης», είπε η Ντέμη Γεωργίου.

«Στα 17 μου έπαθα κατάθλιψη γιατί προσπαθούσα να προσαρμοστώ στα καλούπια που ήθελε η οικογένειά μου. Μεγάλωσα σε ένα ομοφοβικό περιβάλλον. Δεν ερωτεύτηκα τον σύζυγό μου, μου άρεσε ο τρόπος ζωής μας. Περνούσα συχνά από τη γειτονιά της Ντέμης για να τη δω. Η Ντέμη ήρθε και έμεινε στο σπίτι μαζί με τον πρώην σύζυγό μου και τα παιδιά μου. Η οικογένειά μου άργησε να αποδεχθεί την επιλογή μου να είμαι με τη Ντέμη. Περάσαμε κρίσεις με τη μητέρα μου, δεν μιλούσαμε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν να επικοινωνήσουμε τη σχέση μας σε όσους ήταν εχθρικοί. Οι περισσότερες φίλες μου δεν το αποδέχθηκαν και “έφυγαν”», είπε η Άλκηστις Αλεξανδράτου.

Η Άλκηστις αποκάλυψε πόσο δύσκολο ήταν να ανακοινώσει στην οικογένεια της πως θέλει να είναι ζευγάρι με την Ντέμη!

«Ο άντρας μου δεν είχε κανένα πρόβλημα να δεχτεί την αλήθεια για τη σχέση μου με τη Ντέμη. Του μπαμπά μου του φάνηκε περίεργο. Σου λέει τέτοια γυναικάρα και θέλει γυναίκα. “Θα σου βρω εγώ έναν σωστό άνδρα” και του λέω “όχι, μπαμπά μου σε ευχαριστώ”.

Η μαμά μου είχε για αρκετά χρόνια θέματα, αλλά τώρα έχουμε συμφιλιωθεί απόλυτα. Περάσαμε 4 μεγάλες κρίσεις να μη μιλάμε. Στην αρχή η μάνα μου νόμιζε πως πέρναγα κάποια φάση. Στο τέλος προκειμένου να μην έχει καθόλου το παιδί της το αποδέχτηκε» τόνισε η Άλκηστις.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Με τη Ζέτα θέλαμε παιδί αλλά τώρα θα ήταν στενάχωρο. Δεν θα ζούσε με τους γονείς του»
Έγινε το τελευταίο εγκεφαλογράφημα, του Δημήτρη Κόκοτα - Tι έδειξαν τα αποτελέσματα
Η ανάρτηση της Πέγκυ Ζήνα για τα 12 χρόνια χωρίς τον Δημήτρη Μητροπάνο: «Η μέρα ξημερώνει γκρίζα για μένα»
O Νίκος Βέρτης πήρε εξιτήριο μετά την τροφική δηλητηρίαση που αντιμετώπισε
H Ελένη Φουρέιρα έγραψε ιστορία με το πρώτο διαμαντένιο άλμπουμ στην Ελλάδα
Γιώργος Λιάγκας: «Ο σταθμάρχης είχε πόρνη για να σκοτώνει την ώρα του ενώ οι επιβάτες σκοτώθηκαν κανονικά»
Οι πρώτες on camera δηλώσεις του Πύρρου Δήμα και της Αφροδίτης Σκαφίδα: «Είχα μία δύσκολη γέννα»
Η κόρη της Κim Kardashian και του Kanye West κερδίζει 28.000 ευρώ για κάθε ανάρτηση στο TikTok
Η νέα φωτογραφία της Celine Dion εν μέσω του αγώνα με το Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου
Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν αναγνωρίζω τίποτα στην καταγγελία εις βάρος μου. Δεν πιστεύω ότι θα καταδικαστώ»