«Θα παραμείνω στην Κύπρο, δεν θέλω να πάω στην Ελλάδα»

 
 
 «Θέλω να αποδείξω πως αξίζει να ασχοληθούν μαζί μου για πολύ καιρό ακόμα»
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Όταν άκουσε τους κριτές, διάσημους chefs, να του ανακοινώνουν πως προκρίνεται στον μεγάλο τελικό του φετινού «Master Chef», ξέσπασε σε κλάματα. Διεκδίκησε τον τίτλο έχοντας απέναντί του έναν καλό του φίλο, τον Σταύρο Βαρθαλίτη, ο οποίος ήταν και ο τελικός νικητής, με τον Κύπριο συμπαίκτη του να δηλώνει υπερήφανος. Ο λόγος για τον Σταυρή Γεωργίου, ο οποίος, έχοντας ως μαγειρικό «μέντορα» τον σεφ Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ξεχώρισε από την αρχή του τηλεοπτικού διαγωνισμού όχι μόνο για τις μαγειρικές του ικανότητες, αλλά και για την αυθεντικότητα του χαρακτήρα του.

Ευθύς, ευαίσθητος, έξυπνος και μάχιμος, κατάφερε να πετύχει τον στόχο του: να φτάσει στον τελικό και να κάνει υπερήφανους τους αγαπημένους του ανθρώπους αλλά και ολόκληρη την Κύπρο, που έστησε ένα τρικούβερτο γλέντι για εκείνον, αφού ήταν ο πρώτος παίκτης από τη Μεγαλόνησο στην ιστορία του ελληνικού «Master Chef» που βρέθηκε στους φιναλίστ του παιχνιδιού.
Αμέσως μετά τη νίκη του Σταύρου Βαρθαλίτη, ο Κύπριος διαγωνιζόμενος δημοσίευσε μία φωτογραφία, την οποία συνόδευσε με λόγια βγαλμένα από την καρδιά του, ευχαριστώντας για ακόμη μία φορά τους κριτές και όσους τον στήριξαν.

«Ενα μεγάλο ταξίδι έφτασε στο τέλος του. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο, ειδικά στην Κύπρο μας, για την πίστη, τη στήριξη και την αγάπη που μου έδειξε τους τελευταίους 7 μήνες. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Την παραγωγή αυτού του τεράστιου project, τους κριτές για όλη τη στήριξή τους και τα καλά τους λόγια, για να γίνω ακόμα καλύτερος στο μεγάλο κεφάλαιο που ονομάζεται Μαγειρική. Γιατί γι’ αυτό μπήκα στον διαγωνισμό. Νικητές είμαστε όλοι! Να έχετε όλοι πάνω απ’ όλα υγεία, αγάπη και ευτυχία σε αυτές τις δύσκολες μέρες που έχουμε περάσει αυτόν τον καιρό. Stay tuned… Something big is coming!», έγραψε.

Μοναχικός, με την αυτοπεποίθηση που του έδωσαν οι γνώσεις και οι τεχνικές του ικανότητες, δεν μπήκε στο παιχνίδι για να κάνει φιλίες -όπως έχει δηλώσει-, αλλά για να δώσει τον καλύτερό του εαυτό και να φτάσει μέχρι το τέλος. Έχοντας την υποστήριξη της μητέρας, της αδελφής και της συντρόφου του, άντεξε μέσα στον διαγωνισμό μέχρι τον τελικό και σήμερα απολαμβάνει τα όσα κατάφερε. «Εύχομαι να κρατήσω όλο αυτό που μου συμβαίνει, να μην είναι κάτι πρόσκαιρο, επειδή όλοι ασχολούνται με τους φιναλίστ. Να αποδείξω πως αξίζει να ασχοληθούν μαζί μου για πολύ καιρό ακόμα», δηλώνει στο «Secret» ο ταλαντούχος Κύπριος.

 

Με τη φωνή του να μαρτυρά ενθουσιασμό, μίλησε και για τους γονείς του, λέγοντας πως «είναι πολύ συγκινημένοι ακόμα, πολύ χαρούμενοι και χαίρομαι και εγώ μαζί τους». Όσο για την απόφαση του φετινού νικητή, Σταύρου Βαρθαλίτη, να μοιραστεί το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ μαζί του, αποκαλύπτει στο «Secret»: «Ηταν κάτι που είχαμε συμφωνήσει από πριν. Είναι κάτι πολύ προσωπικό, που μας ενώνει». Ο ίδιος έχει δεχθεί αρκετές προτάσεις για συνεργασία από την Ελλάδα και την Κύπρο. «Θα παραμείνω στην Κύπρο, δεν θέλω να πάω στην Ελλάδα», αναφέρει και συνεχίζει λέγοντας πως θα κάνει… λίγο απ’ όλα. «Θα δουλέψω και στην τηλεόραση, θα ασχοληθώ και με τα εστιατόρια, όμως, πρώτα να φάει καλά ο κόσμος», λέει χαριτολογώντας.

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο Σταυρής Γεωργίου έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της καλλονής συντρόφου του, Ελενας Κανναουρίδου. Η αγαπημένη του φιναλίστ του φετινού «Master Chef» είναι από τη Λάρνακα, ασχολείται με το μακιγιάζ και είναι 22 χρόνων. «Ναι, είμαι ερωτευμένος, δεν το κρύβω», δηλώνει στο «Secret», όμως για γάμο… ούτε λόγος. «Τι μου λες; Μην ακούω αυτή τη λέξη! Πρέπει να πετύχω πρώτα τους στόχους μου. Να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα», εξηγεί στο «Secret».

Όσο για την πιο δύσκολη στιγμή που έχει ζήσει μέχρι σήμερα στην επαγγελματική του πορεία, αποκαλύπτει πως «ήταν στο εξωτερικό». «Όταν πήγα να δουλέψω έξω, είδα την άσχημη πλευρά… Έτρωγα τηγανιές στο κεφάλι, ωμά, όταν έκανα κάτι λάθος, γι’ αυτό όμως έγινα καλύτερος», παραδέχεται και εξηγεί πως κράτησε μόνο τα θετικά στοιχεία από τη συνεργασία αυτή. «Φώναζαν συνεχώς, υπήρχε ένταση, πήρα αυτό που ήθελα να πάρω και μετά έφυγα και επέστρεψα στην Κύπρο. Κερδισμένος βγήκα», αναφέρει, αποδεικνύοντας πως, αν και μόλις 25 ετών, έχει ώριμη σκέψη, που τον έφτασε μέχρι τον τελικό ενός δύσκολου μαγειρικού διαγωνισμού. Και, όπως όλα δείχνουν, θα μας απασχολήσει για πολλά χρόνια με τις μαγειρικές του ικανότητες.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;