«Ήταν δύσκολο να ακούμε με τη Χριστίνα ότι το κάναμε επίτηδες»

 
 
Ο Σάκης Τανιμανίδης εξομολογείται για τον κορωνοϊό! «Η Μπόμπα είναι μια πολύ ωραία γυναίκα που απέκτησε φήμη επειδή παντρεύτηκε εμένα και αυτό είναι εύκολος στόχος για κάποιους», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο Σάκης Τανιμανίδης συνάντησε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο “The 2night Show” και σε μια φιλική κουβέντα μίλησε για όλους και για όλα. Αναφέρθηκε στο πώς βίωσε τον κορωνοϊό, ενώ απάντησε και για τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του, η Χριστίνα Μπόμπα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Ποιος νομίζει πως είναι ο Σάκης Τανιμανίδης που παίρνουμε φως από αυτόν;»

«Δεν νιώθω ότι με την Χριστίνα βγάζουμε την προσωπική μας ζωή στο διαδίκτυο. Χρησιμοποιούμε τα social media με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και ίσως  σε μικρότερο βαθμό, όπως το χρησιμοποιούν περίπου δύο δισεκατομμύρια άνθρωποι στον πλανήτη. Ήταν δύσκολο που ήμασταν κλεισμένοι μέσα στο σπίτι έχοντας διαγνωστεί με κορωνοϊό και να διαβάζουμε και τέτοιου είδους δημοσιεύματα ότι το κάνουμε επίτηδες, δεν είναι ότι καλύτερο.

Πριν λίγες μέρες βρέθηκα σε ένα νησί, περπατούσα μπροστά από μια καφετέρια και μου λέει ένας τύπος “αυτό με τον κορωνοϊό ήταν ψέματα, πες το”. Αρκετός κόσμος το άκουσε αυτό και επειδή οι άνθρωποι, πιστεύω, ότι είναι καλοί, όταν διαβάσουν κάτι δεν έχουν λόγο να πιστέψουν ότι είναι ψέμα. Το πρόβλημα δεν είναι αυτοί που τα διαβάζουν, είναι αυτοί που τα γράφουν. Δεν έχω απαντήσει ποτέ σε κανένα δημοσίευμα, αδιαφορώ», είπε αρχικά ο Σάκης Τανιμανίδης.

 

Τι γνώμη, όμως, έχει ο Σάκης Τανιμανίδης για την κριτική που δέχτηκε η Χριστίνα Μπόμπα για την παρουσία της στο Voice;

«Η Χριστίνα είναι λίγο πιο ευαίσθητη στα αρνητικά σχόλια και είναι λογικό γιατί δεν έχει εμπειρία σε αυτό το κομμάτι. Δεν ήθελε να βγει στην τηλεόραση, αλλά  η πρόταση από το Voice της άρεσε. Αδικήθηκε πολύ, πριν καν βγει το πρώτο επεισόδιο, γράφανε πόσο κακή είναι πριν βγει στην τηλεόραση. Είχε τα κότσια όμως να το κάνει. Είναι μια πολύ ωραία γυναίκα που απέκτησε φήμη επειδή παντρεύτηκε εμένα και αυτό είναι εύκολος στόχος για κάποιους», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης.

 

Ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος απάντησε μετά από πολύ καιρό για το World Party, ενώ αναφέρθηκε και στο Survivor.

«Το World Party ήταν μια συλλογική δουλειά και είμαστε πολύ περήφανοι όλοι μας για το αποτέλεσμα που βγάλαμε και δεν ήταν καθόλου εύκολο. Αυτό, δηλαδή, που βλέπεις στην οθόνη της τηλεόρασής σου δεν αντικατοπτρίζει τις δυσκολίες που είχε από πίσω όλο αυτό το πρότζεκτ για να βγει. Έγινε με μεράκι, με αγάπη, με πάθος να βγάλω την εκπομπή. Αν δεις την πορεία μου, ήταν ότι είχα εκείνη τη στιγμή να κάνω. Από ταξίδια βρέθηκα σε ριάλιτι να παρουσιάζω το Survivor, μετά βρέθηκα σε ένα στούντιο να κάνω τον κριτή σε ταλέντα, μετά τηλεπαιχνίδι… Έκανα ότι ένιωσα ότι γουστάρω να κάνω.

Αν είχα την επιλογή να μην παρουσιάσω ένα από τα τέσσερα, θα επέλεγα το παιχνίδι, το Boom. Στο παιχνίδι έμαθα γι’ ακόμα μία φορά ότι δεν πρέπει ποτέ να κάνεις κάτι που δεν το πιστεύεις απλά και μόνο για οικονομικούς λόγους. Η λέξη ριάλιτι με τρόμαξε στην αρχή και δεν ήμουν πολύ θετικός για το Survivor. Ερχόμενος από το World Party που ένιωθα τη δημιουργία μέσα μου, γιατί ήταν ένα κόνσεπτ που είχα δημιουργήσει μαζί με τους φίλους, δεν ήμουν σίγουρος αν θα μου ταιριάξει περισσότερο ο ρόλος του παρουσιαστή και όχι του δημιουργού», είπε αρχικά ο Σάκης Τανιμανίδης.

Στη συνέχεια ο Σάκης Τανιμανίδης αποκάλυψε πως δεν θα ήθελε να παρουσιάσει το Big Brother: «Δεν θα το παρουσίαζα, είναι κάτι που δεν μου ταιριάζει».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Τα αρνητικά σχόλια για τις φωτογραφίες της Χριστίνα Μπόμπα χωρίς ρούχα και η αποστομωτική απάντησή της
Σωτήρης Τσαφούλιας: «Έχω εταιρεία πώλησης πετρελαίου στο ναυτιλιακό κομμάτι»