Πέμπτη, 13 Αυγούστου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Τα νέα πρόσωπα της κυβέρνησης στις πιο ανατρεπτικές εμφανίσεις τους στα social

  25/06/2020 08:30
Τα νέα πρόσωπα της κυβέρνησης στις πιο ανατρεπτικές εμφανίσεις τους στα social

Τα νέα πρόσωπα της κυβέρνησης στις πιο ανατρεπτικές εμφανίσεις τους στα social

  25/06/2020 08:30
 
 
Χαράλαμπος Πετρίδης, Βασίλης Δημητριάδης και Έμιλυ Γιολίτη που δεν θυμίζουν σε τίποτα τον κλασσικό, παραδοσιακό, υπουργό στην Κύπρο!
 

Λίγο πριν αναλάβουν τα νέα τους καθήκοντα στην κυβέρνηση, ψάξαμε τα προφίλ των τριών νέων προσώπων στα social media.

Πέρα από την Έμιλυ Γιολίτη με το απίθανο instagram account με τις 24.500 followers και τα άλλα δύο νέα πρόσωπα ο Χαράλαμπος Πετρίδης και Βασίλης Δημητριάδης έχουν αναρτήσει κατά καιρούς φωτογραφίες στα προσωπικά τους προφίλ που δεν θυμίζουν σε τίποτα τον κλασσικό, παραδοσιακό, υπουργό στην Κύπρο!

Ειδικά η πολυταξιδεμένη κυρία της παρέας (θα μπορούσε να συγκριθεί ίσως μόνο με τη Μαρίνα Βερνίκου και το Σάκη Τανιμανίδη) έχει φωτογραφικό υλικό από όλο τον κόσμο, στα καλύτερα ξενοδοχεία, εστιατόρια, μουσεία. Ενώ ενδιαφέρον είναι και η ενασχόλησή τους με τον αθλητισμό! Γιόγκα, στίβος και ποδηλασία!

Έναν καλό γνώστη των ναυτιλιακών θεμάτων τοποθέτησε στο Υφυπουργείο Ναυτιλίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
 
Ο Βασίλης Δημητριάδης σπούδασε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο του Surrey της Μεγάλης Βρετανίας και στη συνέχεια απέκτησε από το εν λόγω Πανεπιστήμιο μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοικητική Επιστήμη.
 
 

Ο νέος υπουργός Άμυνας Χαράλαμπος Πετρίδης αφήνει πίσω του το Δήμο Αγλαντζιάς τον οποίο υπηρετεί από το 2016 από τη θέση του Δημάρχου, για να αντικαταστήσει τον Σάββα Αγγελίδη στο Υπουργείο Άμυνας.
 
Γεννήθηκε στη Λευκωσία στις 19 Οκτωβρίου 1974.

 
 

Η Έμιλυ Γιολίτη είναι Συνεταίρος του δικηγορικού γραφείου Αριστοδήμου, Λοϊζίδης, Γιολίτης ΔΕΠΕ (το οποίο συγχωνεύθηκε με την Harneys ΔΕΠΕ το 2010), και είναι επικεφαλής για θέματα εταιρικού δικαίου, ανταγωνισμού και φορολογίας του ομίλου Harneys.
 
Η Έμιλυ έχει χαρακτηριστεί ως "μια αξιοσημείωτη δικηγόρος επιχειρήσεων με ιδιαίτερη εμπειρία σε φορολογικά θέματα και κατατάσσεται ως κορυφαία δικηγόρος από το ‘Chambers Global’, καθώς και ως ηγέτης στον τομέα της από την ‘Citywealth Leaders List’.
 
Η Έμιλυ έχει συμπεριληφθεί κατ' επανάληψη στην λίστα της Citywealth IFC Power Women Top 100 που «αναγνωρίζει γυναίκες με επιτεύγματα που διαμορφώνουν την κοινή γνώμη, συμβάλλοντας στην προώθηση επιχειρηματικής αριστείας στη δικαιοδοσία τους και εδραιώνοντας τη φήμη του τομέα χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών».

Τομείς δραστηριότητας:
Εταιρικό Δίκαιο, Δίκαιο Ανταγωνισμού, Δίκαιο Καταπιστευμάτων, Φορολογικό Δίκαιο.
 
Η κ. Γιολίτη είναι επίσης:

• Μελος του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου από το 1998
• Διετέλεσε Πρόεδρος του διεθνούς οργανισμού Society of Trust and Estate Practitioners (STEP) Κύπρου www.step.org
• Διετέλεσε Πρόεδρος της Αρχής Ηλεκρισμού Κύπρου
• Διετέλεσε Μέλος του ΔΣ της ΑΤΗΚ
• Ιδρυτικό Μέλος του διεθνούς οργανισμού Association Internationale pour la Promotion des Femmes d' Europe (AIPFE) Κύπρου για την προώθηση των δικαιωμάτων των γυναικών www.aipfe.eu
• Συγγραφέας πολυάριθμων άρθρων σε διεθνή έντυπα, όπως το STEP Journal, Offshore Investment, Trust and Trustees etc. και συγγραφέας του βιβλίου “The Cyprus Holding Company”
 
Η Έμιλυ Γιολίτη είναι γνώστης τριών ξένων γλωσσών, αφού εκτός από Ελληνικά, μιλά Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά.

 
 
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας