Η εξομολόγηση για τον πρώτο σύζυγό της και τον ξαφνικό του θάνατο του

 
 
Την Αλίκη Κατσαβού φιλοξένησε η Ελεονώρα Μελέτη στη βραδινή της εκπομπή στον Alpha την Τρίτη. «Φώλιαζε μέσα μου ένας φόβος απροσδιόριστος και έβλεπα ότι η κουρτίνα έπεφτε» «Εκείνη την ημέρα το ήξερα ότι θα φύγει»
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η ηθοποιός και χήρα του αείμνηστου Κώστα Βουτσά αναφέρθηκε με θέρμη στις στιγμές που κρατάει από εκείνον, στην αβάσταχτη απώλεια του αλλά και στην απόφαση να προχωρήσουν στη γέννηση ενός παιδιού.

«Εκείνη την ημέρα το ήξερα» σημείωσε χαρακτηριστικά η Αλίκη Κοτσοβού στα «Μεσάνυχτα» της Τρίτης για την ημέρα που ο Κώστας Βουτσάς έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος ολόκληρη την Ελλάδα. «Φώλιαζε μέσα μου ένας φόβος απροσδιόριστος και έβλεπα ότι η κουρτίνα έπεφτε».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Όσον αφορά την απόφαση να φέρουν μαζί ένα παιδί στον κόσμο καθώς και τα σχόλια που δέχθηκε για την ηλικία του αείμνηστου ηθοποιού, ως προς την πατρότητα, η Αλίκη Κατσαβού ήταν ξεκάθαρη. «Εγώ δέχομαι ότι για κάποιους φαίνεται παράλογο, γιατί κοιτάζουν τα νούμερα. Εγώ, όμως, κοίταξα τον άνθρωπο. Ο Κώστας δεν ήταν ένας ογδοντάρης. Δεν μπορούσα να τον μετρήσω με τα κοινά μέτρα των ανθρώπων. Ήταν έξω από τα μέτρα».

«Ήταν ο ορισμός της ζωής. Γιατί αν η ζωή ήταν πρόσωπο θα ήταν ο Κωστας Βουτσάς. Ξύπναγε με το ίδιο κέφι κάθε πρωί, το ίδιο χαμόγελο, διάθεση να αγαπήσει όλο τον κόσμο από την αρχή περισσότερο, να δημιουργήσει και να δουλέψει» ανέφερε χαρακτηριστικά η Αλίκη Κατσαβού.

«Την τελευταία φορά που μπήκε στο νοσοκομείο ήθελε να φύγει. Όταν μπόρεσε να κουνήσει τα χείλη του, το πρώτο πράγμα που είπε «θέλω να βγω γρήγορα έξω». Αυτή ήταν η λαχτάρα του. Να ζήσει» πρόσθεσε με ειλικρίνεια. «Ακόμη και εκεί στην πιο δύσκολη στιγμή που οι γιατροί μάς έλεγαν πως οι πιθανότητες είναι εναντίον μας, ο Κώστας ήταν παράδειγμα για όλους μας».

«Ένιωθα πως «είναι ο Κώστας και θα βγει». Γιατί ο Κώστας δεν μπορούσε να πεθάνει. Ήταν ο Κώστας» συμπλήρωσε συγκινημένη η χήρα του αείμνηστου ηθοποιού περιγράφοντας πως ακριβώς ενημερώθηκε για τον θάνατο του».

Λόγια συνταρακτικά στα «Μεσάνυχτα» από την Αλίκη Κατσαβού…

 

Η χήρα του αείμνηστου Κώστα Βουτσά, μεταξύ άλλων, μίλησε για τις σχέσεις της με τις κόρες του ηθοποιού και έδωσε την δική της απάντηση για την κληρονομιά του.

«Έχω πολύ καλές σχέσεις με όλα τα κορίτσια και έχω και ο Φοίβος ξεχωριστή σχέση μαζί τους. Έχουν και εκείνα τα παιδιά τους και ο Φοίβος «χτίζει» μια σχέση και με εκείνα τα παιδιά. Είμαι σε μια φάση που δεν θέλω να μιλάω καθόλου για τα κληρονομικά, γιατί είναι ένα κομμάτι που θα ήθελα να το λύσουμε εμείς έτσι αγαπημένα, όπως είμαι σίγουρη ότι μπορούμε. Ιδιωτικά. Να είναι ένα κομμάτι από όλα που θα κρατήσουμε ιδιωτικά. Νομίζω ότι δεν ενδιαφέρεται και ο κόσμος να μάθει αυτές τις λεπτομέρειες…» , είπε χαρακτηριστικά.

 

Η Αλίκη Κατσαβού μεταξύ άλλων, μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για τον πρώτο της σύζυγό που πέθανε από καρδιά, αφήνοντάς την χήρα στα 29. Ο λόγος για τον συγγραφέα, ηθοποιό και σκηνοθέτη Τάκη Χρυσούλη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2011, προδομένος από την καρδιά του, σε ηλικία 65 ετών.

«Έφυγε από καρδιά. Δεν προλάβαμε να κάνουμε παιδί. Δεν ήθελε κιόλας ο Τάκης. Ήταν και ένας λόγος που καθυστέρησα να κάνω παιδί. Ο Τάκης ήταν ένας πολύ αξιόλογος άνθρωπος. Ένας θεατράνθρωπος. Αυτός που με έπλασε μετά τη δραματική σχολή για το θέατρο. Πολύ σημαντικό μυαλό και άνθρωπος. Δεν περίμενα να τον χάσω. Ήταν και η ηλικία μου που δε σκεφτόμουν καθόλου αυτή την ανατροπή στη ζωή μου. Όταν πέθανε νόμιζα ότι δεν θα με απασχολούσε κανένας άλλος άνδρας και καμία άλλη σχέση. Αλλά η ζωή γελάει και φέρνει ένα Βουτσά στη ζωή σου. Ο Κώστας ήρθε στη ζωή μου μετά από δυόμιση χρόνια» εξομολογήθηκε η Αλίκη Κατσαβού.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Έφυγε από τη ζωή o «Αστυνόμος Παντέλας», ο αγαπημένος ηθοποιός Σώτος Φιλιππίδης
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης εύχεται τα «Xρόνια πολλά» με τον πιο ξεχωριστό τρόπο... τραγουδώντας!
Αιμιλία Υψηλάντη: «Πέρασα μία ασθένεια επώδυνη. Να ξέρετε πως όταν πεθαίνουμε τη μάνα μας καλούμε»
Δημήτρης Κόκοτας: «Έχει κάποιες αντιδράσεις, δεν έχει ξυπνήσει για να λειτουργήσει μόνος, χρειάζεται υποστήριξη»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Έπαιζα θέατρο στη μητέρα μου για 17-18 χρόνια που ήταν άρρωστη»
Καίτη Γαρμπή και Διονύσης Σχοινάς γιορτάζουν 27 χρόνια γάμου – Η τρυφερή ανάρτηση της τραγουδίστριας
Παντρεύεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ - Ποια είναι η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά;
James Καφετζής: «Είχε αγοράσει η μητέρα μου, στον πατέρα μου εξοπλισμό και της έστειλε μήνυμα SOS»
Η Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζεται να κερδίσει για 3η φορά την #Eurovision - Η θεά επέστρεψε στην σκηνή του εγκλήματος
Ο καλλιτεχνικός κόσμος και όχι μόνο, αποχαιρετά την κορυφαία ηθοποιό, Άννα Παναγιωτοπούλου