Η απάντηση της Τζούλια Νόβα στα λεγόμενα του συντρόφου της για τον χωρισμό τους

 
 
Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν έπειτα από 12 χρόνια σχέσης η Τζούλια Νόβα και ο επί 12 χρόνια σύντροφός της Γιάννης Μάρκου. «'Ηλπιζα ότι θα αλλάξει. Προσπαθούσα, αλλά οι άνθρωποι δεν αλλάζουν, από πίεση σε πίεση δε γινόταν να προχωρήσουμε»
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Το ζευγάρι, ύστερα από 12 χρόνια σχέσης αποφάσισε να διακόψει την κοινή του πορεία. Μάλιστα, το πρώην κορίτσι του "Τροχού της Τύχης", μετακόμισε από το σπίτι που διέμενε με τον σύντροφό της και πλέον ζει μαζί με τη μητέρα της.

Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι ο γάμος τους θα γινόταν μέσα στον Σεπτέμβριο του 2020 και αναβλήθηκε λίγες εβδομάδες πριν λόγω της κατάστασης με τον κορονοϊό.

Ο χρόνος θα δείξει αν ο χωρισμός είναι οριστικός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Η Τζούλια Νόβα ακύρωσε το γάμο και χώρισε μετά από 12 χρόνια σχέσης

Το γεγονός επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Γιάννης Μάρκου με δήλωσή του στο Happy Day:

«Η πίεση από τον αποκλεισμό από τον κόσμο, λόγω του κορωνοϊού έφερε σε πολλά ζευγάρια προβλήματα. Η Τζούλια απογοητεύτηκε που για ακόμα μια φορά δεν θα έφτανε σύντομα η υπέροχη στιγμή του γάμου που περιμένει κάθε γυναίκα λόγω παράδοσης. Σκέφτηκε μήπως είναι καλύτερα να ασχοληθεί με τον εαυτό της, με τα χόμπι της, που θυμήθηκε ότι είναι τα extreme. Επειδή, λοιπόν, εγώ δεν ήθελα να την ακολουθήσω γιατί δεν με εκφράζει αυτός ο τρόπος ζωής, προτίμησε να τα κάνει μόνη της και να δώσει στον εαυτό της μια χαρά που της έλειπε. Έχουμε βέβαια και τις δύο εκλείψεις αυτόν τον καιρό, που αναστατώνουν, οπότε συνέβαλαν στην απότομη αλλαγή του χαρακτήρα της. Όσο και να ακούγεται περίεργο, αυτή είναι η βάση της».

Σήμερα το πρωί λοιπόν, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής, πως επικοινώνησε με την Τζούλια Νόβα η οποία επιβεβαίωσε το γεγονός, χωρίς να δίνει βέβαια παραπάνω πληροφορίες. Ωστόσο, το Happy Day, ήρθε σε επαφή με τον επιχειρηματία πρώην σύντροφό της και έκανε δηλώσεις για το χωρισμό.

Ο Γιάννης Μάρκου «έσπασε» τη σιωπή του και αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που χώρισαν. Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε μεγάλο ρόλο έπαιξε η καραντίνα. Η Τζούλα Νόβα μετά το τέλος της, πήρε την απόφαση να αλλάξει τρόπο ζωής και να κάνει extreme sport, κάτι που στον ίδιο δεν αρέσει.

Μετά την προβολή της δήλωσης του, η ομάδα του Happy Day ξεκίνησε να σχολιάζει το γεγονός. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή κάποια στιγμή που πήρε τον λόγο, δήλωσε πως η Τζούλια Νόβα σύμφωνα με τα όσα κατάλαβε η ίδια, από τα λόγια του συντρόφου της, έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο επανασύνδεσης.

 

 Η απάντηση της Τζούλια Νόβα στα λεγόμενα του πρώην συντρόφου της για τον χωρισμό

«Τα σπάσαμε. Εγώ αποχώρησα» αποκαλύπτει η όμορφη παρουσιάστρια στην εφημερίδα Sectret και τη Σάσα Σταμάτη και συνεχίζει, «Γενικότερα το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν τα πηγαίναμε πολύ καλά. Εγώ είμαι υπερκινητικός άνθρωπος. Μου αρέσει να βγαίνω έξω, να γνωρίζω κόσμο, να κάνω παρέες. Ο Γιάννης δεν είναι ακριβώς έτσι. Εγώ ήθελα να κάνω διάφορα πράγματα στη ζωή μου. Εκείνος δεν ήθελε να με ακολουθήσει. Από πίεση σε πίεση δε γινόταν να προχωρήσουμε».

Η ίδια μάλιστα ανέφερε στην εφημερίδα ότι δεν διαπίστωσαν τώρα ότι δεν ταιριάζουν τελικά.

«Το είχαμε καταλάβει καιρό πριν αλλά ήλπιζα ότι θα αλλάξει. Προσπαθούσα να τον πείσω, να τον πιέσω βασικά να αλλάξει, αλλά οι άνθρωποι δεν αλλάζουν» . Όσο για τα ρεπορτάζ που τους εμφάνιζαν ένα βήμα πριν το γάμο, απάντησε ότι «εγώ περίμενα την πρόταση κανονικά. Πρόταση εκείνος νομίζω ότι δεν είχε στο μυαλό του να κάνει, οπότε και εγώ δεν τον είχα πάρει 100% στα σοβαρά».

Όσο για τα ρεπορτάζ που τους εμφάνιζαν ένα βήμα πριν από τον γάμο, απάντησε ότι «εγώ περίμενα την πρόταση κανονικά. Πρόταση εκείνος νομίζω ότι δεν είχε στο μυαλό του να κάνει, οπότε και εγώ δεν τον είχα πάρει 100% στα σοβαρά».

Σε ερώτηση του Secret, εάν αποχώρησε και από το σπίτι, η παρουσιάστρια ήταν σαφής: «Ναι, έφυγα. Κάθομαι στη μητέρα μου. Τώρα, βόλτες και διακοπές. Μπορεί Μύκονο και Σαντορίνη»

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Η αποκάλυψη του Τάσου Ιορδανίδη μετά την απώλεια 30 κιλών: «Ξαναπήρα τα 10. Ήμουν 125»
Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Halle Berry: «Η εμμηνόπαυση δεν είναι καταστροφή αλλά φυσιολογικός κύκλος της ζωής»
Παπαράτσι «έπιασε στα πράσα» την Jennifer Aniston και την Sandra Bullock να βγαίνουν από πλαστικό χειρούργο
Ο φωτογράφος που γρονθοκοπήθηκε από τον πατέρα της Τaylor Swift, τα βάζει με τους αστυνομικούς
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο