Η Ιωάννα Τούνη χώρισε, μάζεψε τα πράγματα και έφυγε τριήμερο με τον Αλεξάνδρου!

 
 

Ο Ουγγαρέζος αποχώρησε από το Πρωινό: «Να πάτε όλοι στο δ@@@λο»! Άρης Καβατζίκης: «Είμαι εκτός αυτής της ομάδας, έγινε κατανοητό»;

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Τι συμβαίνει με την Ιωάννα Τούνη και τι δηλώνει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου;

Η Ιωάννα Τούνη και ο Χρήστος Τσεβρεντζής χώρισαν οριστικά και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ήταν αυτός που την παρηγόρησε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Όπως αποκάλυψε στο Πρωινό η Νάνσυ Παραδεισανού, ο χωρισμός αυτός είναι οριστικός, καθώς η Ιωάννα μάζεψε τα πράγματά της και έφυγε από το σπίτι.

Ωστόσο, η συνέχεια προκάλεσε μια… ροζ σύγχυση. Η Ιωάννα Τούνη κατέβηκε το τριήμερο στην Αθήνα και διέκοψε τις συνεχόμενες αναρτήσεις της στο Instagram. Η ίδια βρέθηκε αυτό το διάστημα στα Καμμένα Βούρλα και μαζί της ήταν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Τότε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έβγαλε μία κραυγή και είπε: «Δεν αντέχω άλλο! Μετά τα λεφτά της Ηλιάνας που θα πάρει από τον Alpha, αυτό... Δεν αντέχω φεύγω!»!

Σηκώθηκε από την καρέκλα του και είπε σε έντονο ύφος: «Εγώ είμαι σαράντα χρονών και είναι ηλικία μου περίεργη. Πρέπει να κάνω και κ@λ@νοσκόπηση. Φεύγω λοιπόν! Να πάτε όλοι στο δι@@λο! Όλοι να έχουν καλύτερη τύχη από εμένα και εγώ αν είμαι ένας μαγκούφης πανελίστας! Φεύγω!»!

«Γύρνα πίσω! Έλα ρε Δημήτρη» φώναζε η Φαίη Σκορδά και αφού βγήκε εκτός πλατό και ηρέμησε… μετά από λίγα λεπτά γύρισε πίσω!

Παρ’ όλα αυτά, όπως ανέφερε η Νάνσυ Παραδεισανού, οι δυο τους πήγαν στην Εύβοια για καθαρά επαγγελματικούς λόγους, σταμάτησαν στα Καμμένα Βούρλα για φαγητό και πως η μεταξύ τους σχέση είναι μόνο φιλική».

Η είδηση, πάντως, προκάλεσε μια σχετική αναστάτωση στο Πρωινό.

 

Μια τοποθέτηση που έκανε η Φαίη Σκορδά για την Ιωάννα Τούνη και το γεγονός ότι δουλεύει και στέκεται στα δικά της πόδια χρησιμοποιώντας το Instagram, προκάλεσε μια απρόσμενη αντίδραση του Άρη Καβατζίκη και οδήγησε σε έναν τρικούβερτο καβγά στο Πρωινό. Ο διάλογος είχε ως εξής:

Άρης: Εμένα με συγχωρείς, αισθάνομαι λίγο προσβεβλημένος. Καθόμαστε σε ένα τραπέζι όλοι μαζί να αποθεώνουμε την Ιωάννα Τούνη για τον τρόπο που βγάζει χρήματα, για το αν το κάνει με νόμιμο τρόπο. Εμένα δεν μου αρέσει να κάθομαι εδώ και να περνάω ως πρότυπο την Ιωάννα Τούνη. Δεν θέλω!

Δημήτρης: Θες να ηρεμήσεις να συζητήσουμε;

Άρης: Είμαι πάρα πολύ ήρεμος. Δεν θα συζητήσω για την Ιωάννα Τούνη. Το αντιμετωπίζω ως χιούμορ. Εγώ δεν θέλω να κάθομαι σε ένα τραπέζι στο οποίο συζητάμε αν είναι ωραίος ο τρόπος που βγάζει λεφτά η Ιωάννα Τούνη. Δεν θέλω να ανοίξω το θέμα, αλλά δεν θέλω και να κάθομαι αμέτοχος σε μία συζήτηση ότι επικροτώ την Ιωάννα Τούνη. Υπάρχουν κοπέλες που έχουν σχέσεις και δεν τις βγάζουν στο Instagram και υπάρχουν κοπέλες που δεν βγάζουν τα εσώρουχά τους στο instagram. Δεν επικροτώ τον τρόπο της Ιωάννας Τούνη και δεν το δέχομαι. Το μόνο που ξέρουμε είναι οι σχέσεις που κάνει στο Instagram.

Φαίη: Ξέρεις πόσα χρήματα βγάζει από το e-shop της;

Άρης: Δεν ξέρω αλλά δεν μπορώ να την θεωρήσω και πρότυπο για τα κορίτσια.

Φαίη: Είναι από τα πιο δυνατά e-shop στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή.

Άρης: Καλά κάνει, δεν θα επικροτήσω αυτή την εικόνα όμως.

Δημήτρης: Γιατί ρε Άρη;

Άρης: Θα μου πεις τι θα επικροτήσω εγώ;

Δημήτρης: Ρωτάω, γιατί τσατίζεσαι;

Άρης: Τσατίζομαι γιατί δεν θέλω να είμαι σε ένα τραπέζι που αποθεώνουμε την εικόνα της Ιωάννας Τούνη. Δεν θέλω να περάσει προς τα έξω ότι συμφωνώ και επικροτώ την Ιωάννα Τούνη, συνεννοηθήκαμε; Αυτό που ξέρω για την κοπέλα από τη στήλη της Νάνσυς είναι οι σχέσεις της, τα εσώρουχά της και τα καλτσόνε που τρώει. Είμαι εκτός αυτής της ομάδας, έγινε κατανοητό;

Δημήτρης: Εγώ μια χαρά θέλω να επικροτώ γυναίκες, οι οποίες δουλεύουν. Όχι ανεπάγγελτες που υποστηρίζεις και ανεβάζουν φωτογραφίες.

Άρης: Μας βλέπουν πάρα πολλοί άνθρωποι, ο καθένας ας επιλέξει την προσωπικότητα που θέλει να επικροτεί. Το θέμα είναι πολύ περισσότερο σοβαρό από ό,τι νομίζετε.

Αφροδίτη: Μην κάνουμε σύγκριση.

Δημήτρης: Δεν θα μου πεις εσύ τι θα πω.

Αφροδίτη: Δεν λέει κανείς στον άλλον τι θα πει, αλλά έχει ο καθένας το δικαίωμα να υπερασπίζεται τη γνώμη του.

Δημήτρης: Ό,τι θέλω θα κάνω.

Νάνσυ: Το θέμα αυτό ξεκίνησε από μηνύματα τηλεθεατών, ασχολείται και ο κόσμος και έστειλε μηνήματα. Δεν είναι κάτι που είναι στο δικό μας συννεφάκι.

Άρης: Μπράβο στον κόσμο, καλά έκανε. Ναι, Νάνσυ μου και συγχαρητήρια και στην στήλη σου που την προβάλλει.

Νάνσυ: Εντάξει, σου φταίω κι εγώ και η στήλη…

Άρης: Ας κρατήσουμε το e-shop που πουλάει. Καλές δουλειές!

Η Ιωάννα Τούνη άναψε φωτιές…

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»