#Tatler Vs. Middleton! Συμφοιτητές με τον αρχισυντάκτη και ζευγάρι για λίγο...

 
 
Ο αρχισυντάκτης του #Tatler ήταν συμφοιτητής της Kate και έκαναν διακοπές μαζί το 2004 στη Γαλλία όταν το βασιλικό ζεύγος χώρισε για λίγο! Μόλις εξηγήθηκε ο πόλεμος
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η Κέιτ Μίντλετον παραμένει "πληγωμένη και αναστατωμένη" από το άρθρο που δημοσιεύθηκε στη "βίβλο" της καλής κοινωνίας το περιοδικό Tatler. Και νέο δημοσίευμα της Daily Mail αναφέρει ότι η αυτό ήταν ένα χτύπημα που δεν περίμενε με τίποτα, καθώς ο αρχισυντάκτης του περιοδικού είναι στενός φίλος και μάλιστα έχουν κάνει διακοπές μαζί δύο φορές.

Ακόμα η Daily Mail μεταδίδει ότι ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ έχουν κάνει μήνυση εναντίον του περιοδικού μετά το δημοσίευμα που περιλάμβανε "σωρεία ψευδών ισχυρισμών" για την 38χρονη Κέιτ, συμπεριλαμβανομένων ισχυρισμών ότι αισθάνεται "εξαντλημένη και παγιδευμένη" στη Βασιλική Οικογένεια αλλά και ότι μάλωσε τη Μέγκαν Μαρκλ παραμονές του γάμου της, για το αν η πριγκίπισσα Σαρλότ και οι άλλες παράνυμφες θα έπρεπε να φορέσουν καλσόν όπως επιτάσσει το παλάτι σε μια τόσο επίσημη τελετή.

 

Η συγγραφέας του άρθρου, η δημοσιογράφος Άννα Παστέρνακ, μεταξύ άλλων χαρακτήρισε την Κέιτ ως μια αδιάφορη προσωπικότητα που εξελίχθηκε σε μεγαλομανή αφότου μπήκε στη βασιλική οικογένεια.

Σε μια εξαιρετικά ασυνήθιστη κίνηση, αφού συνήθως αγνοεί τα ανυπόστατα δημοσιεύματα σε βάρος του, το ζευγάρι ζήτησε να αφαιρεθεί από το διαδίκτυο το δημοσίευμα με τίτλο "Αικατερίνη η μεγάλη".

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Συμφοιτητές και φίλοι από το πανεπιστήμιο

Σύμφωνα με τη Sun, η Κέιτ παραμένει "σοκαρισμένη" από το "δυσάρεστο" αυτό άρθρο, επειδή ο αρχισυντάκτης του Tatler Ρίτσαρντ Ντένεν είναι παλιός φίλος της από το Πανεπιστήμιο.

O Nτένεν, γεννημένος στο Σικάγο, ήταν συμφοιτητής της Κέιτ και το ζευγάρι πήγε μαζί διακοπές στη Γαλλία το 2004, ενώ η Κέιτ και ο Γουίλιαμ είχαν κάνει ένα διάλειμμα από τη σχέση τους.

Το 2015, ο Ντένεν είχε μοιραστεί μια φωτογραφία της Κέιτ - την οποία αργότερα διέγραψε - όπου εκείνη έτρωγε ένα σάντουιτς στο αεροδρόμιο, γράφοντας στη λεζάντα: "Πριν η ζωή γίνει σοβαρή και εξακολουθούσαμε να τρώμε σάντουιτς και πετούσαμε στην οικονομική θέση" με τα hashtags #TheCourtJester και #TheKensingtonCrew.

 

Αν και ο Ντένεν ισχυρίζεται ότι έχει συναντήσει μόνο δύο φορές τον Γουίλιαμ, πιστεύεται ότι ήταν φιλοξενούμενος στον βασιλικό γάμο που έγινε το 2011 και στις δύο δεξιώσεις που ακολούθησαν.

Ο Ντένεν έχει περιγράψει στο παρελθόν την Κέιτ ως "πολύ μετρημένη και συγκεντρωμένη". Είπε στο CNN το 2011:

"Η Κέιτ είναι τέλεια γιατί είναι ένα άτομο που μπορείς να εμπιστευτείς ότι δεν θα γελοιοποιήσει τη βασιλική οικογένεια. Πηγαίναμε στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, το Boujis και η Κέιτ πάντα πήγαινε στο μπάνιο και έλεγχε τα μαλλιά και το μακιγιάζ της πριν φύγει γιατί ήξερε ότι υπήρχαν φωτογράφοι που την περίμεναν έξω".

Ωστόσο, παρά τη φιλική σχέση τους, δεν δίστασε να προχωρήσει σε αυτό το δημοσίευμα που επιχειρεί να καταστρέψει τη δημοφιλία της Κέιτ στον βρετανικό λαό.

Εκτός αν υπάρχουν ανοιχτοί λογαριασμοί ανάμεσά τους και ήρθε η ώρα να πάρει την εκδίκησή του.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ;

 

 

Δειτε Επισης

Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια