O Καμπουράκης κάνει απολογισμό & αποκαλύπτει την κλεπτομανία του

 
 
 
Για όλα μίλησε στο The 2Night Show ο Δημήτρης Καμπουράκης σε μια σπάνια τηλεοπτική συνάντηση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Με νοσταλγική διάθεση ο γνωστός δημοσιογράφος έκανε τον δικό του απολογισμό της καριέρας του στη δημοσιογραφία, μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που ακολούθησαν το κλείσιμο του MEGA και αποκάλυψε αν ποτέ έχει βρεθεί ποτέ στο στόχαστρο.

Ξεκινώντας την καριέρα του στη δημοσιογραφία το 1986 στον ΑΝΤ1 με το πρώτο του ρεπορτάζ να είναι η είδηση για ένα γεράκι που το χτύπησε αεροπλάνο, ο Δημήτρης Καμπουράκης δεν άργησε να βρεθεί στο πολιτικό ρεπορτάζ, το οποίο υπηρέτησε για 15 χρόνια για να βρεθεί αργότερα στα τηλεοπτικά πλατό από τη θέση του παρουσιαστή. 

Μιλώντας για το επάγγελμα του δημοσιογράφου, ο Δημήτρης Καμπουράκης μίλησε για την κακή πλέον εικόνα που έχει η μεγαλύτερη μερίδα του κόσμου για αυτούς και για τις θεωρίες συνωμοσίας που συνοδεύουν το επάγγελμα, ενώ αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό του 2015, που έπεσε θύμα επίθεσης όταν άγνωστοι κρέμασαν πανό έξω από το σπίτι του όπου τον έβριζαν.

Η συζήτηση περιστράφηκε και γύρω από το κλείσιμο του MEGA, μια κίνηση που σύμφωνα με τον ίδιο έγινε «ψυχρά, με πολιτική απόφαση και με συμφωνίες κάτω από το τραπέζι. Αφού έκλεισαν το MEGA, υπήρξε δυσκολία στο να βρω ξανά δουλειά. Ήμασταν προγραμμένοι. Πήγαινα σε μια δουλειά μου έλεγαν "καλός είσαι, αλλά επειδή ήσουν στο MEGA, άστο για φέτος. Έπιασα δουλειά μετά από 3 χρόνια και ο πρώτος που μου έδωσε δουλειά ήταν ο Νίκος Χατζηνικολάου. Μετά πήγα στον ΣΚΑΪ και ξαναβρήκα τον δρόμο μου. Αν φανταστείς ότι είχα δυσκολία εγώ, σκέψου τα άλλα τα παιδάκια που ήταν πίσω, που είχαν λιγότερα χρόνια...». 

Ενώ δε δίστασε να αποκαλύψει ότι η συλλογή του από χαρτοκόπτες, τον έφτασε σε σημείο κλεπτομανίας, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που έκλεψε χαρτοκόπτη από διάφορα γραφεία.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 
 
 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Τα αρνητικά σχόλια για τις φωτογραφίες της Χριστίνα Μπόμπα χωρίς ρούχα και η αποστομωτική απάντησή της
Σωτήρης Τσαφούλιας: «Έχω εταιρεία πώλησης πετρελαίου στο ναυτιλιακό κομμάτι»